Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vz

Mh

A,

+

Es

Se

f

ze

sw

A

Bik

2

Be

à

54

5

1%

AS

rd

4

IE

sd

I

ESS

=

=

$

a

%

|

et

7

EE

=

Fe

1

(1

>

5

MD

x

re.

SE

v3

u

>

SR

Ph

LP”

2

+ontd.

ijd

Canard à la cléómentine 4®

+ 22 minuten in de oven

1 eendenborstfilet EXCELLENCE? + 250 g basmatirijst BON-RI° « 4 clementines

« 8 wortelen « 1 mango + 4 el veenbessen « 1 sjalot « 1 teentje knoflook « 5el rozijnen

(golden) TRADER JOE'S® « 3 el bioamandelen TRADER JOE'S BIO® « 2 sneetjes

peperkoek KEMPI® » 3 el kristalsuiker MOUNTAIN® « 1 el biobalsamicoazijn REGALO

BIO® » 3 el vloeibare honing HONEYSUN® » 5 el artisanale zachte boter MARC

GUISELIN® » 2 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® » 5 takjes verse biorozemarijn

Ovengebakken wortelen

« peper en zout PORTLAND®

Pel de knoflook en snipper fijn. Smelt 2 eetlepels boter in de

microgolfoven en meng met de knoflook, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel

Eendenborstfilet

olijfolie, peper en zout. Schil de wortelen en snijd in lange repen.

Laat de eendenborstfilet ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Wentel door het botermengsel, leg op een bakplaat met bakpapier

Snijd de peperkoek in blokjes van 1 cm en bak krokant in 1 eetlepel

en zet 12 minuten in de oven op 220 °C.

boter. Maak kruiselingse insnijdingen in de vetlaag van de

eendenborstfilet, kruid met peper en zout en bak goudbruin in

Confettirijst

1 eetlepel boter. Leg daarna in een ovenschaal en zet 5 minuten in

Laat de rozijnen 15 minuten weken in een kommetje water en spoel

de oven. Wikkel de eendenborstfilet daarna in aluminiumfolie en laat

de rozemarijn. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.

20 minuten rusten. Verhoog de temperatuur van de oven naar 220 °C.

Rooster de amandelen 2 minuten in een pan zonder vetstof en hak grof.

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Was de

Clementinesaus

veenbessen, verdeel over een bakplaat met bakpapier en bestrooi met

Pers het sap van 3 clementines en snijd de schil van de overige

de suiker. Zet 5 minuten in de oven op 220 °C en meng daarna met de

elementine weg. Verwijder de witte velletjes volledig en verdeel daarna

rijst, de mango, de rozijnen, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout.

Werk af met de amandelen.

in partjes. Snipper de sjalot en snijd fijn. Doe 1 eetlepel boter in de pan

van de eendenborstfilet en bak de sjalot glazig. Voeg het clementinesap,

de clementinepartjes, de balsamicoazijn, 2 eetlepels honing en het

Snijd de eendenborst in plakjes en schik op de borden. Overgiet met de

bakvet uit de ovenschaal van de eendenborstfilet erbij en laat zachtjes

elementinesaus en werk af met de peperkoek en de clementinepartjes.

tot de helft inkoken.

Schep er de confettirijst bij en schik er enkele wortelen op.

ss

Boı

_G

QUE st

à

ke

se

ir

EXCELLENCE®

ke)

BON-RI*

=

A.

Eenden-

A

Basmati

rist”

TIJ

borstfile”

W

0.85

4x125g

12.99 ff

I

(1.70/Kgl

Clementines'

Wortelen'

perkg

D

* Zolang de voorraad strekt.

* Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.

ALDI - Winter 2019 * 45