Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3

Budgetvriendelijk koken B E À 5 Ingrediönten (personen) 600 g bereid boerengehakt (beenhouwerij 1 kg witloof 1 bosje waterkers > 1 mango k u a 2 takjes rozemarijn 800 g aardappelen 1/2 dl extra lichte room (7 ow vo) lei 2 eetl. paneermeel À 5 eetl. olijfolie 1/2 koffiel. nootmuskaat ge zwarte peper (molen) zeezout Voorbereiding (20 min) - Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. 2 Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in lange reepjes er k Meng het ei en het paneermeel onder het on er: x boerengehakt en meng tot een gladde massa. Rol = NE balletjes ter grootte van pingpongballetjes. de D u 2 Hak de waterkers grof - Schil de mango, verwijder de pit en sni in staafjes Ee N ki ii. Bereiding 25 min) M, 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten va water. Giet af en meng er de room en de waterkers né onder. Prak tot puree en kruid met de nootmuskaat, En peper en zout. of 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de balletjes 5 min. aan alle kanten goudbruin. Heal uit de pr 7 pan en hou apart. 3 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de wok en roerbak het witloof 5 min. Voeg de takjes rozemarijn toe en kruid € met peper en zout. Voeg de balletjes opnieuw toe en overgiet met 1 dl water. Laat nog 5 à 10 min. sudderen op een zacht vuur. x] A 4 Menger de laatste 5 min. de mangostaafjes onder en x kruid met peper en zout. Verwijder de takjes rozemarijn. Afwerking Verdeel de waterkerspuree over de borden en schik er 2 E de balletjes met witloof op. En Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages Postel Dubbel hc Donker abdijbier De Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl) Energie 628keal Vezels 118 Veten 3148 Eviten 3598 (waarvan) verzadigde vetzuren 99g Zout 218 Koolhydeten, 4698 Guaanvan) suiers 1398 Ir varkensgehakt met peterselie pr en ui er Fi « Hen ui © Sen de vi Br 4 ie AN Bereid boerengehakt à Beenhouwerij Boni Selection + witloof met ham en kaassaus a 665 €/kg = 400 g Far Versmarkt eo eg ONCE RE Ren in dan in deze folder. De kort en vertoon van uw Xa ze prijzen in uw winkel kan winkelbezoek raadplegen via de de fente ES D mel u geen kans laagste prijzen

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3