Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4
salad Fruiti FO EELT x tloof en PTA sdh met WI Hoofdgerecht (Eon a Ingrediänten (4 personen) 85€ mm) 4 stronken witloof 1, Jacquet De 7) 125 g veldsla Bereiding (15m) 2 jonagoldappelen 1 1 sinaasappel 1 Verhit et. oljfolie in een pan met 1 rode ui antiaanbaklaag. Bak de kikkererwten 2 à 3 min. 1 teentje knoflook krokant en kruid met het paprikapoeder, peper en Natuur 5508 Volkoren 550 g zout. Haal uit de pan en hou apart. 150 magere yoghurt natuur 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de 2,30 eiser 2,79 eo ern 5 sneetjes wit brood Jacquet 200 g kikkererwten blokjes brood samen met het knoflook 2 à 3 min. alle broden zonder goudbruin. Kruid met de oregano, peper en zout 3 eetl. oli 1 koffiel. vloeibare honing ie 5 Maak de dressing: meng het sap van de toegevoegde suikers 25% sinaasappel en de vloeibare honing onder de 450 gof 550 g 1/2 koffiel. paprikapoeder yoghurt. Kruid met peper en zout. 2 verpakkingen 1/2 koffiel. oregano (gedroogd) zwarte peper (malen) 4 Meng het witloof, de rode ui, de appelpartiesen zeezout de sinaasappelpartjes onder de veldsla. Bestrooi met de kikkererwten en de broodcroutons en Voorbereiding (15 min) serveer er de dressing bij. - - Snij het brood in blokjes. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees Pinot Blanc met een scherp mes. Snij de partjes van AO.P. Alsace tussen de vliesjes. Doe dit boven een J. Hubster = kommetje en vang het sap op. ‘ Super 8 IPA Verwijder de harde kern uit het witloof en snij Blond bier in lange repen. Spoel de kikkererwten onder koud water en ee laat uitlekken. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Snij de rode ui in fijne haemaantjes. Energie 290keal Vezels 568 Veten 1028 Emile 1038 Snipper het knoflook fijn. (waarvan) verzadigde vetzuren 1,58 Zout 068 gen Snij de ongeschilde appelen in partjes. Kooydrten ET: Boni Selection (waarvan) uiers 170g 1,88 €/kg dagvers wit tijgerbrood 800 g vi 1,50: u EN 7 Oud brood over? » Maak uw eigen paneermeel met = A restjes oud brood. Zorg dat het brood Es helemaal uitgedroogd is. Hak in kleine stukjes of maal fijn in de blender. 5 er Gebruik het om bv. een stukje vis te paneren. Breng het paneermeel ur eventueel op smaak met kruiden. nr IE | v Snij sneetjes brood in blokjes van A 1 cm. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak + 10 min. N À tot knapperige croutons in een fi NY voorverwarmde oven, op + 180°C. Geen oven? Bakken in de pan gaat ook prima. a rs v Oude sneetjes brood kan u als toast gebruiken. Steek ze even in de broodrooster. Ons vakmanschap drink je met verstand. Eu Geldig van 13/1 tem. 26/1/2021. sk Met AP xTRA
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4