Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 23 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 23

- u Minder dan Au. in a Ingrediënten (4 eters) 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) ed 3 passievruchten 1mango 1/2 granaatappel 250 g halloumi (Cypriotische kaas) 1/2 voorgebakken ciabatta F 10 walnootpitten dr À 1 koffielepel vloeibare honing an F7 6 eetlepels olijfolie kr 1 eetlepel frambozenazijn 2 koffielepels Italiaanse kruidenmix peper en zout VS ef Klop op de halve granaatappel met een houten lepel boven een kommetje Snij 1/2 ciabatta in 8 gelijke sneetjes. om de pitjes eruit te halen. Hak de Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie walnootpitten grof. Dat gaat makkelijk en kruid met 1 koffielepel Italiaanse als je ze in een plastic zakje stopt en kruiden. erover rolt met een deegrol. url) al Je hulpkek Doe de mango, de granaatappelpitjes Bak de sneetjes brood 1 min. aan en de walnootpitten in een grote elke kant op een hete barbecue. kom en meng met de slamix Trio. Besprenkel met de vinaigrette. Maak intussen een vinaigrette: snij de passievruchten in 2 en doe het Snij de halloumi in 8 gelijke sneetjes. vruchtvlees met een koffielepel in een Bestrijk met 1 eetlepel olijfolie en kruid met 1 koffielepel Italiaanse kruiden. kommetje. Meng er de frambozenazijn, de vloeibare honing en 3 eetlepels olijf- Bak de sneetjes halloumi 2 min. aan olie onder. Kruid met peper en zout. elke kant op een hete barbecue. Snij het vruchtvlees van de mango in Verdeel de salade over de borden en blokjes. Vraag eventueel wat hulp aan leg er telkens 2 sneetjes halloumi en je hulpkok. ciabatta op. Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 671 kcal - Vetten 487 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 14,4 g a Koolhydraten 33,4 g (waarvan) suikers 15,0 g- Vezels 4,8 g - Eiwitten 22,2 g - Zout 2,3 g 23

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 23