Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

=

5

er

Er

ns

=

Ge

.

Sneeuwmanhapje

Bloemkoolboutjes ' Driekazendip

+ 1 nacht om de cashewnoten

te laten weken

20

+ 20 minuten in de oven

8 ovenbitterballen « 4 tomaten geel/rood

1 bloemkool + 150 g biocashewnoten TRADER JOE'S

6 sneetjes prosciuttoham DÉLIFIN® » 1009

» 2 zoete minipaprika's {1 rode en 1 oranje)

BIO® « 5 el tarwebloem ALBONA® « 3 el paneermeel

Hervekaas Saint-Hubert + 50 g geraspte grana

+ 2 minikomkommers + 1 wortel « 3 groene-

ALBONA® « 2 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®

padano D'ANTELLI® » 200 roomkaas VALBLANC®

aspergepunten + 8 takjes verse biorozemarijn

« 1 kl paprikapoeder PORTLAND® « 1 kl lookpoeder

+ 3el veenbessen + 15 g tarwebloem ALBONA®

» enkele toefjes mayonaise met ei REGALO®

PORTLAND® « 1 kl currypoeder PORTLAND® » snuifje

« 120 ml halvolle melk MILSA® + 209 boter MARC

Pilipili PORTLAND® » peper en zout PORTLAND®

GUISELIN® « 1 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2witte broodjes DÉLIPAIN® « 2 takjes verse biotijm

Cashewnotenroom

« peper en zout PORTLAND

Bak de ovenbitterballen 10 minuten in

de voorverwarmde oven. Snijd van elke

Doe de cashewnoten de dag ervoor in een

Verwarm de oven voor op 180 °C.

tomaat een stukje af zodat de onderkant

kommetje met water en laat een nachtje

vlak is. Snijd de minipaprika’s in ringen.

weken. Giet de cashewnoten af en doe ze

Bak de broodjes in de oven zoals vermeld

samen met 150 ml vers water in de blender.

op de verpakking. Bedek vervolgens

Snijd met een dunschiller lange stroken

van de schil van de minikomkommer en

Verwerk tot een roomachtige substantie.

de ovenrooster met bakpapier en leg er

de 6 sneetjes prosciuttoham op.

snijd er 16 kleine rondjes uit. Snijd met

Meng er het currypoeder door voor een

mooie gele kleur. Kruid af met peper en

Verwarm 15 tot 20 minuten in de oven

een dunschiller lange stroken van de

tot de ham krokant is. Laat afkoelen en hak

aspergepunten. Schil de wortel, snijd in

zout of extra currypoeder voor nog meer pit.

in de blender fijn tot een crumble.

schijfjes en snijd daaruit 4 driehoekjes.

Snijd de Hervekaas met schil in stukjes.

Haal de bitterballen uit de oven.

Bloemkoolboutjes

Verwarm de oven voor op 200 °C

Smelt de boter, voeg de bloem toe en roer

Steek op elke satéprikker twee volledige

en bedek een bakplaat met bakpapier.

tot je de geur van koekjes ruikt. Zet het vuur

zachter, voeg de melk toe en roer alles tot

bitterballen. Geef elk popje een ‘sjaaltje’

Snijd de bloemkool in hapktare roosjes.

van aspergepunt en een ‘hoedje’ van tomaat

Spoel, dep droog en doe ze in een grote

een stevig elastisch mengsel. Kook de saus

enkele seconden al roerend en zet op

met een ringetje paprika. Werk verder af

kom. Meng het paprikapoeder,

door de ‘neusjes’ van wortel en de ‘ogen’

het lookpoeder en de pilipili met de bloem

een heel zacht vuur. Voeg de roomkaas,

de Hervekaas en de grana padano toe

en ‘knoopjes’ van komkommer vast te

en het paneermeel. Voeg ook een flinke

snuif peper en zout toe.

en laat al roerend smelten. Spoel de tijm

plakken met een beetje mayonaise.

en de veenbessen. Voeg een takje tijm,

Steek twee takjes rozemarijn als ‘armen’

Giet het kruidenmengsel en de olijfolie

over de bloemkool. Meng met de hand tot

de veenbessen en peper en zout toe.

in elke sneeuwpop.

Roer heel voorzichtig zodat de veenbessen

alle bloemkoolroosjes mooi gekruid en

gepaneerd zijn. Verdeel de roosjes over

niet meteen opengaan. Giet het mengsel

in een kleine, ronde ovenschotel of een

de bakplaat. Bak de bloemkoolroosjes

gietijzeren pannetje. Zet zo’n 5 minuten in

goudbruin in de oven gedurende

20 minuten. Doe wat cashewnotenroom

de oven op 180 °C, tot de kaas begint te

borrelen en je een goudbruin korstje hebt.

in een kommetje en leg er een boutje op.

Serveer met een prikkertje.

Snijd intussen de broodjes in sneetjes,

bestrijk met olijfolie en leg kort onder

de grill. Besprenkel de dip met de crumble

van ham en een takje tijm. Serveer met

het brood.

Oven-

bitterballen”

Es

=

DELIFIN®

ven

PROSOUTTO

ESTEN

Prosciuttoham”

ED

1.99

1.79

12x25g

1009

«

=

(6.63/kal

Bloemkool '

(17.90/kgl

DAR si - Winter

019

* Zolang de voorraad strekt

** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.