Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 8 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8

DB et A is Jy er, % x rf en à Bi; NER: = EN à 27 “ 6 x N Er QE F7. ER à la es k gn ER en N | y > Al oe OB ART B Ku er MEURT € 5 ef << Ingrediënten (4 personen) = F> 100 g gerookte spekblokjes N Pk: 600 g koolvishaasje (diepvries) #2 Br Dr 4 Er 2,2 1 groenekool 2 N Tui 1 Be 5 FR 2 teentjes knoflook Fe x à Er 250 g basmatirist iR Be 2 400 g tomatenstukjes (bik) =. SA ja NE 5 5 eetl. olifolie > x 1 blokje visbouillon, A 1 koffiel. Italiaanse kruidenmix 1/2 koffiel. nootmuskaat zwarte peper (molen) zout = Voorbereiding ontdooid + 20 min) - Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Maak 8 bladeren van de groenekool los en verwijder de harde nerf onderaan het blad. Breng lichtgezouten water aan de kook en laat de koolbladeren 2 à 3 min. onafgedekt koken. Giet af en spoel onder koud water. ‘Snij intussen de rest van de groenekool in fijne reepjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. Bereiding (50 min) x. Ze 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. ee ” = == 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot € Ee en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de "ie u koolreepjes toe en roerbak + 10 min. Kruid met ij ne 2 ur de nootmuskaat, peper en zout en doe in een u ie #4 ovenschaal. 5 Fu 3 Kruid de vis met de Italiaanse kruiden, peper 7 en zout. Wikkel 4 gelijke porties vis telkens in Pf ; 2 koolbladeren. Schik ze op de koolreepjes in de IR F id ovenschaal, met de naad van de bladeren naar de A de onderkant. %. 4 Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe aan de ovenschaal en verkruimel er het  \ 4 bouillonblokje over. Zet + 40 min. in de voorverwarmde oven. Ed kl Zee 5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in de kookpot A FF A van de groenekool en bak de spekblokjes 5 min. % \ M FA goudbruin. \ : À | 6 Kook de basmatirijst gaar in lichtgezouten 2 E se water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg Ir) A + de spekblokjes en hun braadvocht toe. ni 1 Afwerking Verdeel de rijst over de borden en serveer er 2 de ovenschotel bij. “ = 2” IE u Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland u LeFort Tripel > Ben Sterk blond bier Basmati Fe Broun rice, quinoa en granen ax05g nn 2x 058 2,15: (430 €/kg) FOND 2,70 coweig) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Bas ea BROWN Rice | mio UINOA, Bosto Veten Energie Gtlkal Verds 1408 > EB. volledig assortiment 88 Eiten 4698 Ga (waarvan) verzadigde vetzuren 438 Zout K en 258 (waarvan) uiers ET: 1598 ff op 2verpakkingen 20 % Tg 33% Sverpakkingen EL Fate VE 3 et X ran

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8