Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Colruyt Folder 06.10.2021

Hier is pagina 15 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 15

ia“ és ka A 5 à Zan B 3 (9) É D > ss) dr ve u fi M N 21,8 es B Rt [DR à de 2 N \ dr Le, Nr: 5 \ de à Zin in een voorsmaakje? Ingrediënten @ personen) Bekijk het flmpje op 100 g veenbessen (iepvries) 150 g suiker 400 g verse kastanjes 100 180 g boter sinaasappelmarmelade Bereiding (20 min. + 50 min.in de oven) Afwerking 3 eieren 1 zakje bakpoeder 1. Klop deboter en de suiker meteen elektrische klopper Haal de cake uit de vorm en giet er de 50 g rozijnen natuur 1 kaneelstokje tot een gladde massa. Voeg de eieren toe en klop luchtig. veenbessen-sinaasappelglazuur over. 75 g amandelpoeder 2 Voeg de gemixte kastanjes, de rozijnen, het amandelpoeder en het bakpoeder toe en klop tot een Voorbereiding (20 min) Pe Dit recept kan ook gemaakt worden - gladde massa. met 350 g voorgekookte kastanjes. Maak een kruisje in de schil van de kastanjes en 3 Doe het beslag in de bakvorm en zet + 50 min. in de laat 10 min. koken in water. Giet af en laat uitlekken. voorverwarmde oven. Prik er even in met een vork of een Pel de kastanjes als ze nog lauw zijn en mix tot een Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) mes. Blijft er nog beslag aan plakken? Laat dan nog 5 min. Energie akal Vezels 408 kleverige en korrelige massa (er mogen nog stukjes bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm. Veten in zitten). 4 Doe intussen de diepgevroren veenbessen en de 268 Ewlen 688 078 Bedek een rechthoekige cakevorm met bakpapier. marmelade in een kleine kookpot. Voeg het kaneelstokje (waanan) verzadigde vetzuren 13,118 Zout Koolhydraten : toe en verwarm 5 min. Haal van het vuur en laat afkoelen. 5148 Verwarm de oven voor op 160 °C. (waanan) sukers, 3528 VEEN N Ze «2 Boni Selection D Si Boni Selection LT rozijnen natuur Raïsins secs | 2508 3 wt B FE di a veenbessen Di C Versmarkt ) 4 5 450 g he (CE) tij Vlis Elen) Kastanjes => ur los 396€/g Herkomst: Frankrijk. 53 eg C_ Versmarkt a — 1,99: = Boni Selection BL Habi = Ges €/kg) (Fe kaneelstokjes À bereide rode bosbessen 15 e Berelde' ke met wijn il RoBErrsoNs) pt Robertson's Geven een kruidig, lichtzoet 485 g sinaasappelmarmelade aroma aan speculaas en met wijn $ Opdienen met groot en klein allerlei zoete desserten. wild, gevogelte, stoofvlees en 320 8 rood vlees. | | = 7935 lg 740 efkg -10 %* -25 %* vanaf 2 bokalen op 1 bokaal Omdat we tjd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkelsin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze x. De kortingen. vertoon van uw Xa da, ‘komen daa di ze prijzen in uw winkel kan winkelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze He Karen AEN mi Ei u geen kans laagste prijzen u

Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 15