Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26

Hier is pagina 26 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AD
2
hi
x Pan
Er
N
5
mé
pf
es
Kindercocktail
Geroosterde
: Widoofcups
+30 minuten in
20
minipaprika's
20
de koelkast
830 ml alcoholvrije aperitieflimonade + 90 ml limonadesiroop
150 g rode zalm GOLDEN SEAFOOD®
Igrenadine] RIVER® « 780 ml bruisend water ROCHEVAL®
« 1 roze pompelmoes « 2 stronken
« 6 maraschinokersen QUEEN 'S JEWEL + 12 frambozen
grondwitloof « 1 granaatappel « 1 limoen
« enkele takjes verse biomunt
4 minipaprika's « 30 g pistachenoten TRADER JOE'S®
« 1 rade ui « 1 kl culinaire olijfolie
« 3el biobalsamicoazijn REGALO BIO®
EL CULTIVADOR® « een handvol verse
« 1 el vloeibare honing HONEYSUN® « 7 el culinaire
koriander
Was de frambozen. Steek telkens 2 frambozen
olijfolie EL CULTIVADOR® « 10 blaadjes verse
en 1 maraschinokers op een stokje.
biomunt + peper en zout PORTLAND®
Meng de limonadesiroop met de alcoholvrije
Snijd de schil van de pompelmoes
aperitieflimonade. Verdeel over de glazen en vul
tot op het vruchtvlees weg zodat er
Verwarm de oven voor op 200 °C.
geen bittere witte vliezen meer
verder aan met het bruiswater. Werk telkens af
Bedek de ovenplaat met bakpapier.
met een fruitspiesje en leg er een blaadje munt op.
achterblijven. Snijd vervolgens in
Strijk de minipaprika's in met 4 eetlepels
partjes en daarna in grote blokjes.
olijfolie. Rooster ongeveer 20 minuten in
de oven en draai tussendoor even om.
Haal de pitjes uit de granaatappel.
Pel de rode ui en snijd in fijne
Haal de minipaprika's uit de oven en doe
in een plastic zak die je dichtknoopt.
halvemaantjes. Spoel de koriander
z
T
Zo kunnen deze enkele minuten ‘zweten’
en hou enkele mooie blaadjes voor
de afwerking. Hak de rest van de
en ontvel je ze straks makkelijker.
Haal de minipaprika's uit de plastic zak.
koriander fijn. Snijd de zalm in
stukken, doe in een mengkom en
Verwijder de schil met een scherp mesje
Meng de balsamicoazijn met de honing
meng met 4 eetlepels pompelmoes,
RIVER?
3 eetlepels granaatappelpitten,
Mt
en 3 eetlepels olijfolie. Dresseer de
de koriander en de rode ui.
minipaprika's op een mooi bordje of
Limonadesiroop
Besprenkel met de olijfolie en het
schaaltje en giet er de marinade over.
sap van 1 limoen. Laat deze ceviche
1.99
Laat zo 10 minuten marineren en afkoelen.
Rooster de pistachenoten 3 minuten in
minstens een halfuurtje op smaak
75 cl
komen in de koelkast. Spoel het
von
12.55
een hete antikleefpan. Laat afkoelen en hak
grof. Spoel de munt. Kruid de gemarineerde
witloof grondig en maak de blaadjes
los. Vul de witloofblaadjes met
minipaprika’s met wat peper en zout.
de ceviche en werk af met de
Werk af met de pistachenoten en de
blaadjes koriander.
blaadjes munt. Serveer de gemarineerde
minipaprika's met prikkers of kleine
aperitiefvorkjes zodat je ze makkelijk
kan opeten.
ve edo zal
nt
En
D
PO
Alcoholvrije
MOJITO
ij
et
GOLDEN SEAFOOD®
aperitieflimonade
mr
Rode zalm”
y]
1.99
4.99
75 cl
1509
MSC
(25/0
(33.27/kgl
Minipaprika's'
* Zolang de voorraad strekt
** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
26 * ALDI - Winter 2019