Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Budgetvriendelijk koken

B

E

À

5

Ingrediönten (personen)

600 g bereid boerengehakt (beenhouwerij

1 kg witloof

1 bosje waterkers

>

1 mango

k

u

a

2 takjes rozemarijn

800 g aardappelen

1/2 dl extra lichte room (7 ow vo)

lei

2 eetl. paneermeel

À

5 eetl. olijfolie

1/2 koffiel. nootmuskaat

ge

zwarte peper (molen)

zeezout

Voorbereiding (20 min)

-

Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.

2

Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in

lange reepjes

er

k

Meng het ei en het paneermeel onder het

on

er:

x

boerengehakt en meng tot een gladde massa. Rol

=

NE

balletjes ter grootte van pingpongballetjes.

de D

u

2

Hak de waterkers grof

-

Schil de mango, verwijder de pit en sni in staafjes

Ee

N ki

ii.

Bereiding 25 min)

M,

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten

va

water. Giet af en meng er de room en de waterkers



onder. Prak tot puree en kruid met de nootmuskaat,

En

peper en zout.

of

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de

balletjes 5 min. aan alle kanten goudbruin. Heal uit de

pr

7

pan en hou apart.

3 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de wok en roerbak

het witloof 5 min. Voeg de takjes rozemarijn toe en kruid



met peper en zout. Voeg de balletjes opnieuw toe en

overgiet met 1 dl water. Laat nog 5 à 10 min. sudderen

op een zacht vuur.

x]

A

4 Menger de laatste 5 min. de mangostaafjes onder en

x

kruid met peper en zout. Verwijder de takjes rozemarijn.

Afwerking

Verdeel de waterkerspuree over de borden en schik er

2

E

de balletjes met witloof op.

En

Château de Péna

A.O.P. Côtes du Roussillon Villages

Postel Dubbel

hc

Donker abdijbier

De

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)

Energie 628keal Vezels 118

Veten

3148 Eviten 3598

(waarvan) verzadigde vetzuren 99g Zout

218

Koolhydeten,

4698

Guaanvan) suiers

1398

Ir

varkensgehakt met peterselie

pr

en ui

er

Fi

«

Hen

ui

©

Sen de

vi

Br

4

ie

AN

Bereid boerengehakt

à

Beenhouwerij

Boni Selection

+

witloof met ham en kaassaus

a

665 €/kg

=

400 g

Far

Versmarkt

eo

eg ONCE RE Ren

in dan in deze folder. De kort

en

vertoon van uw Xa

ze prijzen in uw winkel kan

winkelbezoek raadplegen via de

de

fente ES D mel

u geen kans

laagste prijzen