Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



13

À

k

WE

a.

%

Le

N

ne

C1

k

ke

| A

0

=

> Hoofdgerecht

=

Ingrediënten (@ personen)

een scheutje azijn tot u ze nodig hebt (zo

600 g gepaneerde scharfilets met peterselie en

behouden ze hun witte kleur).

citroen (uersmankt)

- Hak de walnootpitten grof.

1 kg schorseneren

= Snipper het bieslook en de peterselie fijn

1 citroen

(hou enkele sprietjes bieslook apart voor de

1/2 plantje platte peterselie

afwerking).

1/2 plantje bieslook

Afwerking

1 kg aardappelen

Bereiding (25 mn)

Verdeel de puree over de borden. Lepel er het

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in

sausje over en serveer met de gepaneerde schar.

1/2 dl melk

10 min.

de

1 eetl. boter

lichtgezouten water. Voeg na

Werk af met de sprietjes bieslook.

50 g walnootpitten

schorseneren toe. Giet af en prak tot puree. Meng

er de helft van het bieslook en de melk onder.

2 eetl. azijn

® Macon-Chardonnay AO.P. L'Originel'

1/2 koffiel. nootmuskaat

Kruid met de nootmuskaat, peper en zout.

L cave de Lugny

peper

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met

zout

antiaanbaklaag en bak de gepaneerde schar

Martha Sexy Blond

+ 3 min. aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan

Sterk blond bier

en hou warm.

Voorbereiding (zomin)

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenlist)

- Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken.

3 Doe de rest van het bieslook, de peterselie,

Energie makel Vezeis 838

- Schil de schorseneren met een dunschiller

de walnootpitten en 2 eetl. water in de pan.

Vetten

268 Ewillen 2768

=

Pers de citroen en voeg het sap toe. Schraap de

(waanvan) verzadigde verzuren

Zout

188

(gebruik keukenhandschoenen). Snij in gelijke

Koohydrten

stukken en leg ze in een kom water met

braadresten los met een houten lepel. Laat nog

1 min. koken en kruid met peper en zout.

(vaanan) suikers

lg

==

DE

3

u

we

Boni Selection

Et

À

MSC

Br

gepaneerde scharfilets

4

Boni Selection

x

met peterselie en citroen

3

I

geschilde

„se

Ÿ

ES

_

3 stuks + 300 g

schorseneren

Graatloos. Wilde vis.

Fe

= D

Herkomst: noordoostelijk deel

nus |

1kg

ak’

van de Stille Oceaan.

lik

vas

(

Versmarkt

S

N‘

«A

ze

\

B«-- EN