Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6
© oren Diepgevr klaarmaken? 9 hazenrug Laat de hazenrug oppe! rvlakkig ontdooien bon groog. Smelt 1 eet. boter in een SELE TI À en dep braadpa „en bak de hazenrug aan alle kanten goudbruin. Laat nog 10 min. verder Ontdek de fijne en malse smaak Wordt rood tot rosé gegeten. van fazant. Wordt doorbakken garen op een zacht wur. gegeten. 7 2 Cad > Fa 4 ei Fazantenborstfilets Hazenrugfilets Hazenrug 8 stuks + 1 kg 6 stuks + 800 + 500 Laat oppervlakkig ontdooien en bak + 3 min. Laat oppervlakkig ontdooien en bak Wordt rosé gegeten. goudbruin aan beide kanten. Voeg wat vocht 8 à 10 min. in de pan. toe en laat 6 à 8 min. verder garen op een zacht vuur. 16,50 €}kg 43,90 €/kg 25,90 €}kg Hoe bereidt u kwartelfilets? © Wordt rosé gegeten en is zacht, Parelhoen heeft een fijne, diepgevroren sappig en vol van smaak. minder uitgesproken Laat de kwartelfilets opper vlakkig wildsmaak die tussen kip n dep en fazant ín zit. ontdooien. Trek de filets uit elkaar ef ri 5 droog. Sm lt boter in een braadpan en bak de kwertelfilets 2 min. aan elke kant. pek af en laat nog 5 min. verder garen op een zacht vuur. . % ie we u L. SI Ld BF | Eendenborstfilets Pareihoenfilets Kwartelfilets 2x+350 +10stuks #1 kg 20stuks + 500 g Laat oppervlakkig ontdooien. Bak + 15 min. op de Laat oppervlakkig ontdooien. Bak + 15 min. in een Volledig uitgebeend. velkant in een pan op een matig vuur. Draai om en op 220 °C voorverwarmde oven. Draai om en laat bak nog+ 6 min. nog + 15 min. bakken. 16,50 €}kg 23 €}kg 24,50 ens aus, Hazenrugfil let met portos fekker” nons en boschampi£ Kl] 3 ebakken viigen > A Nog meer recepten 4 Pr 7 met wild? Cp Op colruyt.be/lekkerkoken vindt u EC BRETT talloze smakelijke recepten met wild: inspiratie en variatie verzekerd. 2) knolselderp uree Ons vakmanschap drink je met verstand. eee en
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6