Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ool
met wittek
Varkenssnede
atensaus
(Er
TILL AL
Hoofdgerecht
=
3
Er:
er
2,80€
Ingrediënten (à personen)
voegt Woollsopjesrwerenscvergernmede
4 varkenssneden (beenhouwer)
witte wijn. Laat volledig verdampen.
1 wittekool
3 Voeg de laurierblaadjes toe en kruid met het
700 g vastkokende aardappelen
paprikapoeder en de komijn. Overgiet met de
lui
passata en 2 dl water. Laat 15 min. sudderen op
een zacht vuur.
2 teentjes knoflook
«
500 g passata (gezeefde tomaten)
4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en
25 dl witte wijn
bak de varkenssneden 5 min. goudbruin aan
6 eetl. oli
lie
elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de
pan en hou warm.
2 blaadjes laurier
Boni Selection
1 eetl. paprikapoeder
5 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde
1 koffiel. oregano (gedroogd)
pan en schraap de braadresten los met een
vastkokende aardappelen
1/2 koffiel. komijn
houten lepel. Voeg de aardappelen toe en bak
laurette
zwarte peper (moler)
5 à 10 min. goudbruin. Kruid met de oregano,
ue efkg
zeezout
peper en zout.
2,5 Kg
Herkomst: Frankrijk.
Voorbereiding ao min)
Afwerking
2,95 «
= Snij de ui in fijne ringen en snipper het
Verdeel de wittekool over de borden en schik
knoflook fin.
er een varkenssnede naast. Serveer met de
gebakken aardappelen.
- Maak de koolbladeren los en verwijder de
harde nerf. Snij daarna in fijne reepjes.
- Schil de aardappelen en snij in gelijke
Château Le Menaudat
stukken.
?
AOP. Blaye - Côtes de Bordeaux
Postel Blond
Ko
Bereiding (55 min)
x
Blond abdijbier
er
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
ER
De
lichtgezouten water. Giet af.
Energie 670keal Verek 1538
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote
Vetten
Ag Eiitten 467g
kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
(waarvan) verzadigde vetzuren 5,78 Zout
078
AA
el
Koolhydraten
48
(sæanvan) suikers
2158
I
EN
Aardappelblokjes 1 kg
y
r
€
|
Boni Selection
a
alle voorgebakken aardappelspecialiteiten
=
750gof1kg
—
®
-15 %"
vanaf
2 verpakkingen
Di
0
\
\
x
$
8
D
”
W
re,
)
Fe
4
nz
EG
>
27
2
N
=
194
2
U
Pres
a
ne
Bl
à
N
=
Varkenssneden
—
8,48 €/kg
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Geldig van 13/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2E XTRA .