Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7

Bi udgetvriendelijk koken ET ’M — be med is age Fa h r 5 Fa a Fe 4 Ei D ge LA Ge AR Ÿ WA TAA dr x Pa > = EE me 12 7 COUT Oe = zu Ingrediënten (à personen) 4 minikaasschnitzels (bv. Leerdammer) El 1 groenekool Tui 1 teentje knoflook 2 2 dl plantaardig alternatief voor room (bv. Alpro Cuisine) ej er 400 g pappardelle 50 g geroosterde pijnboompitten 2 eetl. mosterd op traditionele wijze 4 eetl. olijfolie 1/2 koffiel. nootmuskaat 8 zwarte peper molen) zeezout E = a Voorbereiding (15 min) - Maak de koolbladeren los en verwijder de harde nerf. Snij in fijne reepjes. - Snipper de ui en het knoflook fijn. Bereiding (zomin) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de koolreepjes toe en roerbak 5 min. Kruid u met de nootmuskaat, peper en zout. Overgiet met het plantaardige alternatief voor room en laatnog 5 min. sudderen. Meng er de mosterd onder. 2 Kook intussen de pappardelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg toe aan de koolreepjes. 3 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Rooster de Natuur Kruiden en pompoenpitten pijnboompitten goudbruin. Meng onder de pappardelle 3,1 9e (19,94 €/kg) 3,19 e coor ero Leerdammer & Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de kaasschnitzels 6 à mini-kaasschnitzels 8 min. goudbruin op een matig vuur I & a met kruiden en Afwerking pompoenpitten of natuur Verdeel de pappardelle over de borden en geef er een kaasschnitzel ROUSTILANTS 4 stuks 160 g ij KAASSCHUTZELs C_ Versmarkt Maremma Toscana DOC. Sangiovese zi Campo al Moro -0,50 € Toscana - Italië St. Bernardus Tripel per verpakking Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediertenis) Energie 893 kel ezels 1548 Ontdek al onze recepten Vetten 4026 willen 3078 (daarvan) verzadigde vetzuren 168 Zout 128 met wintergroenten op Koohydrten 988 (daarvan) suikers 1568 Omdat we atd rea zijn dan in deze ol Es prijzen en promoties in de andere vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen depri in Catrin e prijzen in uw winkel Ee nielbezok raadplegen ia de Ih he deren 345 2 and El gen losen laagste prijzen Eu

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7