Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 24

Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
=
5
er
Er
ns
=
Ge
.
Sneeuwmanhapje
Bloemkoolboutjes ' Driekazendip
+ 1 nacht om de cashewnoten
te laten weken
20
+ 20 minuten in de oven
8 ovenbitterballen « 4 tomaten geel/rood
1 bloemkool + 150 g biocashewnoten TRADER JOE'S
6 sneetjes prosciuttoham DÉLIFIN® » 1009
» 2 zoete minipaprika's {1 rode en 1 oranje)
BIO® « 5 el tarwebloem ALBONA® « 3 el paneermeel
Hervekaas Saint-Hubert + 50 g geraspte grana
+ 2 minikomkommers + 1 wortel « 3 groene-
ALBONA® « 2 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
padano D'ANTELLI® » 200 roomkaas VALBLANC®
aspergepunten + 8 takjes verse biorozemarijn
« 1 kl paprikapoeder PORTLAND® « 1 kl lookpoeder
+ 3el veenbessen + 15 g tarwebloem ALBONA®
» enkele toefjes mayonaise met ei REGALO®
PORTLAND® « 1 kl currypoeder PORTLAND® » snuifje
« 120 ml halvolle melk MILSA® + 209 boter MARC
Pilipili PORTLAND® » peper en zout PORTLAND®
GUISELIN® « 1 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2witte broodjes DÉLIPAIN® « 2 takjes verse biotijm
Cashewnotenroom
« peper en zout PORTLAND
Bak de ovenbitterballen 10 minuten in
de voorverwarmde oven. Snijd van elke
Doe de cashewnoten de dag ervoor in een
Verwarm de oven voor op 180 °C.
tomaat een stukje af zodat de onderkant
kommetje met water en laat een nachtje
vlak is. Snijd de minipaprika’s in ringen.
weken. Giet de cashewnoten af en doe ze
Bak de broodjes in de oven zoals vermeld
samen met 150 ml vers water in de blender.
op de verpakking. Bedek vervolgens
Snijd met een dunschiller lange stroken
van de schil van de minikomkommer en
Verwerk tot een roomachtige substantie.
de ovenrooster met bakpapier en leg er
de 6 sneetjes prosciuttoham op.
snijd er 16 kleine rondjes uit. Snijd met
Meng er het currypoeder door voor een
mooie gele kleur. Kruid af met peper en
Verwarm 15 tot 20 minuten in de oven
een dunschiller lange stroken van de
tot de ham krokant is. Laat afkoelen en hak
aspergepunten. Schil de wortel, snijd in
zout of extra currypoeder voor nog meer pit.
in de blender fijn tot een crumble.
schijfjes en snijd daaruit 4 driehoekjes.
Snijd de Hervekaas met schil in stukjes.
Haal de bitterballen uit de oven.
Bloemkoolboutjes
Verwarm de oven voor op 200 °C
Smelt de boter, voeg de bloem toe en roer
Steek op elke satéprikker twee volledige
en bedek een bakplaat met bakpapier.
tot je de geur van koekjes ruikt. Zet het vuur
zachter, voeg de melk toe en roer alles tot
bitterballen. Geef elk popje een ‘sjaaltje’
Snijd de bloemkool in hapktare roosjes.
van aspergepunt en een ‘hoedje’ van tomaat
Spoel, dep droog en doe ze in een grote
een stevig elastisch mengsel. Kook de saus
enkele seconden al roerend en zet op
met een ringetje paprika. Werk verder af
kom. Meng het paprikapoeder,
door de ‘neusjes’ van wortel en de ‘ogen’
het lookpoeder en de pilipili met de bloem
een heel zacht vuur. Voeg de roomkaas,
de Hervekaas en de grana padano toe
en ‘knoopjes’ van komkommer vast te
en het paneermeel. Voeg ook een flinke
snuif peper en zout toe.
en laat al roerend smelten. Spoel de tijm
plakken met een beetje mayonaise.
en de veenbessen. Voeg een takje tijm,
Steek twee takjes rozemarijn als ‘armen’
Giet het kruidenmengsel en de olijfolie
over de bloemkool. Meng met de hand tot
de veenbessen en peper en zout toe.
in elke sneeuwpop.
Roer heel voorzichtig zodat de veenbessen
alle bloemkoolroosjes mooi gekruid en
gepaneerd zijn. Verdeel de roosjes over
niet meteen opengaan. Giet het mengsel
in een kleine, ronde ovenschotel of een
de bakplaat. Bak de bloemkoolroosjes
gietijzeren pannetje. Zet zo’n 5 minuten in
goudbruin in de oven gedurende
20 minuten. Doe wat cashewnotenroom
de oven op 180 °C, tot de kaas begint te
borrelen en je een goudbruin korstje hebt.
in een kommetje en leg er een boutje op.
Serveer met een prikkertje.
Snijd intussen de broodjes in sneetjes,
bestrijk met olijfolie en leg kort onder
de grill. Besprenkel de dip met de crumble
van ham en een takje tijm. Serveer met
het brood.
Oven-
bitterballen”
Es
=
DELIFIN®
ven
PROSOUTTO
ESTEN
Prosciuttoham”
ED
1.99
1.79
12x25g
1009
«
=
(6.63/kal
Bloemkool '
(17.90/kgl
DAR si - Winter
019
* Zolang de voorraad strekt
** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.