Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
u
Minder dan Au.
in
a
Ingrediënten (4 eters)
140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)
ed
3 passievruchten
1mango
1/2 granaatappel
250 g halloumi (Cypriotische kaas)
1/2 voorgebakken ciabatta
F
10 walnootpitten
dr
À
1 koffielepel vloeibare honing
an
F7
6 eetlepels olijfolie
kr
1 eetlepel frambozenazijn
2 koffielepels Italiaanse kruidenmix
peper en zout
VS ef
Klop op de halve granaatappel met
een houten lepel boven een kommetje
Snij 1/2 ciabatta in 8 gelijke sneetjes.
om de pitjes eruit te halen. Hak de
Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie
walnootpitten grof. Dat gaat makkelijk
en kruid met 1 koffielepel Italiaanse
als je ze in een plastic zakje stopt en
kruiden.
erover rolt met een deegrol.
url)
al
Je hulpkek
Doe de mango, de granaatappelpitjes
Bak de sneetjes brood 1 min. aan
en de walnootpitten in een grote
elke kant op een hete barbecue.
kom en meng met de slamix Trio.
Besprenkel met de vinaigrette.
Maak intussen een vinaigrette: snij
de passievruchten in 2 en doe het
Snij de halloumi in 8 gelijke sneetjes.
vruchtvlees met een koffielepel in een
Bestrijk met 1 eetlepel olijfolie en kruid
met 1 koffielepel Italiaanse kruiden.
kommetje. Meng er de frambozenazijn,
de vloeibare honing en 3 eetlepels olijf-
Bak de sneetjes halloumi 2 min. aan
olie onder. Kruid met peper en zout.
elke kant op een hete barbecue.
Snij het vruchtvlees van de mango in
Verdeel de salade over de borden en
blokjes. Vraag eventueel wat hulp aan
leg er telkens 2 sneetjes halloumi en
je hulpkok.
ciabatta op.
Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 671 kcal - Vetten 487 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 14,4 g
a
Koolhydraten 33,4 g (waarvan) suikers 15,0 g- Vezels 4,8 g - Eiwitten 22,2 g - Zout 2,3 g
23