Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Herfst

BEN

U

x

&

D

[ES

di

ij

See Dd

RR)

v

A

5

en

5

5

A

N

ji ij

|

PN

pu

|

rl

ae

Bisetti

f

Ostia Depermölen

ë

u

H21cm

nv

Lu

53



vw

B.

\

Es

SICH

Fa

TROK

N

A

es

7

|

%

gs

ne

ik

“r

B,

ER

jn

AL

34

Fo?

48

0

Ee

De

7541

TA

zi

>

2,14:

Ne

(861 €)

N}

8

Ft



A

citroensap

id

115 ml

-25 %*

Li

EN

vanaf

GA

2 verpakkingen

|

in

ï

Ë

.. 6

ee

ae

IN

NE

7

Ze

En

Le

M.

EZ

5

7

Fr

fi

N

N

W

a

2

h)

a

IS

IHN

A

SS

|

2

|

%

A

Rodekool

per stuk

Herkomst: België.

en

Ingrediënten ( personen)

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfoli

in een pan en bak

(

Versmarkt _

)

4 pompoenburgers met

250 gtarwegraantjes

de pompoenburgers 6 à 7 min. op een zacht vuur.

kerrie gersmarkt)

2 eetl. walnootpitten

Draai af en toe om.

1/4 rodekool

1 eetl. vloeibare

3 Meng de rodekool, de veldsla en de blokjes peer

125 g veldsla

acaciahoning

onder de tarwegraantjes.

FL

D.

2 peren

5 eetl olijfolie

Afwerking

Re

©

1 eetl. citroensap

1 eetl. appelazijn

sv

125 g magere yoghurt

peper en zout

Werk het tarweslaatje af met de noten en geef er de

33

Sr

natuur

yoghurtdressing apart bij. Serveer met de burgers.

=

pr

Ge

SE

Voorbereiding (15 min)

3

:

Jardin des Cigales Cinsault-Syrah

En

De

Jen

Snij de rodekool in heel fijne reepjes (bv. met een

1.G.P. Pays d'Oc

mandoline)

Maredsous Blond

Bet

=

Snij de ongeschilde peren in kleine blokjes.

Fu

Hak de noten grof.

Blond abdijbier

Meng de appelazijn met het citroensap, 1 eetl.

Boni Selection

olijfolie, de honing en de yoghurt. Kruid met peper

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Veggie pompoenburgers met kerrie

en zout.

2stuks 190 g

Vetten

Energie 501 kal Vexels 1578

1289 €/kg

Bere

ing (15 min)

288 Even 1868

Ig

Versmarkt

1 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten

(waanar) verzadigde vetzuren 46.8 Zout

Koolhydraten

4858

(waaar) sukers

1778

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

Omdat weatidre

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

en

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

laagste prijzen Eu