Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 13
Aziatische noedelsalade 2 Kook intussen de sobanoedels gaar in INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (15 min) 400 g wokmix Oriental (versmarkt) Snipper de gember en het knoflook fijn lichtgezouten water (kooktijd: zie verpak- king) Giet afen meng er het limoensap, 250 g peultjes Snij de rode ui in fijne repen i Verwijder de pitjes en de witte de sesamolie en de sojasaus onder. 1 rode paprika 3 Meng de sobanoedels metde 1 bosje lente-uitjes zaadlijsten uit de paprika en snij in heel fijne reepjes van 3 à4 cm. groenten, de koriander en de lente-uitjes 1limoen Schik op een schaal en kruid met peper Snipper de lente-uitjes fijn. Hou wat 1em gember groen apart voor de afwerking, en eventueel nog wat zout. 1 plantje koriander Pers het sap van 1/2 limoen en snij de 1rode ui andere helft in partjes. AFWERKING 1 teentje knoflook Hak de koriander grof en hou enkele Werk af met het groen van de lente- 270g sobanoedels blaadjes apart voor de afwerking, uitjes, wat korianderblaadjes en enkele 40 g geroosterde en gezouten - Snij de peultjes in 2 cashewnoten. Serveer met de partjes cashewnoten limoen BEREIDING (15 min) 2 eetl. sesamolie 1 verhit de olijfolie in een panen Leet olijfolie stoof de rode ui, het knoflook en de Domaine du Château d'Eau 2 eet sojasaus gember 1 min. Voeg de wokgroenten, de Chardonnay peper en zout paprikareepjes en de peultjes toe. Kruid LG.P. Pays d'Oc met peper en zout en roerbak 5 à 8 min Postel Blond Blond abdijbier RE Lekker bij kippenbrazad DL. €, gemarineer aad IPpenbrochettes de kalkoen en of minikippen burgers Ps a EA “à + = Le Al %, 2 el nerf > BE 2 ch De juiste hoeveelheden N ed Voorzie per persoon * 4 stukken of 5 à +350 g vlees (gewicht zonder been). Wil je ook vis serveren? Dan is 1/3 vis | x en 2/3 vlees een goede verhouding. AS voor de kinderen oop e kroost volstaat 150 per ER gs km a De x KT Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediéntenlist}: Energie 414 kcal - Vetten 10,7 g(waarvan) verzadigde vetzuren 1,68 Koolhydraten 61,8 g (waarvan) suikers 6,9 g- Vezels8,0g-Eiwitten 13,7 8- Zout 2,18 13
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 13