Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.

Hier is pagina 7 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7
1| „A Vi \ Le Hoofdgerecht Ingrediënten (à personen) 800 g kippenescalopes 2 eetl. boter (beenhouwerij) 1 eetl. mayonaise ä 6 sneetjes zwartewoudham 1 eetl. mosterd op traditionele wijze 4, CversmarkD je 140 g slamix Trio 1 koffiel. tomatenpuree (rucola, veldsla, rode bief) 1 eetl. bloem 4 appelen belgica) 1 dl witte wijn enkele blaadjes salie 2 eetl. olijfolie 1 eetl. wittewijnazijn 500 g voorgekookte EN aardappelschijfjes versmerk) peper en zout Voorbereiding omi) | - Leg 1 sneetje ham op elke kippenescalope en snij elke escalope daarna in de breedte in 2. Wentel ze in de bloem en druk goed aan. a - Schilde appelen en snij in 4. Snij elk stuk daarna in 3 partjes - Meng de mosterd met de mayonaise, de wittewijnazijn en 2 eetl 7 ES water. Kruid met peper en zout. ps 26 Bereiding (10 min) 4 He à à EN 1 Verhit 1 eet. boter en 1 eet. olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes goudbruin (baktijd: zie verpakking) ) ni 2 Verhit intussen opnieuw 1 eetl boter en 1 eetl. olijfolie in een grote > pan en bak de escalopes 1 min. op de kant met de ham. Draai om en bak fi y sd nog 1 min, 3 Voeg de stukken appel toe en laat nog 1 min. bakken. Doe er de 4 = Rt tomatenpuree bij en blus met de witte wijn. Voeg de salie toe en laat nog Te 1 min. koken op een zacht vuur. / Afwerking Serveer de kippenescalopes met de appelen en geef er de aardappelschijfjes en wat sla bi. Werk de sla af met de mosterddressing Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) is N LeFort Tripel Energie 61 kl Vezek 218 À Dn N Sterk blond bier Vetten 2638 Eillen 39,78 NN (waarvan) verzadigde vetzuren 9,1g Zout 278 Ih Koolhydraten 138 (daarvan) suikers 15,58 Li BUT MA Áo spl ® EN INE A fl () anis JP 4 Fe N UI Boni Selection Boni Selection Boni Selection ham Zwartewoud 875 e/kg aardappelschijfjes 198 €/kg appelen belgica 15 sneetj 200g 08 100 % gaar. Herkomst: België. Versmarkt C Versmarkt _) Versmarkt Alternatief in het recept @ Serveertang “4 ,95 < | Serveerlepel | 12,49: | Kr e Boni Selection appelen elstar Ball: El.Herder alle keukenhulpjes 40 %* roestvrij groentemes of stuks +1 kg Tot max. 230 °C. vanaf 1 product Herkomst: België. schilmes gekarteld Versmarkt Omdat weatidre zijn dan in deze ol ie r. renqp de ue en promotie in de andere De kort vertoon van uw Xra-app EE prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la ige ren in un vunkelkan u um Winkelbezockrandplegen ua I ryeapp op kuyt bed bij onze Klantendienst Ae 2 D mél geen kansen laagste prijzen mn
Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7