Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Citroensaus met petersche 49

se

LITE OU LT QU A QU RATEN}

blokjeVetarme groentebouillon PORTLAND" + 2 el vioeibare boter [bakken

‘en braden} SOYPRO® « een handvol verse peterselie « kruidenzout voor vis

PORTLAND « peper en zout PORTLAND

Was het lente-uitje, verwijder de wortelhaartjes en snijd de

Biocitroenen'

rest in fijne ringetjes. Spoel de peterselie, verwijder de

steeltjes en hak de rest fijn. Pel de knoflook, snipper fijn

en stoof kort aan in de vloeibare boter (bakken en

braden). Doe het lente-uitje erbij en roerbak kort mee.

Voeg het grootste deel van de peterselie, 150 ml

water en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook

en laat 5 minuten sudderen op een zacht vuurtje

Halveer de citroen, pers een helft uit en giet het

er

sap bij de saus. De andere helft kan je

a

Ir

Er

En

gebruiken voor het recept van de peren

opgelegd in whisky op p. 11. Voeg de room toe

CRTC ECC Eu UCI CA

zout en het kruidenzout voor vis. Werk af

met de rest van de peterselie.

TT

zl

EXCELLENCI

Vloeibare fond”

1.49

ml

Saus reddeloos verloren?

í

CA!

os

Pr

D

ER

V2

k

D

de

di,

E

B

4

LUE

Nn

Tip van de chef

e

cur

us

m

past

EXCELLENCE!

{ect aij zalm,

il

en.

eestelijke saus

1.29

2.5 kabeljau

20

ml

16.45/)

om

* Zolang de voorraad strekt,

ALDI - Winter 2019 *

37