Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 2 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2
Budgetvriendeliik si à koken A) æ, Op de volgende pagina's vindt u recepten met typische wintergroenten. Per groente een recept voor een kleine prijs en eentje voor als het wat meer mag zijn. Koken met seizoensgroenten is sowieso budgetvriendelijk. En ook tips om producten te bewaren en handig om te springen met restjes maken een verschil. Witloof: Belgische Hoe witloof delicatesse, bewaren? ook uit hydrocultuur Vers witloof herkent u aan de prachtig glanzende witte kleur en de gesloten De winter is hét witloofseizoen bij bladeren. U kan witloof enkele dagen bewaren in een koele en donkere uitstek. Dan vindt u de traditionele Stap 3: De witbof wordt geoogst: ruimte, bv. in de groentelade van je witloof uit volle grond in de rekken. koelkast. Blootstelling aan licht zorgt er namelijk voor dat er groene verkleuring Om u het hele jaar door witloof van uitstekende kwaliteit te kunnen aanbieden, vindt u ook witloof uit hydrocultuur in ons assortiment. op het witloof komt. m Na de oogst worden eventuele slechte \ blaadjes nog met de hand verwijderd IS en worden de opgekuiste stronken QU ve verpakt. Hydrocultuur is veel minder arbeidsintensief dan witloof kweken in 4 volle grond, waar meer handenarbeid bij es komt kijken. Vandaar het prijsverschil tussen beide producten. à Step 1:De witlo tels worden in bakken geschikt. Minder arbeidsintensief u Mi Bij de techniek van de hydrocultuur worden de gerooide witloofwortels eerst Witloof in een koelruimte bewaard. Daarna worden ze in een donkere ruimte in grote Aje extra los bakken geschikt, waar voortdurend water Hydrocultuur. door circuleert. Zo groeien er maagdelijk Stap 4: Het witloof wordt met de hand schoongemaakt Herkomst: _ Versmarkt _) 1,29 €}kg witte scheuten op de wortels. Na 3 à 4 weken is het witloof klaar om te In de keuken oogsten. U kan witloof uit hydrocultuur gebruiken voor alle witloofgerechten. Witloof uit hydrocultuur is wel zachter van smaak Nog een stronkje dan het volle, bittere grondwitloof. witloof over? wf Dat maakt hem weer toegankelijker, HLN en uitermate geschikt om kinderen » Snipper rauw witloof fijn en meng # met veldsla, appel en fijngehakte di te laten proeven van deze typische walnoten. Lekker met een dressing Wi 4 Belgische delicatesse. Witloof is lekker van mosterd en mayonaise. rauw, gekookt, gestoomd, gestoofd, > Gekookt witloof kan u in een quiche gebakken of gewokt. verwerken. Combineer met ham, Recepten met witloof vindt u op spekreepjes of gerookte zalm. colruyt.be/lekkerkoken. Pep alert voordurend wate de bakken. Ons vakmanschap drink je met verstand. Eu Geldig van 13/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2E XTRA .
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2