Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ool

met wittek

Varkenssnede

atensaus

(Er

TILL AL

Hoofdgerecht

=

3

Er:

er

2,80€

Ingrediënten (à personen)

voegt Woollsopjesrwerenscvergernmede

4 varkenssneden (beenhouwer)

witte wijn. Laat volledig verdampen.

1 wittekool

3 Voeg de laurierblaadjes toe en kruid met het

700 g vastkokende aardappelen

paprikapoeder en de komijn. Overgiet met de

lui

passata en 2 dl water. Laat 15 min. sudderen op

een zacht vuur.

2 teentjes knoflook

«

500 g passata (gezeefde tomaten)

4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en

25 dl witte wijn

bak de varkenssneden 5 min. goudbruin aan

6 eetl. oli

lie

elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de

pan en hou warm.

2 blaadjes laurier

Boni Selection

1 eetl. paprikapoeder

5 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde

1 koffiel. oregano (gedroogd)

pan en schraap de braadresten los met een

vastkokende aardappelen

1/2 koffiel. komijn

houten lepel. Voeg de aardappelen toe en bak

laurette

zwarte peper (moler)

5 à 10 min. goudbruin. Kruid met de oregano,

ue efkg

zeezout

peper en zout.

2,5 Kg

Herkomst: Frankrijk.

Voorbereiding ao min)

Afwerking

2,95 «

= Snij de ui in fijne ringen en snipper het

Verdeel de wittekool over de borden en schik

knoflook fin.

er een varkenssnede naast. Serveer met de

gebakken aardappelen.

- Maak de koolbladeren los en verwijder de

harde nerf. Snij daarna in fijne reepjes.

- Schil de aardappelen en snij in gelijke

Château Le Menaudat

stukken.

?

AOP. Blaye - Côtes de Bordeaux

Postel Blond

Ko

Bereiding (55 min)

x

Blond abdijbier

er

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

ER

De

lichtgezouten water. Giet af.

Energie 670keal Verek 1538

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote

Vetten

Ag Eiitten 467g

kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.

(waarvan) verzadigde vetzuren 5,78 Zout

078

AA

el

Koolhydraten

48

(sæanvan) suikers

2158

I

EN

Aardappelblokjes 1 kg

y

r



|

Boni Selection

a

alle voorgebakken aardappelspecialiteiten

=

750gof1kg



®

-15 %"

vanaf

2 verpakkingen

Di

0

\

\

x

$

8

D



W

re,

)

Fe

4

nz

EG

>

27

2

N

=

194

2

U

Pres

a

ne

Bl

à

N

=

Varkenssneden



8,48 €/kg

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Geldig van 13/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2E XTRA .