Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

salad

Fruiti

FO EELT

x

tloof en

PTA sdh

met WI

Hoofdgerecht

(Eon

a

Ingrediänten (4 personen)

85€

mm)

4 stronken witloof

1,

Jacquet

De

7)

125 g veldsla

Bereiding (15m)

2 jonagoldappelen

1

1 sinaasappel

1 Verhit

et. oljfolie in een pan met

1 rode ui

antiaanbaklaag. Bak de kikkererwten 2 à 3 min.

1 teentje knoflook

krokant en kruid met het paprikapoeder, peper en

Natuur 5508

Volkoren 550 g

zout. Haal uit de pan en hou apart.

150 magere yoghurt natuur

2 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de

2,30 eiser 2,79 eo ern

5 sneetjes wit brood

Jacquet

200 g kikkererwten

blokjes brood samen met het knoflook 2 à 3 min.

alle broden zonder

goudbruin. Kruid met de oregano, peper en zout

3 eetl. oli

1 koffiel. vloeibare honing

ie

5 Maak de dressing: meng het sap van de

toegevoegde suikers

25%

sinaasappel en de vloeibare honing onder de

450 gof 550 g

1/2 koffiel. paprikapoeder

yoghurt. Kruid met peper en zout.

2 verpakkingen

1/2 koffiel. oregano (gedroogd)

zwarte peper (malen)

4 Meng het witloof, de rode ui, de appelpartiesen

zeezout

de sinaasappelpartjes onder de veldsla. Bestrooi

met de kikkererwten en de broodcroutons en

Voorbereiding (15 min)

serveer er de dressing bij.

-

- Snij het brood in blokjes.

Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees

Pinot Blanc

met een scherp mes. Snij de partjes van

AO.P. Alsace

tussen de vliesjes. Doe dit boven een

J. Hubster

=

kommetje en vang het sap op.



Super 8 IPA

Verwijder de harde kern uit het witloof en snij

Blond bier

in lange repen.

Spoel de kikkererwten onder koud water en

ee

laat uitlekken.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Snij de rode ui in fijne haemaantjes.

Energie 290keal Vezels 568

Veten

1028 Emile 1038

Snipper het knoflook fijn.

(waarvan) verzadigde vetzuren 1,58 Zout

068

gen

Snij de ongeschilde appelen in partjes.

Kooydrten

ET:

Boni Selection

(waarvan) uiers

170g

1,88 €/kg

dagvers wit tijgerbrood

800 g

vi

1,50:

u

EN

7

Oud brood over?

» Maak uw eigen paneermeel met

=

A

restjes oud brood. Zorg dat het brood

Es

helemaal uitgedroogd is. Hak in kleine

stukjes of maal fijn in de blender.

5 er

Gebruik het om bv. een stukje vis

te paneren. Breng het paneermeel

ur

eventueel op smaak met kruiden.

nr

IE

|

v

Snij sneetjes brood in blokjes van

A

1 cm. Besprenkel met olijfolie en kruid

met peper en zout. Bak + 10 min.

N

À

tot knapperige croutons in een

fi

NY

voorverwarmde oven, op + 180°C.

Geen oven? Bakken in de pan gaat

ook prima.

a

rs

v

Oude sneetjes brood kan u als

toast gebruiken. Steek ze even in de

broodrooster.

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Eu Geldig van 13/1 tem. 26/1/2021. sk Met AP xTRA