Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bi

udgetvriendelijk koken

ET

’M



be

med

is

age

Fa

h

r

5

Fa

a

Fe

4

Ei

D

ge

LA

Ge

AR

Ÿ

WA

TAA

dr

x

Pa

>

=

EE

me

12 7 COUT

Oe

=

zu

Ingrediënten (à personen)

4 minikaasschnitzels (bv. Leerdammer)

El

1 groenekool

Tui

1 teentje knoflook

2

2 dl plantaardig alternatief voor room (bv. Alpro Cuisine)

ej

er

400 g pappardelle

50 g geroosterde pijnboompitten

2 eetl. mosterd op traditionele wijze

4 eetl. olijfolie

1/2 koffiel. nootmuskaat

8

zwarte peper molen)

zeezout

E

=

a

Voorbereiding (15 min)

- Maak de koolbladeren los en verwijder de harde nerf. Snij in fijne

reepjes.

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

Bereiding (zomin)

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de ui en het

knoflook glazig. Voeg de koolreepjes toe en roerbak 5 min. Kruid

u

met de nootmuskaat, peper en zout. Overgiet met het plantaardige

alternatief voor room en laatnog 5 min. sudderen. Meng er de mosterd

onder.

2 Kook intussen de pappardelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd:

zie verpakking). Giet af en voeg toe aan de koolreepjes.

3 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Rooster de

Natuur

Kruiden en pompoenpitten

pijnboompitten goudbruin. Meng onder de pappardelle

3,1 9e (19,94 €/kg)

3,19 e coor ero

Leerdammer

& Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de kaasschnitzels 6 à

mini-kaasschnitzels

8 min. goudbruin op een matig vuur

I

&

a

met kruiden en

Afwerking

pompoenpitten of natuur

Verdeel de pappardelle over de borden en geef er een kaasschnitzel

ROUSTILANTS

4 stuks 160 g

ij

KAASSCHUTZELs

C_ Versmarkt

Maremma Toscana DOC. Sangiovese

zi

Campo al Moro

-0,50 €

Toscana - Italië

St. Bernardus Tripel

per verpakking

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediertenis)

Energie 893 kel

ezels 1548

Ontdek al onze recepten

Vetten

4026

willen 3078

(daarvan) verzadigde vetzuren

168

Zout

128

met wintergroenten op

Koohydrten

988

(daarvan) suikers

1568

Omdat we atd rea

zijn dan in deze ol

Es

prijzen en promoties in de andere

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Steck kunnen depri in Catrin

e prijzen in uw winkel

Ee

nielbezok raadplegen ia de Ih

he

deren 345 2 and

El gen losen

laagste prijzen Eu