Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ia“

és

ka

A

5

à

Zan

B

3

(9)

É

D

>

ss)

dr

ve

u

fi

M

N

21,8

es

B

Rt

[DR

à

de

2

N

\

dr

Le,

Nr:

5

\

de

à

Zin in een voorsmaakje?

Ingrediënten @ personen)

Bekijk het flmpje op

100 g veenbessen (iepvries) 150 g suiker

400 g verse kastanjes

100

180 g boter

sinaasappelmarmelade

Bereiding (20 min. + 50 min.in de oven)

Afwerking

3 eieren

1 zakje bakpoeder

1. Klop deboter en de suiker meteen elektrische klopper

Haal de cake uit de vorm en giet er de

50 g rozijnen natuur

1 kaneelstokje

tot een gladde massa. Voeg de eieren toe en klop luchtig.

veenbessen-sinaasappelglazuur over.

75 g amandelpoeder

2 Voeg de gemixte kastanjes, de

rozijnen,

het

amandelpoeder en het bakpoeder toe en klop tot een

Voorbereiding (20 min)

Pe Dit recept kan ook gemaakt worden

-

gladde massa.

met 350 g voorgekookte kastanjes.

Maak een kruisje in de schil van de kastanjes en

3 Doe het beslag in de bakvorm en zet + 50 min. in de

laat 10 min. koken in water. Giet af en laat uitlekken.

voorverwarmde oven. Prik er even in met een vork of een

Pel de kastanjes als ze nog lauw zijn en mix tot een

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

mes. Blijft er nog beslag aan plakken? Laat dan nog 5 min.

Energie akal Vezels 408

kleverige en korrelige massa (er mogen nog stukjes

bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm.

Veten

in zitten).

4 Doe intussen de diepgevroren veenbessen en de

268 Ewlen 688

078

Bedek een rechthoekige cakevorm met bakpapier.

marmelade in een kleine kookpot. Voeg het kaneelstokje

(waanan) verzadigde vetzuren 13,118 Zout

Koolhydraten

:

toe en verwarm 5 min. Haal van het vuur en laat afkoelen.

5148

Verwarm de oven voor op 160 °C.

(waanan) sukers,

3528

VEEN

N

Ze

«2

Boni Selection

D

Si

Boni Selection

LT

rozijnen natuur

Raïsins secs

|

2508

3

wt

B

FE

di

a

veenbessen

Di

C Versmarkt

)

4

5

450 g

he

(CE)

tij

Vlis

Elen)

Kastanjes

=>

ur

los

396€/g

Herkomst: Frankrijk.

53 eg

C_ Versmarkt

a



1,99:

=

Boni Selection

BL

Habi

=

Ges €/kg)

(Fe

kaneelstokjes

À

bereide rode bosbessen

15

e

Berelde'

ke

met wijn

il

RoBErrsoNs)

pt

Robertson's

Geven een kruidig, lichtzoet

485 g

sinaasappelmarmelade

aroma aan speculaas en

met wijn

$

Opdienen met groot en klein

allerlei zoete desserten.

wild, gevogelte, stoofvlees en

320 8

rood vlees.

|

|

=

7935 lg

740 efkg

-10 %*

-25 %*

vanaf 2 bokalen

op 1 bokaal

Omdat we tjd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkelsin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze

x. De kortingen.

vertoon van uw Xa

da,

‘komen daa

di

ze prijzen in uw winkel kan

winkelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze

He Karen

AEN

mi

Ei

u geen kans

laagste prijzen u