Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 9 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9
Herfst BEN U x & D [ES di ij See Dd RR) v A 5 en 5 5 A N ji ij | PN pu | rl ae Bisetti f Ostia Depermölen ë u H21cm nv Lu 53 € vw B. \ Es SICH Fa TROK N A es 7 | % gs ne ik “r B, ER jn AL 34 Fo? 48 0 Ee De 7541 TA zi > 2,14: Ne (861 €) N} 8 Ft “ A citroensap id 115 ml -25 %* Li EN vanaf GA 2 verpakkingen | in ï Ë .. 6 ee ae IN NE 7 Ze En Le M. EZ 5 7 Fr fi N N W a 2 h) a IS IHN A SS | 2 | % A Rodekool per stuk Herkomst: België. en Ingrediënten ( personen) 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfoli in een pan en bak ( Versmarkt _ ) 4 pompoenburgers met 250 gtarwegraantjes de pompoenburgers 6 à 7 min. op een zacht vuur. kerrie gersmarkt) 2 eetl. walnootpitten Draai af en toe om. 1/4 rodekool 1 eetl. vloeibare 3 Meng de rodekool, de veldsla en de blokjes peer 125 g veldsla acaciahoning onder de tarwegraantjes. FL D. 2 peren 5 eetl olijfolie Afwerking Re © 1 eetl. citroensap 1 eetl. appelazijn sv 125 g magere yoghurt peper en zout Werk het tarweslaatje af met de noten en geef er de 33 Sr natuur yoghurtdressing apart bij. Serveer met de burgers. = pr Ge SE Voorbereiding (15 min) 3 : Jardin des Cigales Cinsault-Syrah En De Jen Snij de rodekool in heel fijne reepjes (bv. met een 1.G.P. Pays d'Oc mandoline) Maredsous Blond Bet = Snij de ongeschilde peren in kleine blokjes. Fu Hak de noten grof. Blond abdijbier Meng de appelazijn met het citroensap, 1 eetl. Boni Selection olijfolie, de honing en de yoghurt. Kruid met peper Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Veggie pompoenburgers met kerrie en zout. 2stuks 190 g Vetten Energie 501 kal Vexels 1578 1289 €/kg Bere ing (15 min) 288 Even 1868 Ig Versmarkt 1 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten (waanar) verzadigde vetzuren 46.8 Zout Koolhydraten 4858 (waaar) sukers 1778 water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Omdat weatidre zijn dan in deze ol ie r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa en zen in uwColruyt-winkel nög lager ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via Eine de dt EDR D mal u geen kansen. laagste prijzen Eu
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9