Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
€
13
À
k
WE
a.
%
Le
N
ne
C1
k
ke
| A
0
=
> Hoofdgerecht
=
Ingrediënten (@ personen)
een scheutje azijn tot u ze nodig hebt (zo
600 g gepaneerde scharfilets met peterselie en
behouden ze hun witte kleur).
citroen (uersmankt)
- Hak de walnootpitten grof.
1 kg schorseneren
= Snipper het bieslook en de peterselie fijn
1 citroen
(hou enkele sprietjes bieslook apart voor de
1/2 plantje platte peterselie
afwerking).
1/2 plantje bieslook
Afwerking
1 kg aardappelen
Bereiding (25 mn)
Verdeel de puree over de borden. Lepel er het
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in
sausje over en serveer met de gepaneerde schar.
1/2 dl melk
10 min.
de
1 eetl. boter
lichtgezouten water. Voeg na
Werk af met de sprietjes bieslook.
50 g walnootpitten
schorseneren toe. Giet af en prak tot puree. Meng
er de helft van het bieslook en de melk onder.
2 eetl. azijn
® Macon-Chardonnay AO.P. L'Originel'
1/2 koffiel. nootmuskaat
Kruid met de nootmuskaat, peper en zout.
L cave de Lugny
peper
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met
zout
antiaanbaklaag en bak de gepaneerde schar
Martha Sexy Blond
+ 3 min. aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan
Sterk blond bier
en hou warm.
Voorbereiding (zomin)
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenlist)
- Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken.
3 Doe de rest van het bieslook, de peterselie,
Energie makel Vezeis 838
- Schil de schorseneren met een dunschiller
de walnootpitten en 2 eetl. water in de pan.
Vetten
268 Ewillen 2768
=
Pers de citroen en voeg het sap toe. Schraap de
(waanvan) verzadigde verzuren
Zout
188
(gebruik keukenhandschoenen). Snij in gelijke
Koohydrten
stukken en leg ze in een kom water met
braadresten los met een houten lepel. Laat nog
1 min. koken en kruid met peper en zout.
(vaanan) suikers
lg
==
DE
3
u
we
Boni Selection
Et
À
MSC
Br
gepaneerde scharfilets
4
Boni Selection
x
met peterselie en citroen
3
I
geschilde
„se
Ÿ
ES
_
3 stuks + 300 g
schorseneren
Graatloos. Wilde vis.
Fe
= D
Herkomst: noordoostelijk deel
nus |
1kg
ak’
van de Stille Oceaan.
lik
vas
(
Versmarkt
S
N‘
«A
ze
\
B«-- EN