Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AD

2

hi

x Pan

Er

N

5



pf

es

Kindercocktail

Geroosterde

: Widoofcups

+30 minuten in

20

minipaprika's

20

de koelkast

830 ml alcoholvrije aperitieflimonade + 90 ml limonadesiroop

150 g rode zalm GOLDEN SEAFOOD®

Igrenadine] RIVER® « 780 ml bruisend water ROCHEVAL®

« 1 roze pompelmoes « 2 stronken

« 6 maraschinokersen QUEEN 'S JEWEL + 12 frambozen

grondwitloof « 1 granaatappel « 1 limoen

« enkele takjes verse biomunt

4 minipaprika's « 30 g pistachenoten TRADER JOE'S®

« 1 rade ui « 1 kl culinaire olijfolie

« 3el biobalsamicoazijn REGALO BIO®

EL CULTIVADOR® « een handvol verse

« 1 el vloeibare honing HONEYSUN® « 7 el culinaire

koriander

Was de frambozen. Steek telkens 2 frambozen

olijfolie EL CULTIVADOR® « 10 blaadjes verse

en 1 maraschinokers op een stokje.

biomunt + peper en zout PORTLAND®

Meng de limonadesiroop met de alcoholvrije

Snijd de schil van de pompelmoes

aperitieflimonade. Verdeel over de glazen en vul

tot op het vruchtvlees weg zodat er

Verwarm de oven voor op 200 °C.

geen bittere witte vliezen meer

verder aan met het bruiswater. Werk telkens af

Bedek de ovenplaat met bakpapier.

met een fruitspiesje en leg er een blaadje munt op.

achterblijven. Snijd vervolgens in

Strijk de minipaprika's in met 4 eetlepels

partjes en daarna in grote blokjes.

olijfolie. Rooster ongeveer 20 minuten in

de oven en draai tussendoor even om.

Haal de pitjes uit de granaatappel.

Pel de rode ui en snijd in fijne

Haal de minipaprika's uit de oven en doe

in een plastic zak die je dichtknoopt.

halvemaantjes. Spoel de koriander

z

T

Zo kunnen deze enkele minuten ‘zweten’

en hou enkele mooie blaadjes voor

de afwerking. Hak de rest van de

en ontvel je ze straks makkelijker.

Haal de minipaprika's uit de plastic zak.

koriander fijn. Snijd de zalm in

stukken, doe in een mengkom en

Verwijder de schil met een scherp mesje

Meng de balsamicoazijn met de honing

meng met 4 eetlepels pompelmoes,

RIVER?

3 eetlepels granaatappelpitten,

Mt

en 3 eetlepels olijfolie. Dresseer de

de koriander en de rode ui.

minipaprika's op een mooi bordje of

Limonadesiroop

Besprenkel met de olijfolie en het

schaaltje en giet er de marinade over.

sap van 1 limoen. Laat deze ceviche

1.99

Laat zo 10 minuten marineren en afkoelen.

Rooster de pistachenoten 3 minuten in

minstens een halfuurtje op smaak

75 cl

komen in de koelkast. Spoel het

von

12.55

een hete antikleefpan. Laat afkoelen en hak

grof. Spoel de munt. Kruid de gemarineerde

witloof grondig en maak de blaadjes

los. Vul de witloofblaadjes met

minipaprika’s met wat peper en zout.

de ceviche en werk af met de

Werk af met de pistachenoten en de

blaadjes koriander.

blaadjes munt. Serveer de gemarineerde

minipaprika's met prikkers of kleine

aperitiefvorkjes zodat je ze makkelijk

kan opeten.

ve edo zal

nt

En

D

PO

Alcoholvrije

MOJITO

ij

et

GOLDEN SEAFOOD®

aperitieflimonade

mr

Rode zalm”

y]

1.99

4.99

75 cl

1509

MSC

(25/0

(33.27/kgl

Minipaprika's'

* Zolang de voorraad strekt

** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.

26 * ALDI - Winter 2019