Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 12 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12

à) af, © EZ Fe Aka ht, Je kan de broccolini a m Fy Paco Vervangen door 1/2 COR Snij hem dan in | 2 kleine roosjes Es nv La Af er ade Russ NAS sa Dm noten enzaden. m teta of wat 4 Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje op «5 colruyt.be/nl/barbecue Gegrilde veggieworst met frisse couscoussalade en broccolini INGREDIËNTEN (4 personen) BEREIDING IN DE KEUKEN (20 min BEREIDING OP DE BARBECUE (5 min) 4 vegetarische boerenworsten (versmarkt) 1 verwijder het velletje van de 9 Leg de vegetarische worsten op het 200 g broccolini vegetarische worsten rooster en bak 3 min. aan elke kant op een 1 komkommer 2_Snijde ongeschilde komkommer in matig warme barbecue. Haal ze van de 1 bosje waterkers de lengte in 4 en daarna in fijne blokjes barbecue en snij in 2 Snipper de munten de platte peterselie l avocado AFWERKING fijn. Rasp de limoenschil (niet het wit) en 100 g granaatappelpitten pers hem Werk de salade af met de vegetarische 1 onbehandelde limoen (bio) worsten, de broccolini, enkele 3_Snijde harde steeltjes van de 1 plantje munt waterkers. granaatappelpitten en wat limoenzeste. 1 plantje platte peterselie & Snij de avocado in 2. Snij het vrucht 250 g couscous (tarwegriesmeel) vlees van 1helftin fine blokjes. Bespren Leet olijfolie kel met een beetje limoensap Vaugelas'Le Rosé” 5_Bereid de couscous (kooktijd: zie zwarte peper (molen) AO.P. Languedoc zout verpakking). Roer los met een vork - 6 Kookintussende broccolini onaf- Kwaremont gedekt 5 à 7 min. gaar in lichtgezouten Blond bier water. Giet af en spoel onder koud water 7 Meng de munt, de peterselie, de helft van de granaatappelpitten en de komkommer-en avocadoblokjes onder de couscous. 8 Breng op smaak met de rest van het limoensap, de olijfolie, peper en zout. Meng er voorzichtig de waterkers onder. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 596 kcal - Vetten 29,7 g (waarvan) verzadigde vetzuren 6,7 g Koolhydraten 58,5 g (waarvan) suikers 7,2 g- Vezels 8,1g- Eiwitten 19,6 g- Zout 1,78 12 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 12