Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 46

Hier is pagina 46 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En
À,
=
e
Ee
G
SR
18
ip
>
p
#
2
en)
2
N°
A
A
D
E
#
Li
Pasteiljes van
: Fazantenborstfilet
everzwynI agout
met saus van witte porto
+ ontdooîtijd
de oven
+ 20 minuten in de oven
LO oee
26
1 kg everzwnragout EXCELLENCE® «2 vellen bladerdeeg + 48 pitlaze blauwe
4 fazantenborstfilets EXCELLENCE® « 1 kg pommes duchesse EXCELLENCE®
druiven » 4 pastinaken » 5 aardappelen » 1 dl volle melk MILSA® « 2 dl room MELRO®
« 1 bot raapjes « 1 teentje knoflook « 1 sjalot « 40 cl witte porto PATRICIO®
+ 1 ei MAMIE POULE® + 50 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN®
« 1 kldijonmosterd REGALO® + 300 ml gevogeltefond EXCELLENCE” « 1 blokje
« Zel culinaire olijfolie EL CULTVADOR® » 8 takjes verse biorozemarijn
vetarme groentebouillon PORTLAND® + 125 ml room MELRO® + 110 g artisanale
» 8 takjes verse biotijm » 1 kl nootmuskaat PORTLAND® « peper en zout PORTLAND®
zachte boter MARC GUISELIN® « 1 takje verse biotijm + 1 takje verse biorozemarijn
» enkele blaadjes verse platte peterselie » peper PORTLAND®
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het bladerdeeg in iets grotere
vierkanten dan de ovenschaaltjes. Bestrijk de bovenzijde met 20 9
Ontdooi de fazantenborstfilets. Verdeel de gewassen raapjes in
gesmolten boter en leg telkens een vierkant op de ovenschaaltjes.
hapklare partjes. Meng 1 blokje groentebouillon met 2 dl water en doe
Schep een grote lepel ragout in de ovenschaaltjes en plooi de
er 50 g boter bij. Zet op een gemiddeld vuur en voeg de raapjes toe als
deegflapjes erover. Je krijgt zo bovenaan een kruis. Spoel de tijm,
het mengsel pruttelt. Gaar boterzacht gedurende 10 minuten en giet
af. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe 30 g boter in een gietijzeren
leg 2 takjes evenwijdig met het kruis en druk ze er lichtjes in.
Bestrijk de pasteitjes met het losgeklopt ei. Bak ze goudbruin in
pot en kleur de fazantenfilets aan, elke kant zo'n 2 minuten.
Bak vervolgens 20 minuten in de oven. Haal uit de schaal en laat
de oven gedurende 20 minuten tot de ragout er wat uitborrelt.
Spoel de rozemarijn en verdeel de harde takken in stukken van 10 cm.
rusten onder aluminiumfolie. Bak ondertussen de pommes duchesse
in de oven zoals vermeld op de verpakking. Doe nog 10 g boter extra
Verwijder de blaadjes maar houd er op het uiteinde wat over.
Spies 4 druiven op elk takje. Leg een vel bakpapier op een bakplaat
in de gietijzeren pot. Hak de knoflook en sjalot fijn. Spoel de tijm en
en leg er de druivenspiesjes op. Bestrijk met de olijfolie en rooster
rozemarijn. Stoof de knoflook en de sjalot 5 minuten. Voeg de mosterd
ze zo’n 5 à 7 minuten in de oven mee met de pasteitjes.
toe, blus met porto en laat verdampen. Voeg de fond, de tijm en de
Kook de aardappelen en de pastinaken. Pureer ze met een stamper.
rozemarijn toe. Laat inkoken op een laag vuurtje. Doe het braadvocht
Voeg 30 g boter, 1 dl melk en 2 dl room toe en meng alles tot
van de fazantenborstfilets en de room bij de saus. Breng zachtjes aan
een romige puree. Kruid af met nootmuskaat, peper en zout.
de kook. Laat al roerend zachtjes sudderen tot de saus voldoende is
Leg een mooie schep puree op de borden en zet op elk bord
ingedikt. Haal de saus van het vuur en zeef de stukjes en de kruiden
een pasteitje. Werk af met enkele druivenspiesjes en wat
eruit. Doe de saus weer in een pan en zet op een gematigd vuur.
Voeg 20 g boter toe en roer met een garde tot de boter gesmolten is.
verse rozemarijn.
De saus is nu klaar. Snijd de filet in plakjes en bedruip met de saus.
Serveer met de pommes duchesse en de raapjes. Werk het bord af
met enkele blaadjes gespoelde peterselie en een draai van
de pepermolen.
ie
ut
|
EXCELLENCE®
EXCELLENCE®
EXCELLENCE®
Fazantenborstfilets”
Binderdöegr
Wildragout”
Pommes duchesse
0.69
6.99
6.99
2309
500 g
4009
1.09 fs
(3.00/kgl
(13.98/kgl
(17.48/kgl
1kg
019
* Zolang de voorraad strekt
** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
AG * ai - winter