Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DB

et

A

is

Jy

er,

%

x

rf en

à

Bi;

NER:

=

EN

à

27



6

x

N

Er

QE

F7.

ER

à

la

es

k

gn

ER

en

N

|

y

>

Al

oe

OB ART

B

Ku

er

MEURT €

5

ef

<<

Ingrediënten (4 personen)

=

F>

100 g gerookte spekblokjes

N

Pk:

600 g koolvishaasje (diepvries)

#2

Br

Dr

4

Er

2,2

1 groenekool

2

N

Tui

1

Be

5

FR

2 teentjes knoflook

Fe

x

à

Er

250 g basmatirist

iR

Be 2

400 g tomatenstukjes (bik)

=.

SA

ja NE 5

5 eetl. olifolie

>

x

1 blokje visbouillon,

A

1 koffiel. Italiaanse kruidenmix

1/2 koffiel. nootmuskaat

zwarte peper (molen)

zout

=

Voorbereiding ontdooid + 20 min)

- Laat de vis oppervlakkig ontdooien.

Maak 8 bladeren van de groenekool los en

verwijder de harde nerf onderaan het blad.

Breng lichtgezouten water aan de kook en

laat de koolbladeren 2 à 3 min. onafgedekt

koken. Giet af en spoel onder koud water.

‘Snij intussen de rest van de groenekool in

fijne reepjes.

Snipper de ui en het knoflook fijn.

Bereiding (50 min)

x.

Ze

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

ee



=

==

2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot



Ee

en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de

"ie

u

koolreepjes toe en roerbak + 10 min. Kruid met

ij

ne

2

ur

de nootmuskaat, peper en zout en doe in een

u

ie

#4

ovenschaal.

5

Fu

3 Kruid de vis met de Italiaanse kruiden, peper

7

en zout. Wikkel 4 gelijke porties vis telkens in

Pf

;

2 koolbladeren. Schik ze op de koolreepjes in de

IR

F

id

ovenschaal, met de naad van de bladeren naar

de

A

de onderkant.

%.

4 Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water

toe aan de ovenschaal en verkruimel er het

Â

\

4

bouillonblokje over. Zet + 40 min. in de

voorverwarmde oven.

Ed

kl

Zee

5 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in de kookpot

A

FF

A

van de groenekool en bak de spekblokjes 5 min.

%

\ M

FA

goudbruin.

\

:

À

|

6 Kook de basmatirijst gaar in lichtgezouten

2

E

se

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg

Ir)

A

+

de spekblokjes en hun braadvocht toe.

ni

1

Afwerking

Verdeel de rijst over de borden en serveer er

2

de ovenschotel bij.



=

2”

IE

u

Riesling Classic

Rudolf Müller

Pfalz - Duitsland

u

LeFort Tripel

>

Ben

Sterk blond bier

Basmati

Fe

Broun rice, quinoa en granen

ax05g

nn

2x 058

2,15:

(430 €/kg)

FOND

2,70 coweig)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Bas

ea

BROWN Rice

|

mio

UINOA,

Bosto

Veten

Energie Gtlkal Verds 1408

>

EB.

volledig assortiment

88 Eiten 4698

Ga

(waarvan) verzadigde vetzuren 438 Zout

K

en

258

(waarvan) uiers

ET:

1598

ff

op 2verpakkingen

20 % Tg 33%

Sverpakkingen

EL Fate VE 3 et X ran