Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoe stelt u een kaasschotel

samen?

» Kies voor een verse, een zachte, een

halfharde, een blauwgeaderde en een

harde kaas.

> 1 of 2 kazen per soort is ruim voldoende.

» Reken + 250 g kaas per persoon voor

een volledige maaltijd en + 100 g voor een

nagerecht.

» Bewaar de kazen in hun originele

verpakking of in vershoudfolie, in de

groentelade van de koelkast. Haal

ze 30 min. à 1 u. voor het opdienen

uit de verpakking en laat ze op

kamertemperatuur komen. Zo komen de

aroma's het best tot hun recht.

» Voorzie 1 mes per kaassoort zodat de

smaken elkaar niet beïnvloeden.

?

» Laat voldoende ruimte tussen de kazen en

leg de hardere soorten aan de buitenkant.

ad

[2

Wat serveert u bij de kazen?

1:

» Een stukje brood tussendoor zuivert de

smaakpapillen. Maak een mooi mandje vol

met knapperig stokbrood, notenbrood,

-

ciabatta, rozijnenbrood, chutney …

» Noten brengen extra smaak en een

knapperige toets.

» Gedroogd fruit is lekker zacht en zoet:

rozijnen, dadels, abrikozen …

» Vers fruit zorgt voor verfrissing: druiven,

peer, appel, meloen, kiwi, verse vijg,

veenbessen …

» Serveer alles gerust door elkaar op de

ci

nt



plank, voor een kleurrijke en smakelijke

3

Ki

4%

kaasschotel.

y

[CURE

E

Ap

PR

©

N



ns

ES

4

>

4

CR

AE

Fn

Th

di

EN

er.

Ma;

Fe

Be

Ren

Vi

Ingrediënten (à personen)

ra

à

CPS

1 appel

2 eetl. rozijnen natuur

1 peer

100 g fijne suiker

2 cm gember

1 dlsherryazijn

Tui

Voorbereiding Go min)

- Snipper de ui fijn en rasp de gember.

- Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes

Bereiding (10 min)

1 Doede ui, de rozijnen, de gember en de suiker in

een kookpot. Meng goed onder elkaar.

2 Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet

met de sherryazijn.

3 Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een

compote.

D- Heerlijk bij een kaasplank.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntelit)

Enegie

16 kcal vezds

188

Veten

O1g Even 108

(waanan) vezadigdevetzuren 008g Zout

008

Koolhydraten

3918

Pr

(waanan) sukers

318

a,

ok Met AJ xTRA |

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

+ statiegeld.

ne