Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

be

É

=

\

I

|

*

So Mans

RN

EN

N

De

Fi

ae

Ingrediënten (@ personen)

600 g staartvisfilet (diepvries)

2 di volle room (35% v6)

N

1/2 butternutpompoen

4 dl visfond (bokaal)

RN

|

À

Kik

N)

400 g verse spinazie

5 eetl. olijfolie

4 stronken witloof

peper en zout

7

A:

500 g verse tagliatelle met eieren

Oh

nl

ib

Cersmark)

Ji

Voorbereiding ontdositjd + 15 min)

E

Laat de visfilets oppervlakkig ontdooien. Verwijder indien nodig het

vliesje rond de vis.

Verwijder de pitten en de draden uit de halve pompoen en snij het

Pi

vruchtvlees in blokjes.

=

Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper de rest fin.

Bere

ing (5 mn)

1 Verhit de oljfolie in een grote pan en bak de pompoenblokjes

zr

+ 5 min. tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout.

=

2 Legintussen de stukken vis in een kookpot en overgiet met de visfond.

+

Leng aan met water tot de vis onderstaat. Breng aan de kook, zet het vuur

af en laat nog 5 min. garen. Schep de vis uit de kookpot en hou warm.

3

3 Doe het witloof bij de visfond en laat tot 1/3 inkoken op een hoog

ed

vuur. Giet de room erbij en laat goed doorkoken. Mix de saus glad. Kruid

4

met peper en zout.

4

4 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

verpakking). Gietaf en meng voorzichtig met de pompoen en de spinazie.

D Co

Afwerking

Verdeel de witloofsaus over diepe borden. Schik er in het midden wat

tagliatelle met spinazie en pompoen, en de staartvis op.

if

fi

Montagny 1“ Cru AOP. 'La Burgondie'

Cave de Buxy

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Martha Sexy Blond

Sterk blond bier

Veten

Energie 792kcal vezels 508

Big Ewiten #278

(waarvan) verzadigde vetzuren 14,5 8 Zout

068

MN

ig

Koohydrten

0e

(waarvan) uiers

648

Makkelijk te bakken in de oven,

Door de stevige structuur is zeewolf

stomen of grillen.

ideaal om te stomen, bakken, grillen

7

of pocheren.

4

F

Be

FR

Boni Selection

Boni Selection

Sr,

Boni Selection

staartvisfilets

zeewolffilets

min. 3 stuks + 1 kg

Li

6 à 9 stuks + 1 kg

spinazie

Graatloos. Wilde vis.

Graatloos. Wilde vis.

4008

=

Herkomst: noordoostelijk deel

Herkomst: Island.

van de Atlantische Oceaan.

Herkomst: België/Nederland.

MSC

MSC

(

Versmarkt

325 €Rg

CC.

Deze graatloze pladijsfilets kan u

Deze graatloze kabeljauwhaasjes

Handig om te bereiden in papillot,

bereiden in de oven of de pan.

kan u pocheren, bakken of

te pocheren, bakken of grillen.

bereiden in de oven.

en

Boni Selection

Boni Selection

Boni Selection

pladijsfilets

kabeljauwhaasjes

zalmforel

3à4stuks +300 g

5 à 10 stuks + 1 kg

A

5à7 stuks +1 kg

Graatloos. Wilde vis.

Graatloos. Wilde vis.

Graatloos. Met vel

Ee

Herkomst: Noordzee.

Herkomst: Usland.

u

3

Gekweekte vis.

(Versmarkt

)

Le)

Herkomst: Noorwegen.

MSC

7

un

7

Ons vakmanschap drink je met verstand.

19/10/2021.

ok Met 88 XTRA.

EE.