Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

Ga

2

4

te

ha à

N‘

N

(1

a

®

Te

+

DU

\

A

ui



7

à

)

|

Ne

Ni

es

|

Pi

nd

1]

fl

Ks

|

+

=

Bu

A

a

Ru

A

er

r

N

Sk

Br

Dy

x

Ÿ

EN

jk

072%

pe

à

à

le

mn

a

pe

5

Rr

pe

En

%

à

\

sen

dauphinoi

PTS gratin

gebraad

gverzwijn

genten

e herfstgr

Provengaals

Hoofdgerecht

Ingrediënten «pe:

n)

Bereiding («5 min)

Afwerking

650 g everzwijngebraad

nhouweri)

1 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak

Snij het gebraad in sneetjes en verdeel samen

4 gratins dauphinois (giepvries)

het gebraad aan beide kanten goudbruin. Kruid

met de groenten en de gratins over de borden.

it

N

150 g zilveruitjes (diepwri

met peper en zout.

Lepel eventueel wat braadvocht over de borden.

2 Besmeer een ovenschaal met 1 koffiel. boter

)

350 g stoofgroenten Provencal versmarkt)

200 g herfstmix paddenstoelen

en leg het gebraad erin. Zet + 30 min. in de

Nos Terroirs Bio

2 eetl. olifolie

voorverwarmde oven.

1 eetl. + 1 koffiel. boter

3 Zet de aardappelgratins na 15 min. mee in de

AO.P. Vacqueyras

|

zi

Maredsous Bruin

peper en zout

oven bij het gebraad.

'

4 Verhit intussen de olifolie in een kookpot

Donker abdijbier

Voorbere!

8 G min)

en bak de diepgevroren zilveruitjes 10 min.

Voedingswaarde per persoor

bass van de ingrediënten)

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

ve

lichtbruin. Voeg de Provencaalse groentemix en

Energie al

498

- Leg de diepgevroren aardappelgratins in een

de paddenstoelen toe en roerbak 10 min. Kruid

Enten 41

ovenschaal.

met peper en zout.

avan) verzadigde vetzuren

Zout

188

ydeten

i

arvan) sulers

8

Idig van 6/10 tem. 19/10)

Met AS xTRA