Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vz
Mh
A,
+
Es
Se
f
ze
sw
A
Bik
2
Be
à
54
5
1%
AS
rd
4
IE
sd
I
ESS
=
=
$
a
%
|
et
7
EE
=
Fe
1
(1
>
5
MD
x
re.
SE
v3
u
>
SR
Ph
LP”
2
+ontd.
ijd
Canard à la cléómentine 4®
+ 22 minuten in de oven
1 eendenborstfilet EXCELLENCE? + 250 g basmatirijst BON-RI° « 4 clementines
« 8 wortelen « 1 mango + 4 el veenbessen « 1 sjalot « 1 teentje knoflook « 5el rozijnen
(golden) TRADER JOE'S® « 3 el bioamandelen TRADER JOE'S BIO® « 2 sneetjes
peperkoek KEMPI® » 3 el kristalsuiker MOUNTAIN® « 1 el biobalsamicoazijn REGALO
BIO® » 3 el vloeibare honing HONEYSUN® » 5 el artisanale zachte boter MARC
GUISELIN® » 2 el culinaire olijfolie EL CULTIVADOR® » 5 takjes verse biorozemarijn
Ovengebakken wortelen
« peper en zout PORTLAND®
Pel de knoflook en snipper fijn. Smelt 2 eetlepels boter in de
microgolfoven en meng met de knoflook, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel
Eendenborstfilet
olijfolie, peper en zout. Schil de wortelen en snijd in lange repen.
Laat de eendenborstfilet ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Wentel door het botermengsel, leg op een bakplaat met bakpapier
Snijd de peperkoek in blokjes van 1 cm en bak krokant in 1 eetlepel
en zet 12 minuten in de oven op 220 °C.
boter. Maak kruiselingse insnijdingen in de vetlaag van de
eendenborstfilet, kruid met peper en zout en bak goudbruin in
Confettirijst
1 eetlepel boter. Leg daarna in een ovenschaal en zet 5 minuten in
Laat de rozijnen 15 minuten weken in een kommetje water en spoel
de oven. Wikkel de eendenborstfilet daarna in aluminiumfolie en laat
de rozemarijn. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
20 minuten rusten. Verhoog de temperatuur van de oven naar 220 °C.
Rooster de amandelen 2 minuten in een pan zonder vetstof en hak grof.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Was de
Clementinesaus
veenbessen, verdeel over een bakplaat met bakpapier en bestrooi met
Pers het sap van 3 clementines en snijd de schil van de overige
de suiker. Zet 5 minuten in de oven op 220 °C en meng daarna met de
elementine weg. Verwijder de witte velletjes volledig en verdeel daarna
rijst, de mango, de rozijnen, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout.
Werk af met de amandelen.
in partjes. Snipper de sjalot en snijd fijn. Doe 1 eetlepel boter in de pan
van de eendenborstfilet en bak de sjalot glazig. Voeg het clementinesap,
de clementinepartjes, de balsamicoazijn, 2 eetlepels honing en het
Snijd de eendenborst in plakjes en schik op de borden. Overgiet met de
bakvet uit de ovenschaal van de eendenborstfilet erbij en laat zachtjes
elementinesaus en werk af met de peperkoek en de clementinepartjes.
tot de helft inkoken.
Schep er de confettirijst bij en schik er enkele wortelen op.
ss
Boı
_G
QUE st
à
ke
se
ir
EXCELLENCE®
ke)
BON-RI*
=
A.
Eenden-
A
Basmati
rist”
TIJ
borstfile”
W
0.85
4x125g
12.99 ff
I
(1.70/Kgl
Clementines'
Wortelen'
perkg
D
* Zolang de voorraad strekt.
* Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
ALDI - Winter 2019 * 45