Colruyt - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 17 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1|

„A

Vi

\

Le

Hoofdgerecht

Ingrediënten (à personen)

800 g kippenescalopes

2 eetl. boter

(beenhouwerij)

1 eetl. mayonaise

ä

6 sneetjes zwartewoudham

1 eetl. mosterd op traditionele wijze

4,

CversmarkD

je

140 g slamix Trio

1 koffiel. tomatenpuree

(rucola, veldsla, rode bief)

1 eetl. bloem

4 appelen belgica)

1 dl witte wijn

enkele blaadjes salie

2 eetl. olijfolie

1 eetl. wittewijnazijn

500 g voorgekookte

EN

aardappelschijfjes versmerk)

peper en zout

Voorbereiding omi)

|

- Leg 1 sneetje ham op elke kippenescalope en snij elke escalope

daarna in de breedte in 2. Wentel ze in de bloem en druk goed aan.

a

- Schilde appelen en snij in 4. Snij elk stuk daarna in 3 partjes

- Meng de mosterd met de mayonaise, de wittewijnazijn en 2 eetl

7

ES

water. Kruid met peper en zout.

ps

26

Bereiding (10 min)

4

He

à

à

EN

1 Verhit 1 eet. boter en 1 eet. olijfolie in een pan en bak de

aardappelschijfjes goudbruin (baktijd: zie verpakking)

)

ni

2 Verhit intussen opnieuw 1 eetl boter en 1 eetl. olijfolie in een grote

>

pan en bak de escalopes 1 min. op de kant met de ham. Draai om en bak

fi

y

sd

nog 1 min,

3 Voeg de stukken appel toe en laat nog 1 min. bakken. Doe er de

4

=

Rt

tomatenpuree bij en blus met de witte wijn. Voeg de salie toe en laat nog

Te

1 min. koken op een zacht vuur.

/

Afwerking

Serveer de kippenescalopes met de appelen en geef er de

aardappelschijfjes en wat sla bi. Werk de sla af met de mosterddressing

Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto

Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari

Toscana - Italië

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

is

N

LeFort Tripel

Energie 61 kl Vezek 218

À

Dn

N

Sterk blond bier

Vetten

2638 Eillen 39,78

NN

(waarvan) verzadigde vetzuren 9,1g Zout

278

Ih

Koolhydraten

138

(daarvan) suikers

15,58

Li

BUT

MA

Áo

spl

®

EN

INE

A

fl

()

anis

JP

4

Fe

N

UI

Boni Selection

Boni Selection

Boni Selection

ham Zwartewoud

875 e/kg

aardappelschijfjes

198 €/kg

appelen belgica

15 sneetj

200g

08

100 % gaar.

Herkomst: België.

Versmarkt

C Versmarkt _)

Versmarkt

Alternatief

in het recept

@

Serveertang

“4

,95 <

|

Serveerlepel

|

12,49:

|

Kr

e

Boni Selection

appelen elstar

Ball:

El.Herder

alle keukenhulpjes

40 %*

roestvrij groentemes of

stuks +1 kg

Tot max. 230 °C.

vanaf 1 product

Herkomst: België.

schilmes gekarteld

Versmarkt

Omdat weatidre

zijn dan in deze ol

ie

r.

renqp de ue en promotie in de andere

De kort

vertoon van uw Xra-app

EE

prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la

ige ren in un vunkelkan u

um

Winkelbezockrandplegen ua I

ryeapp op kuyt bed bij onze Klantendienst

Ae 2 D

mél geen kansen

laagste prijzen mn