Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 12 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 12
Hoe stelt u een kaasschotel samen? » Kies voor een verse, een zachte, een halfharde, een blauwgeaderde en een harde kaas. > 1 of 2 kazen per soort is ruim voldoende. » Reken + 250 g kaas per persoon voor een volledige maaltijd en + 100 g voor een nagerecht. » Bewaar de kazen in hun originele verpakking of in vershoudfolie, in de groentelade van de koelkast. Haal ze 30 min. à 1 u. voor het opdienen uit de verpakking en laat ze op kamertemperatuur komen. Zo komen de aroma's het best tot hun recht. » Voorzie 1 mes per kaassoort zodat de smaken elkaar niet beïnvloeden. ? » Laat voldoende ruimte tussen de kazen en leg de hardere soorten aan de buitenkant. ad [2 Wat serveert u bij de kazen? 1: » Een stukje brood tussendoor zuivert de smaakpapillen. Maak een mooi mandje vol met knapperig stokbrood, notenbrood, - ciabatta, rozijnenbrood, chutney … » Noten brengen extra smaak en een knapperige toets. » Gedroogd fruit is lekker zacht en zoet: rozijnen, dadels, abrikozen … » Vers fruit zorgt voor verfrissing: druiven, peer, appel, meloen, kiwi, verse vijg, veenbessen … » Serveer alles gerust door elkaar op de ci nt € plank, voor een kleurrijke en smakelijke 3 Ki 4% kaasschotel. y [CURE E Ap PR © N € ns ES 4 > 4 CR AE Fn Th di EN er. Ma; Fe Be Ren Vi Ingrediënten (à personen) ra à CPS 1 appel 2 eetl. rozijnen natuur 1 peer 100 g fijne suiker 2 cm gember 1 dlsherryazijn Tui Voorbereiding Go min) - Snipper de ui fijn en rasp de gember. - Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes Bereiding (10 min) 1 Doede ui, de rozijnen, de gember en de suiker in een kookpot. Meng goed onder elkaar. 2 Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet met de sherryazijn. 3 Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een compote. D- Heerlijk bij een kaasplank. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntelit) Enegie 16 kcal vezds 188 Veten O1g Even 108 (waanan) vezadigdevetzuren 008g Zout 008 Koolhydraten 3918 Pr (waanan) sukers 318 a, ok Met AJ xTRA | Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand + statiegeld. ne
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 12