Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 8 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 8
be É = \ I | * So Mans RN EN N De Fi ae Ingrediënten (@ personen) 600 g staartvisfilet (diepvries) 2 di volle room (35% v6) N 1/2 butternutpompoen 4 dl visfond (bokaal) RN | À Kik N) 400 g verse spinazie 5 eetl. olijfolie 4 stronken witloof peper en zout 7 A: 500 g verse tagliatelle met eieren Oh nl ib Cersmark) Ji Voorbereiding ontdositjd + 15 min) E Laat de visfilets oppervlakkig ontdooien. Verwijder indien nodig het vliesje rond de vis. Verwijder de pitten en de draden uit de halve pompoen en snij het Pi vruchtvlees in blokjes. = Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper de rest fin. Bere ing (5 mn) 1 Verhit de oljfolie in een grote pan en bak de pompoenblokjes zr + 5 min. tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout. = 2 Legintussen de stukken vis in een kookpot en overgiet met de visfond. + Leng aan met water tot de vis onderstaat. Breng aan de kook, zet het vuur af en laat nog 5 min. garen. Schep de vis uit de kookpot en hou warm. 3 3 Doe het witloof bij de visfond en laat tot 1/3 inkoken op een hoog ed vuur. Giet de room erbij en laat goed doorkoken. Mix de saus glad. Kruid 4 met peper en zout. 4 4 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Gietaf en meng voorzichtig met de pompoen en de spinazie. D Co Afwerking Verdeel de witloofsaus over diepe borden. Schik er in het midden wat tagliatelle met spinazie en pompoen, en de staartvis op. if fi Montagny 1“ Cru AOP. 'La Burgondie' Cave de Buxy Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Martha Sexy Blond Sterk blond bier Veten Energie 792kcal vezels 508 Big Ewiten #278 (waarvan) verzadigde vetzuren 14,5 8 Zout 068 MN ig Koohydrten 0e (waarvan) uiers 648 Makkelijk te bakken in de oven, Door de stevige structuur is zeewolf stomen of grillen. ideaal om te stomen, bakken, grillen 7 of pocheren. 4 F Be FR Boni Selection Boni Selection Sr, Boni Selection staartvisfilets zeewolffilets min. 3 stuks + 1 kg Li 6 à 9 stuks + 1 kg spinazie Graatloos. Wilde vis. Graatloos. Wilde vis. 4008 = Herkomst: noordoostelijk deel Herkomst: Island. van de Atlantische Oceaan. Herkomst: België/Nederland. MSC MSC ( Versmarkt 325 €Rg CC. Deze graatloze pladijsfilets kan u Deze graatloze kabeljauwhaasjes Handig om te bereiden in papillot, bereiden in de oven of de pan. kan u pocheren, bakken of te pocheren, bakken of grillen. bereiden in de oven. en Boni Selection Boni Selection Boni Selection pladijsfilets kabeljauwhaasjes zalmforel 3à4stuks +300 g 5 à 10 stuks + 1 kg A 5à7 stuks +1 kg Graatloos. Wilde vis. Graatloos. Wilde vis. Graatloos. Met vel Ee Herkomst: Noordzee. Herkomst: Usland. u 3 Gekweekte vis. (Versmarkt ) Le) Herkomst: Noorwegen. MSC 7 un 7 Ons vakmanschap drink je met verstand. 19/10/2021. ok Met 88 XTRA. EE.
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 8