Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
salad
Fruiti
FO EELT
x
tloof en
PTA sdh
met WI
Hoofdgerecht
(Eon
a
Ingrediänten (4 personen)
85€
mm)
4 stronken witloof
1,
Jacquet
De
7)
125 g veldsla
Bereiding (15m)
2 jonagoldappelen
1
1 sinaasappel
1 Verhit
et. oljfolie in een pan met
1 rode ui
antiaanbaklaag. Bak de kikkererwten 2 à 3 min.
1 teentje knoflook
krokant en kruid met het paprikapoeder, peper en
Natuur 5508
Volkoren 550 g
zout. Haal uit de pan en hou apart.
150 magere yoghurt natuur
2 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de
2,30 eiser 2,79 eo ern
5 sneetjes wit brood
Jacquet
200 g kikkererwten
blokjes brood samen met het knoflook 2 à 3 min.
alle broden zonder
goudbruin. Kruid met de oregano, peper en zout
3 eetl. oli
1 koffiel. vloeibare honing
ie
5 Maak de dressing: meng het sap van de
toegevoegde suikers
25%
sinaasappel en de vloeibare honing onder de
450 gof 550 g
1/2 koffiel. paprikapoeder
yoghurt. Kruid met peper en zout.
2 verpakkingen
1/2 koffiel. oregano (gedroogd)
zwarte peper (malen)
4 Meng het witloof, de rode ui, de appelpartiesen
zeezout
de sinaasappelpartjes onder de veldsla. Bestrooi
met de kikkererwten en de broodcroutons en
Voorbereiding (15 min)
serveer er de dressing bij.
-
- Snij het brood in blokjes.
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees
Pinot Blanc
met een scherp mes. Snij de partjes van
AO.P. Alsace
tussen de vliesjes. Doe dit boven een
J. Hubster
=
kommetje en vang het sap op.
‘
Super 8 IPA
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij
Blond bier
in lange repen.
Spoel de kikkererwten onder koud water en
ee
laat uitlekken.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Snij de rode ui in fijne haemaantjes.
Energie 290keal Vezels 568
Veten
1028 Emile 1038
Snipper het knoflook fijn.
(waarvan) verzadigde vetzuren 1,58 Zout
068
gen
Snij de ongeschilde appelen in partjes.
Kooydrten
ET:
Boni Selection
(waarvan) uiers
170g
1,88 €/kg
dagvers wit tijgerbrood
800 g
vi
1,50:
u
EN
7
Oud brood over?
» Maak uw eigen paneermeel met
=
A
restjes oud brood. Zorg dat het brood
Es
helemaal uitgedroogd is. Hak in kleine
stukjes of maal fijn in de blender.
5 er
Gebruik het om bv. een stukje vis
te paneren. Breng het paneermeel
ur
eventueel op smaak met kruiden.
nr
IE
|
v
Snij sneetjes brood in blokjes van
A
1 cm. Besprenkel met olijfolie en kruid
met peper en zout. Bak + 10 min.
N
À
tot knapperige croutons in een
fi
NY
voorverwarmde oven, op + 180°C.
Geen oven? Bakken in de pan gaat
ook prima.
a
rs
v
Oude sneetjes brood kan u als
toast gebruiken. Steek ze even in de
broodrooster.
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Eu Geldig van 13/1 tem. 26/1/2021. sk Met AP xTRA