Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
oren
Diepgevr
klaarmaken?
9
hazenrug
Laat de hazenrug oppe!
rvlakkig ontdooien
bon
groog. Smelt 1 eet. boter
in een
SELE
TI
À
en dep
braadpa
„en bak de hazenrug aan alle
kanten goudbruin.
Laat nog 10 min. verder
Ontdek de fijne en malse smaak
Wordt rood tot rosé gegeten.
van fazant. Wordt doorbakken
garen op een zacht wur.
gegeten.
7
2
Cad
>
Fa
4
ei
Fazantenborstfilets
Hazenrugfilets
Hazenrug
8 stuks + 1 kg
6 stuks + 800
+ 500
Laat oppervlakkig ontdooien en bak + 3 min.
Laat oppervlakkig ontdooien en bak
Wordt rosé gegeten.
goudbruin aan beide kanten. Voeg wat vocht
8 à 10 min. in de pan.
toe en laat 6 à 8 min. verder garen op een
zacht vuur.
16,50 €}kg
43,90 €/kg
25,90 €}kg
Hoe bereidt u
kwartelfilets? ©
Wordt rosé gegeten en is zacht,
Parelhoen heeft een fijne,
diepgevroren
sappig en vol van smaak.
minder uitgesproken
Laat de kwartelfilets opper
vlakkig
wildsmaak die tussen kip
n dep
en fazant ín zit.
ontdooien. Trek de filets uit elkaar ef
ri
5
droog. Sm
lt boter in een braadpan en
bak de kwertelfilets
2 min. aan elke kant.
pek af en laat nog 5 min. verder
garen op
een zacht vuur.
.
%
ie
we
u
L.
SI
Ld
BF
|
Eendenborstfilets
Pareihoenfilets
Kwartelfilets
2x+350
+10stuks #1 kg
20stuks + 500 g
Laat oppervlakkig ontdooien. Bak + 15 min. op de
Laat oppervlakkig ontdooien. Bak + 15 min. in een
Volledig uitgebeend.
velkant in een pan op een matig vuur. Draai om en
op 220 °C voorverwarmde oven. Draai om en laat
bak nog+ 6 min.
nog + 15 min. bakken.
16,50 €}kg
23 €}kg
24,50 ens
aus,
Hazenrugfil
let met portos
fekker”
nons
en boschampi£
Kl]
3
ebakken viigen
>
A
Nog meer recepten
4
Pr
7
met wild?
Cp
Op colruyt.be/lekkerkoken vindt u
EC
BRETT
talloze smakelijke recepten met wild:
inspiratie en variatie verzekerd.
2)
knolselderp
uree
Ons vakmanschap drink je met verstand.
eee en