Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

oren

Diepgevr

klaarmaken?

9

hazenrug

Laat de hazenrug oppe!

rvlakkig ontdooien

bon

groog. Smelt 1 eet. boter

in een

SELE

TI

À

en dep

braadpa

„en bak de hazenrug aan alle

kanten goudbruin.

Laat nog 10 min. verder

Ontdek de fijne en malse smaak

Wordt rood tot rosé gegeten.

van fazant. Wordt doorbakken

garen op een zacht wur.

gegeten.

7

2

Cad

>

Fa

4

ei

Fazantenborstfilets

Hazenrugfilets

Hazenrug

8 stuks + 1 kg

6 stuks + 800

+ 500

Laat oppervlakkig ontdooien en bak + 3 min.

Laat oppervlakkig ontdooien en bak

Wordt rosé gegeten.

goudbruin aan beide kanten. Voeg wat vocht

8 à 10 min. in de pan.

toe en laat 6 à 8 min. verder garen op een

zacht vuur.

16,50 €}kg

43,90 €/kg

25,90 €}kg

Hoe bereidt u

kwartelfilets? ©

Wordt rosé gegeten en is zacht,

Parelhoen heeft een fijne,

diepgevroren

sappig en vol van smaak.

minder uitgesproken

Laat de kwartelfilets opper

vlakkig

wildsmaak die tussen kip

n dep

en fazant ín zit.

ontdooien. Trek de filets uit elkaar ef

ri

5

droog. Sm

lt boter in een braadpan en

bak de kwertelfilets

2 min. aan elke kant.

pek af en laat nog 5 min. verder

garen op

een zacht vuur.

.

%

ie

we

u

L.

SI

Ld

BF

|

Eendenborstfilets

Pareihoenfilets

Kwartelfilets

2x+350

+10stuks #1 kg

20stuks + 500 g

Laat oppervlakkig ontdooien. Bak + 15 min. op de

Laat oppervlakkig ontdooien. Bak + 15 min. in een

Volledig uitgebeend.

velkant in een pan op een matig vuur. Draai om en

op 220 °C voorverwarmde oven. Draai om en laat

bak nog+ 6 min.

nog + 15 min. bakken.

16,50 €}kg

23 €}kg

24,50 ens

aus,

Hazenrugfil

let met portos

fekker”

nons

en boschampi£

Kl]

3

ebakken viigen

>

A

Nog meer recepten

4

Pr

7

met wild?

Cp

Op colruyt.be/lekkerkoken vindt u

EC

BRETT

talloze smakelijke recepten met wild:

inspiratie en variatie verzekerd.

2)

knolselderp

uree

Ons vakmanschap drink je met verstand.

eee en