Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 34

Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
de
Ye
A
al
),
2
jn
5
1
&
a
“à
De
*
BE
Fe
>
2
v
+
) À
8
NC
}
Sint-Jakobspruchten
: Kreeft thermidor
+ ontdooitijd
met champagnerijst
4e
+3 minute:
de oven
4 gekookte kreeften + 600 ml chenin blanc + 2 sjalotten » 1 biocitroen » 300 g
A @ + ontdooitijd
Parmezaanse kaas D'ANTELLI® » 2 el djonmosterd REGALO® + 140 g tarwebloem
ALBONA® » 2 blokjes vetarme groentebouillon PORTLAND® + 600 ml culinaire
270 g langkorrelrijst BON-RI® « 12 sint-jakobsvruchten GOLDEN SEAFOOD®
room MELRO® + 100 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN® « een handvol.
+ 250 ml champagne brut VEUVE DURAND? + 450 g groeneaspergepunten
verse platte peterselie + peper en zout PORTLAND®
» 3 sjalotten + 100 g Parmezaanse kaas D'ANTELLI® « 60 g pistachenoten TRADER
JOE'S® « 2 blokjes vetarme groentebouillon PORTLAND® » 10 el culinaire
Laat de kreeften ontdooien. Snijd in de lengte in tweeën en verwijder
olijfolie EL CULTIVADOR® » een handvol verse platte peterselie » peper en zout
PORTLAND®
de maag en het darmkanaal. Haal het vlees voorzichtig los van
het pantser en zet opzij.
Laat de sint-jakobsvruchten ontdooien. Pel de sjalotten, snipper fijn
Los de bouillonblokjes op in 500 ml kokend water. Pel de sjalotten,
en stoof glazig in 2 eetlepels olijfolie. Roerbak de rijst 2 minuten mee
en voeg 250 ml champagne toe. Roer tot bijna al het vocht is opgenomen.
snipper fijn en stoof glazig in de boter. Bestrooi met de bloem
Los de bouillonblokjes op in 800 ml kokend water. Giet bij de rijst
en laat verder garen op een zacht vuur terwijl je blijft roeren.
en laat 20 minuten sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig
Voeg de bouillon, de wijn en de room toe. Laat op een zacht vuur
indikken tot een bechamelsaus. Haal van het vuur,
om aanbakken te voorkomen.
voeg de mosterd toe en kruid af met peper en zout.
Was de aspergepunten en spoel de peterselie.
Roerbak de aspergepunten 3 minuten in 3 eetlepels olijfolie en hak
Verwarm de oven voor op grillstand. Rasp de Parmezaanse kaas
de peterselie fijn. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg samen met
en voeg 100 g toe aan de saus. Spoel de peterselie, hak het grootste
deel fijn en doe bij de saus. Lepel wat van de saus in elk pantser
het grootste deel van de peterselie toe aan de rijst.
Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten in 3 eetlepels olijfolie.
en schik het kreeftenvlees er weer in. Leg in een vuurvaste schaal
en schep er de rest van de saus over. Strooi het grootste deel van
Hak de pistachenoten fijn en meng met de rest van de peterselie
en de olijfolie tot een notenmengeling.
de overgebleven Parmezaanse kaas erover. Gratineer de kreeften
3 minuten in de voorverwarmde oven.
Schik de champagnerijst op de borden en leg er de sint-jakobsvruchten
en de aspergepunten op. Werk de sint-jakobsvruchten af met
Was de citroen en snijd in partjes. Haal de kreeften uit de oven
de notenmengeling. Kruid af met peper en zout.
en schik elke kreeft op een bord. Werk af met de rest van de kaas,
de peterselie en de citroenpartjes.
à
ee
Be
Ka
ak
+
7
Canadese ze
-&>
De
en
Seen
Homard’
ns
Ce
Hummer
‚Hummer
GOLDEN SEAFOOD*
5.
Sint-
x
REGALO®
Gekookte kr
jakobsoruchten”
Ee
Le
Sue
gi
Dijonmosterd”
Groene-
8.79
7.99
0.45
2769
3759
3709
aspergepunten :
(31.85/kgl
(21.31/kgl
(1.22/kgl
019
* Zolang de voorraad strekt
** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
34 X Ai - Wünter