Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 12

€ 13 À k WE a. % Le N ne C1 k ke | A 0 = > Hoofdgerecht = Ingrediënten (@ personen) een scheutje azijn tot u ze nodig hebt (zo 600 g gepaneerde scharfilets met peterselie en behouden ze hun witte kleur). citroen (uersmankt) - Hak de walnootpitten grof. 1 kg schorseneren = Snipper het bieslook en de peterselie fijn 1 citroen (hou enkele sprietjes bieslook apart voor de 1/2 plantje platte peterselie afwerking). 1/2 plantje bieslook Afwerking 1 kg aardappelen Bereiding (25 mn) Verdeel de puree over de borden. Lepel er het 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in sausje over en serveer met de gepaneerde schar. 1/2 dl melk 10 min. de 1 eetl. boter lichtgezouten water. Voeg na Werk af met de sprietjes bieslook. 50 g walnootpitten schorseneren toe. Giet af en prak tot puree. Meng er de helft van het bieslook en de melk onder. 2 eetl. azijn ® Macon-Chardonnay AO.P. L'Originel' 1/2 koffiel. nootmuskaat Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. L cave de Lugny peper 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met zout antiaanbaklaag en bak de gepaneerde schar Martha Sexy Blond + 3 min. aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan Sterk blond bier en hou warm. Voorbereiding (zomin) Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenlist) - Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken. 3 Doe de rest van het bieslook, de peterselie, Energie makel Vezeis 838 - Schil de schorseneren met een dunschiller de walnootpitten en 2 eetl. water in de pan. Vetten 268 Ewillen 2768 = Pers de citroen en voeg het sap toe. Schraap de (waanvan) verzadigde verzuren Zout 188 (gebruik keukenhandschoenen). Snij in gelijke Koohydrten stukken en leg ze in een kom water met braadresten los met een houten lepel. Laat nog 1 min. koken en kruid met peper en zout. (vaanan) suikers lg == DE 3 u we Boni Selection Et À MSC Br gepaneerde scharfilets 4 Boni Selection x met peterselie en citroen 3 I geschilde „se Ÿ ES _ 3 stuks + 300 g schorseneren Graatloos. Wilde vis. Fe = D Herkomst: noordoostelijk deel nus | 1kg ak’ van de Stille Oceaan. lik vas ( Versmarkt S N‘ «A ze \ B«-- EN

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 12