Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 10 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10

GEL astaslaatje au de L* lade bij kikkererwtensa chipolatas TA EE dspek. fi gemarineer | + % gr er R PS (Il LA or N + À NL ei a K ( + CE DL 7 À à LRQ Pr RES el be SE er 8 % (ru vn A we BEN Zuiders pastaslaatje met asperges en gedroogde tomaat INGREDIËNTEN (4 personen) BEREIDING (20 min) 100 g babyspinazie (versmarkt) 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken 100g groene-aspergepunten 3 lente-uitjes 2 Maak intussen de dressing: meng 3 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde tomaten met de oregano en het basilicum 1 plantje basilicum 4 takjes verse oregano Kruid met peper en zout. 3 Roosterde pijnboompitten goudbruin in een pan met anti 100 halfgedroogde kerstomaten in olie (versmarkt) aanbaklaag, zonder vetstof. + 3eetl.olie uit de verpakking & Doedepastaineen serveerschaal en voeg de rauwe asperge 30 g parmezaan (blok) punten, de spinazie, de tomaatjes, de lente-ui, de parmezaan en 200 g penne piccolini (mini-penne) de pijnboompitten toe. Meng er de kruidendressing onder. 2 eetl. pijnboompitten zwarte peper (molen) Salento 1.GT. Primitivo zout Piana del Sole VOORBEREIDING (15 min) Puglia - Italië ä Snij de aspergepunten in 2 Martha Sexy Blond Sterk blond bier Trek de blaadjes van de takjes oregano en basilicum en snipper fijn Snij de spinazie fijn Snij de lente-uitjes fijn Rasp de parmezaan in schilfers met een dunschiller Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 357 kcal - Vetten 15,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,3 g Koolhydraten 40,5 g (waarvan) suikers 3,8 g- Vezels 3,2g Eiwitten 11,5 g- Zout 0,78 10 Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 10