Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hoe stelt u een kaasschotel
samen?
» Kies voor een verse, een zachte, een
halfharde, een blauwgeaderde en een
harde kaas.
> 1 of 2 kazen per soort is ruim voldoende.
» Reken + 250 g kaas per persoon voor
een volledige maaltijd en + 100 g voor een
nagerecht.
» Bewaar de kazen in hun originele
verpakking of in vershoudfolie, in de
groentelade van de koelkast. Haal
ze 30 min. à 1 u. voor het opdienen
uit de verpakking en laat ze op
kamertemperatuur komen. Zo komen de
aroma's het best tot hun recht.
» Voorzie 1 mes per kaassoort zodat de
smaken elkaar niet beïnvloeden.
?
» Laat voldoende ruimte tussen de kazen en
leg de hardere soorten aan de buitenkant.
ad
[2
Wat serveert u bij de kazen?
1:
» Een stukje brood tussendoor zuivert de
smaakpapillen. Maak een mooi mandje vol
met knapperig stokbrood, notenbrood,
-
ciabatta, rozijnenbrood, chutney …
» Noten brengen extra smaak en een
knapperige toets.
» Gedroogd fruit is lekker zacht en zoet:
rozijnen, dadels, abrikozen …
» Vers fruit zorgt voor verfrissing: druiven,
peer, appel, meloen, kiwi, verse vijg,
veenbessen …
» Serveer alles gerust door elkaar op de
ci
nt
€
plank, voor een kleurrijke en smakelijke
3
Ki
4%
kaasschotel.
y
[CURE
E
Ap
PR
©
N
€
ns
ES
4
>
4
CR
AE
Fn
Th
di
EN
er.
Ma;
Fe
Be
Ren
Vi
Ingrediënten (à personen)
ra
à
CPS
1 appel
2 eetl. rozijnen natuur
1 peer
100 g fijne suiker
2 cm gember
1 dlsherryazijn
Tui
Voorbereiding Go min)
- Snipper de ui fijn en rasp de gember.
- Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes
Bereiding (10 min)
1 Doede ui, de rozijnen, de gember en de suiker in
een kookpot. Meng goed onder elkaar.
2 Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet
met de sherryazijn.
3 Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een
compote.
D- Heerlijk bij een kaasplank.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntelit)
Enegie
16 kcal vezds
188
Veten
O1g Even 108
(waanan) vezadigdevetzuren 008g Zout
008
Koolhydraten
3918
Pr
(waanan) sukers
318
a,
ok Met AJ xTRA |
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
+ statiegeld.
ne