Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48

Hier is pagina 48 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
&
ad
te
ci
%
is
5
Dee
in
=
ld
en
Courgette-
Erwienkroketjes ? Pommes duchesse
van zoele
kroketjes
met geitenkaas
+ 2 uur opstijven
+ ontdooîtijd
ee
oe
aardappel
de oven
2 biocourgettes « 2 lente-uitjes « 80 g zelfrijzende
100 g erwten ALL SEASONS? « 1 sjalot + 75 g verse
Ee
bloem ALBONA® « 1 vers ei MAMIE POULE®
geitenkaas CHÈVREFIN® « 500 g tarwebloem
« 150 g fetakaas + een handvol verse biobieslook
ALBONA® + 400 g paneermeel ALBONA®
+ een handvol verse biopeterselie + 12 el culinaire
« 2scharreleieren MAMIE POULE® « 350 ml volle
350 g zoete aardappel + 200 g tarwebloem ALBONA®
+ 1 vers ei MAMIE POULE® + 30 g artisanale zachte
olijfolie EL CULTIVADOR® + peper en zout
melk MILSA® « 50 g artisanale zachte boter MARC
PORTLAND®
GUISELIN® » enkele takjes verse biomunt + peper
boter MARC GUISELIN® » peper en zout PORTLAND®
en zout PORTLAND®
Was de groenten en spoel de verse kruiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Laat de erwten ontdooien.
Schil de zoete aardappelen, snijd in stukken
Verwijder de wortelhaartjes van de lente-
uitjes en snijd de rest in fijne ringetjes.
Pel de sjalot, snipper fijn en stoof glazig in
en kook 15 minuten in gezouten water.
de boter. Roerbak 250 g bloem mee en voeg
Giet af en stamp fijn tot puree.
Hak de bieslook en peterselie fijn en zet
opzij. Verwijder de uiteinden van
telkens wat melk toe tot die volledig is
Voeg de bloem en de boter toe.
de courgettes en rasp de rest fijn.
opgenomen. Laat 15 minuten inkoken
Laat even uitlekken.
en daarna afkoelen.
Scheid het ei, doe de eidooier bij de puree
en meng goed. Breng op smaak met peper
Breek het ei en klop los. Meng de geraspte
Pureer de erwten in een blender.
en zout.
courgettes met de bloem, de gehakte
Spoel de munt en voeg bijna alle blaadjes
en de geitenkaas toe aan de erwten.
Doe het mengsel in een spuitzak,
kruiden, het grootste deel van de lente-
uitjes en het ei. Breng op smaak met peper
Mix, kruid af met peper en zout en meng
bekleed een bakplaat met bakpapier
en zout.
onder het melkmengsel. Stort uit op
en spuit er torentjes van de puree op.
Zet 15 minuten in de oven en bak de
een bakplaat en laat 1 uur opstijven
in de koelkast. Rol er balletjes van en zet
pommes duchesse goudbruin.
Kruimel de fetakaas erover, meng alles
goed onder elkaar en laat nog even
nog 1 uur in de koelkast. Breek de eieren
in een kom en klop los.
Haal uit de oven en serveer warm.
uitlekken in een vergiet. Verwarm telkens
1 eetlepel olijfolie in een pan met
Giet de rest van de bloem en het paneermeel
antiaanbaklaag en schep er een flinke lepel
van het courgettemengsel in. Druk wat plat
in 2 verschillende kommen. Draai elk
en bak aan beide kanten goudbruin.
balletje door de bloem, de eieren en
Bak zo verder tot het courgettemengsel
het paneermeel en daarna nog eens door
op is. Werk af met de overige lente-uitjes
de eieren en het paneermeel.
en serveer.
Verwarm de frituurpan op 180 °C,
frituur 2 minuten en laat uitlekken op
keukenpapier. Werk af met de rest van
de munt.
2
es
co
En
Ne
CLS
A
ALL SEASONS®
ed
ÿ
JEUN
N
3
En
à
ALBONA®
@
Erwten”
n
d
Tarwebloem”
fi
Erinten
|
0.89
7509
Petits pots
Ha
0.35
Erbsen
Biocourgette’ e
(119/%kgl
!
1kg
** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.
48 * ALDI - Winter 2019