Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Citroensaus met petersche 49
se
LITE OU LT QU A QU RATEN}
blokjeVetarme groentebouillon PORTLAND" + 2 el vioeibare boter [bakken
‘en braden} SOYPRO® « een handvol verse peterselie « kruidenzout voor vis
PORTLAND « peper en zout PORTLAND
Was het lente-uitje, verwijder de wortelhaartjes en snijd de
Biocitroenen'
rest in fijne ringetjes. Spoel de peterselie, verwijder de
steeltjes en hak de rest fijn. Pel de knoflook, snipper fijn
en stoof kort aan in de vloeibare boter (bakken en
braden). Doe het lente-uitje erbij en roerbak kort mee.
Voeg het grootste deel van de peterselie, 150 ml
water en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook
en laat 5 minuten sudderen op een zacht vuurtje
Halveer de citroen, pers een helft uit en giet het
er
sap bij de saus. De andere helft kan je
a
Ir
Er
En
gebruiken voor het recept van de peren
opgelegd in whisky op p. 11. Voeg de room toe
CRTC ECC Eu UCI CA
zout en het kruidenzout voor vis. Werk af
met de rest van de peterselie.
TT
zl
EXCELLENCI
Vloeibare fond”
1.49
ml
Saus reddeloos verloren?
í
CA!
os
Pr
D
ER
V2
k
D
de
di,
E
B
4
LUE
Nn
Tip van de chef
e
cur
us
m
past
EXCELLENCE!
{ect aij zalm,
il
en.
eestelijke saus
1.29
2.5 kabeljau
20
ml
16.45/)
om
* Zolang de voorraad strekt,
ALDI - Winter 2019 *
37