Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 62

Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ed
7
A
Î
NT
1
A
ee
MK
BEN
3)
=
Gepekelde
Chutney van
Chutney van
veenbessen
sinaasappels
appel en pompoen
+ 15 min. bokalen steriliseren
@ @ + 15 min. bokalen steriliseren
06
+ 60 min. pruttelen
® @ + 15 min. bokalen steriliseren
4 sinaasappels + 4 biocitroenen » 5kl zout
1 biopompoen + 2 jonagoldappels + 2 puntpaprika's
500 g veenbessen + 2 conferenceperen
PORTLANDS
+ 2bio-uien « 1,5 cm biogember » 2 teentjes
« 3 sinaasappels » 2 rode uien « 2 teentjes knoflook
‘knoflook » 30 g rozijnen flame TRADER JOE'S®
« 150 g gedroogde abrikozen TRADER JOE'S®
Maak de bokaal schoon en leg
« 185 ml azijn REGALO® » 150 g fijnekorrelsuiker
« 250 g kristalsuiker MOUNTAIN® « 5 el azijn
15 minuten in kokend water. Haal de
MOUNTAIN® « snuifje pilipili PORTLAND® « 1 el zout
REGALO® « peper en zout PORTLAND®
PORTLAND®
bokaal uit het water en laat uitlekken op
Maak de bokaal en het deksel schoon en
een propere handdoek.
Maak de bokaal en het deksel schoon en
leg 15 minuten in kokend water. Laat de
leg 15 minuten in kokend water. Laat de
bokaal en het deksel uitlekken op een
Breng 500 ml water aan de kook en laat
bokaal en het deksel uitlekken op een
propere handdoek.
afkoelen. Was 2 sinaasappels en 2 citroenen
propere handdoek.
grondig en snijd het topje weg waar het
steeltje heeft gezeten. Snijd de sinaasappels
Schilde peren, verwijder de steeltjes
Week de rozijnen 15 minuten in 550 ml
en de Klokhuizen en snijd in blokjes.
en citroenen kruiselings in en zorg ervoor
kokend water. Verwijder de schil en de
dat de partjes onderaan aan elkaar blijven.
Hak de gedroogde abrikozen fijn.
zaden van de pompoen en snijd in blokjes.
Schilde rode uien en snipper fijn.
Strooi tussen de partjes van elke sinaasappel
Verwijder de schil en het klokhuis van
en citroen een koffielepel zout.
Pel de knoflook en pers fijn.
de appels en snijd in blokjes.
Halveer de sinaasappels en pers uit.
Was de puntpaprika’s, verwijder de steel
Strooi een koffielepel zout in de bokaal,
plooi de partjes van de citrusvruchten open
en de zaadlijsten en snijd in blokjes.
Was 2 sinaasappelhelften en rasp er zeste
Schil de gember en rasp fijn. Pel de uien
van. Doe de veenbessen, de peren,
en doe zo in de bokaal. Duw goed aan zodat
en snijd in halve ringen. Pel de knoflook
het sap eruit loopt. Pers de andere
de gedroogde abrikozen, de suiker,
en snipper fijn.
de rode ui, de knoflook, het sinaasappelsap,
sinaasappels en citroenen en voeg
het sap toe. Vul tot aan de rand met het
de zeste en de azijn in een kookpot en laat
Doe alle gesneden stukjes groenten en fruit
20 minuten indikken op een zacht vuur.
water en sluit af. Laat 3 dagen staan op
in een kookpot en voeg het water met de
Breng de chutney op smaak met peper
kamertemperatuur en schud af en toe.
Laat daarna 3 weken trekken in de koelkast.
rozijnen en de azijn toe. Breng aan de kook
en zout.
en laat 1 uur pruttelen op een zacht vuur,
met het deksel schuin op de pot.
Je kan de bereiding tot é maanden bewaren.
Vul de bokaal, schroef het deksel vast
Voeg de fijnekorrelsuiker toe en laat al
en bewaar in de koelkast.
Verwijder het vruchtvlees en spoel nog even
roerend oplossen. Verhoog het vuur en laat
voor je de schillen gebruikt in een gerecht.
40 minuten indikken. Breng de chutney op
smaak met de pilipili en het zout.
Vul de bokaal, schroef het deksel vast
en bewaar in de koelkast,
wi
Veenbessen' ®
Sinaasappels’
Biopompoen' e
62 * ALDI - Winter 2019