Aldi - Folder van 29.11.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 80 pagina's van de Aldi folder, geldig van 29.11.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

&

ad

te

ci

%

is

5

Dee

in

=

ld

en

Courgette-

Erwienkroketjes ? Pommes duchesse

van zoele

kroketjes

met geitenkaas

+ 2 uur opstijven

+ ontdooîtijd

ee

oe

aardappel

de oven

2 biocourgettes « 2 lente-uitjes « 80 g zelfrijzende

100 g erwten ALL SEASONS? « 1 sjalot + 75 g verse

Ee

bloem ALBONA® « 1 vers ei MAMIE POULE®

geitenkaas CHÈVREFIN® « 500 g tarwebloem

« 150 g fetakaas + een handvol verse biobieslook

ALBONA® + 400 g paneermeel ALBONA®

+ een handvol verse biopeterselie + 12 el culinaire

« 2scharreleieren MAMIE POULE® « 350 ml volle

350 g zoete aardappel + 200 g tarwebloem ALBONA®

+ 1 vers ei MAMIE POULE® + 30 g artisanale zachte

olijfolie EL CULTIVADOR® + peper en zout

melk MILSA® « 50 g artisanale zachte boter MARC

PORTLAND®

GUISELIN® » enkele takjes verse biomunt + peper

boter MARC GUISELIN® » peper en zout PORTLAND®

en zout PORTLAND®

Was de groenten en spoel de verse kruiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Laat de erwten ontdooien.

Schil de zoete aardappelen, snijd in stukken

Verwijder de wortelhaartjes van de lente-

uitjes en snijd de rest in fijne ringetjes.

Pel de sjalot, snipper fijn en stoof glazig in

en kook 15 minuten in gezouten water.

de boter. Roerbak 250 g bloem mee en voeg

Giet af en stamp fijn tot puree.

Hak de bieslook en peterselie fijn en zet

opzij. Verwijder de uiteinden van

telkens wat melk toe tot die volledig is

Voeg de bloem en de boter toe.

de courgettes en rasp de rest fijn.

opgenomen. Laat 15 minuten inkoken

Laat even uitlekken.

en daarna afkoelen.

Scheid het ei, doe de eidooier bij de puree

en meng goed. Breng op smaak met peper

Breek het ei en klop los. Meng de geraspte

Pureer de erwten in een blender.

en zout.

courgettes met de bloem, de gehakte

Spoel de munt en voeg bijna alle blaadjes

en de geitenkaas toe aan de erwten.

Doe het mengsel in een spuitzak,

kruiden, het grootste deel van de lente-

uitjes en het ei. Breng op smaak met peper

Mix, kruid af met peper en zout en meng

bekleed een bakplaat met bakpapier

en zout.

onder het melkmengsel. Stort uit op

en spuit er torentjes van de puree op.

Zet 15 minuten in de oven en bak de

een bakplaat en laat 1 uur opstijven

in de koelkast. Rol er balletjes van en zet

pommes duchesse goudbruin.

Kruimel de fetakaas erover, meng alles

goed onder elkaar en laat nog even

nog 1 uur in de koelkast. Breek de eieren

in een kom en klop los.

Haal uit de oven en serveer warm.

uitlekken in een vergiet. Verwarm telkens

1 eetlepel olijfolie in een pan met

Giet de rest van de bloem en het paneermeel

antiaanbaklaag en schep er een flinke lepel

van het courgettemengsel in. Druk wat plat

in 2 verschillende kommen. Draai elk

en bak aan beide kanten goudbruin.

balletje door de bloem, de eieren en

Bak zo verder tot het courgettemengsel

het paneermeel en daarna nog eens door

op is. Werk af met de overige lente-uitjes

de eieren en het paneermeel.

en serveer.

Verwarm de frituurpan op 180 °C,

frituur 2 minuten en laat uitlekken op

keukenpapier. Werk af met de rest van

de munt.

2

es

co

En

Ne

CLS

A

ALL SEASONS®

ed

ÿ

JEUN

N

3

En

à

ALBONA®

@

Erwten”

n

d

Tarwebloem”

fi

Erinten

|

0.89

7509

Petits pots

Ha

0.35

Erbsen

Biocourgette’ e

(119/%kgl

!

1kg

** Deze artikelen zijn dagelijks beschikbaar in ons assortiment.

48 * ALDI - Winter 2019