Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DB
et
A
is
Jy
er,
%
x
rf en
à
Bi;
NER:
=
EN
à
27
“
6
x
N
Er
QE
F7.
ER
à
la
es
k
gn
ER
en
N
|
y
>
Al
oe
OB ART
B
Ku
er
MEURT €
5
ef
<<
Ingrediënten (4 personen)
=
F>
100 g gerookte spekblokjes
N
Pk:
600 g koolvishaasje (diepvries)
#2
Br
Dr
4
Er
2,2
1 groenekool
2
N
Tui
1
Be
5
FR
2 teentjes knoflook
Fe
x
à
Er
250 g basmatirist
iR
Be 2
400 g tomatenstukjes (bik)
=.
SA
ja NE 5
5 eetl. olifolie
>
x
1 blokje visbouillon,
A
1 koffiel. Italiaanse kruidenmix
1/2 koffiel. nootmuskaat
zwarte peper (molen)
zout
=
Voorbereiding ontdooid + 20 min)
- Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
Maak 8 bladeren van de groenekool los en
verwijder de harde nerf onderaan het blad.
Breng lichtgezouten water aan de kook en
laat de koolbladeren 2 à 3 min. onafgedekt
koken. Giet af en spoel onder koud water.
‘Snij intussen de rest van de groenekool in
fijne reepjes.
Snipper de ui en het knoflook fijn.
Bereiding (50 min)
x.
Ze
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
ee
”
=
==
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot
€
Ee
en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de
"ie
u
koolreepjes toe en roerbak + 10 min. Kruid met
ij
ne
2
ur
de nootmuskaat, peper en zout en doe in een
u
ie
#4
ovenschaal.
5
Fu
3 Kruid de vis met de Italiaanse kruiden, peper
7
en zout. Wikkel 4 gelijke porties vis telkens in
Pf
;
2 koolbladeren. Schik ze op de koolreepjes in de
IR
F
id
ovenschaal, met de naad van de bladeren naar
de
A
de onderkant.
%.
4 Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water
toe aan de ovenschaal en verkruimel er het
Â
\
4
bouillonblokje over. Zet + 40 min. in de
voorverwarmde oven.
Ed
kl
Zee
5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in de kookpot
A
FF
A
van de groenekool en bak de spekblokjes 5 min.
%
\ M
FA
goudbruin.
\
:
À
|
6 Kook de basmatirijst gaar in lichtgezouten
2
E
se
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg
Ir)
A
+
de spekblokjes en hun braadvocht toe.
ni
1
Afwerking
Verdeel de rijst over de borden en serveer er
2
de ovenschotel bij.
“
=
2”
IE
u
Riesling Classic
Rudolf Müller
Pfalz - Duitsland
u
LeFort Tripel
>
Ben
Sterk blond bier
Basmati
Fe
Broun rice, quinoa en granen
ax05g
nn
2x 058
2,15:
(430 €/kg)
FOND
2,70 coweig)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Bas
ea
BROWN Rice
|
mio
UINOA,
Bosto
Veten
Energie Gtlkal Verds 1408
>
EB.
volledig assortiment
88 Eiten 4698
Ga
(waarvan) verzadigde vetzuren 438 Zout
K
en
258
(waarvan) uiers
ET:
1598
ff
op 2verpakkingen
20 % Tg 33%
Sverpakkingen
EL Fate VE 3 et X ran