Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Budgetvriendelijk koken
B
E
À
5
Ingrediönten (personen)
600 g bereid boerengehakt (beenhouwerij
1 kg witloof
1 bosje waterkers
>
1 mango
k
u
a
2 takjes rozemarijn
800 g aardappelen
1/2 dl extra lichte room (7 ow vo)
lei
2 eetl. paneermeel
À
5 eetl. olijfolie
1/2 koffiel. nootmuskaat
ge
zwarte peper (molen)
zeezout
Voorbereiding (20 min)
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
2
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in
lange reepjes
er
k
Meng het ei en het paneermeel onder het
on
er:
x
boerengehakt en meng tot een gladde massa. Rol
=
NE
balletjes ter grootte van pingpongballetjes.
de D
u
2
Hak de waterkers grof
-
Schil de mango, verwijder de pit en sni in staafjes
Ee
N ki
ii.
Bereiding 25 min)
M,
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten
va
water. Giet af en meng er de room en de waterkers
né
onder. Prak tot puree en kruid met de nootmuskaat,
En
peper en zout.
of
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de
balletjes 5 min. aan alle kanten goudbruin. Heal uit de
pr
7
pan en hou apart.
3 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de wok en roerbak
het witloof 5 min. Voeg de takjes rozemarijn toe en kruid
€
met peper en zout. Voeg de balletjes opnieuw toe en
overgiet met 1 dl water. Laat nog 5 à 10 min. sudderen
op een zacht vuur.
x]
A
4 Menger de laatste 5 min. de mangostaafjes onder en
x
kruid met peper en zout. Verwijder de takjes rozemarijn.
Afwerking
Verdeel de waterkerspuree over de borden en schik er
2
E
de balletjes met witloof op.
En
Château de Péna
A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
Postel Dubbel
hc
Donker abdijbier
De
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)
Energie 628keal Vezels 118
Veten
3148 Eviten 3598
(waarvan) verzadigde vetzuren 99g Zout
218
Koolhydeten,
4698
Guaanvan) suiers
1398
Ir
varkensgehakt met peterselie
pr
en ui
er
Fi
«
Hen
ui
©
Sen de
vi
Br
4
ie
AN
Bereid boerengehakt
à
Beenhouwerij
Boni Selection
+
witloof met ham en kaassaus
a
665 €/kg
=
400 g
Far
Versmarkt
eo
eg ONCE RE Ren
in dan in deze folder. De kort
en
vertoon van uw Xa
ze prijzen in uw winkel kan
winkelbezoek raadplegen via de
de
fente ES D mel
u geen kans
laagste prijzen