Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 10 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10

ool met wittek Varkenssnede atensaus (Er TILL AL Hoofdgerecht = 3 Er: er 2,80€ Ingrediënten (à personen) voegt Woollsopjesrwerenscvergernmede 4 varkenssneden (beenhouwer) witte wijn. Laat volledig verdampen. 1 wittekool 3 Voeg de laurierblaadjes toe en kruid met het 700 g vastkokende aardappelen paprikapoeder en de komijn. Overgiet met de lui passata en 2 dl water. Laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. 2 teentjes knoflook « 500 g passata (gezeefde tomaten) 4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en 25 dl witte wijn bak de varkenssneden 5 min. goudbruin aan 6 eetl. oli lie elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. 2 blaadjes laurier Boni Selection 1 eetl. paprikapoeder 5 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde 1 koffiel. oregano (gedroogd) pan en schraap de braadresten los met een vastkokende aardappelen 1/2 koffiel. komijn houten lepel. Voeg de aardappelen toe en bak laurette zwarte peper (moler) 5 à 10 min. goudbruin. Kruid met de oregano, ue efkg zeezout peper en zout. 2,5 Kg Herkomst: Frankrijk. Voorbereiding ao min) Afwerking 2,95 « = Snij de ui in fijne ringen en snipper het Verdeel de wittekool over de borden en schik knoflook fin. er een varkenssnede naast. Serveer met de gebakken aardappelen. - Maak de koolbladeren los en verwijder de harde nerf. Snij daarna in fijne reepjes. - Schil de aardappelen en snij in gelijke Château Le Menaudat stukken. ? AOP. Blaye - Côtes de Bordeaux Postel Blond Ko Bereiding (55 min) x Blond abdijbier er 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) ER De lichtgezouten water. Giet af. Energie 670keal Verek 1538 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote Vetten Ag Eiitten 467g kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. (waarvan) verzadigde vetzuren 5,78 Zout 078 AA el Koolhydraten 48 (sæanvan) suikers 2158 I EN Aardappelblokjes 1 kg y r € | Boni Selection a alle voorgebakken aardappelspecialiteiten = 750gof1kg — ® -15 %" vanaf 2 verpakkingen Di 0 \ \ x $ 8 D ” W re, ) Fe 4 nz EG > 27 2 N = 194 2 U Pres a ne Bl à N = Varkenssneden — 8,48 €/kg Ons vakmanschap drink je met verstand. Geldig van 13/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2E XTRA .

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10