Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 18
EN Voor HEE Lekker snel! Nog makkelijker: Maak je de dressing liever vooraf? maak een papillot met de ingrediënten van de Gril de tomaten Ne Er 2 TE Fa N zoeteaardappel-brochette. SS CK De voorbereiding is dezelfde, dan] ineen grillpan UE 7 maar je wikkelt alles gewoon ha in aluminiumfolie met wat EN kruidenboter. Zet 10 min. op ike M de rand van de barbecue. | : —- A u & 17 & IA v % ne” NT: = gi a ms on Sardines met tomatendressing, zoeteaardappelbrochette en courgetteslaatje INGREDIËNTEN (4 personen) 6 Meng decourgettelinten met het fijngesnipperde pepertje, de helft van de peterselie, 1/4 van het citroensap en 1 eetl, olijfolie 8 hele sardines (diepvries) Voorde 4 smaaktomaten zoeteaardappelbrochettes Kruid goed met peper en zout. 1 courgette 1 gele zoete puntpaprika BEREIDING OP DE BARBECUE (35 min.) 1citroen 2 zoete aardappelen 7 Leg de smaaktomaten op een hete barbecue en laat ze + 20 2 rode uien min. zwart blakeren. Draai af en toe om 1 pepertje (Mix Chili Pepper) 1 plantje platte peterselie 40 g kruidenboter (tube) 8 _Laatde tomaten lichtjes afkoelen. Pelze en plet met een vork Meng er 3 eetl. olijfolie, de sjalot, de rest van het citroensap, de 1sjalot uitgelekte kappertjes en de rest van de peterselie onder. Bewaar 5 eetl olijfolie extra vierge de dressing tot gebruik op kamertemperatuur. Leet! kappertjes 9 wrijf de sardines in met Leet olijfolie en kruid de binnenkant zwarte peper (molen) met peper en zout. Leg tussen een klemrooster. zout 10 Bak de sardines en de zoeteaardappelbrochettes 3 à 4 min aan elke kant op de hete barbecue. BEREIDING IN DE KEUKEN (30 min.) AFWERKING 1 Laat 4 brochettestokjes 30 min. weken in koud water 2_Schil intussen de zoete aardappelen en snij ze in grote stukken Leg de sardines op een serveerschaal en schep erde van 2à 3 cm. Kook ze 7 min. in lichtgezouten water. Gietaf en tomatendressing over. Serveer met een aardappelbrochette en meng er de kruidenboter onder het courgetteslaatje 3 Laat de sardines oppervlakkig ontdooien. Snij ze open en maak vanbinnen schoon. Spoel onder koud water en dep droog Pazo La Maza Albariño & Maak lange linten van de courgette met een dunschiller of D.O. Rías Baixas spiraalsnijder. Snipper het pepertje, de sjalot en de peterselie fijn Pers de citroen Spanje 5_Snij de zoete puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de Troubadour Blond Blond bier pitjes en de zaadlijsten. Snij in stukken van +3 cm breed. Snij de ein rode uien in partjes, Maak 4 brochettes met de zoete aardappel, derode ui en de puntpaprika Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 435 kcal- Vetten 30,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 9,9 g Koolhydraten 18,5 g (waarvan) suikers 13,2 g- Vezels 5,48 iwitten 18,5g- Zout 0,68 18 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 18