Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
SN
ar
Ne
bd
Elen
a
ze
si
u
ml
Pr
De
00 g), afkomstig uit
de Elzas, proeft vol van sma
u
is lekker pittig. Deze bijzondere
IN
k
|
(|
tomme wordt gemaakt op basis
É
kh
Í
N
a
van gepasteuriseerde koemelk en
|
IN
mag minstens 12 maanden rijpen
bon
|
un}
|
P
De perfecte combinatie tussen
Z
1
een rustieke natuur
|
N
een So aroma van heerlijke
En?
a
dt
ij
tri
op on van gepasteuriseerde
fe
Geen geslaagd feêst zonde
À
koemelk, is ee
il
Verrijkt met
een kaasplank. Ofje het. N
4h
echte stukjes truffel
ñ
nu als hoofd- of FER
FAT
zi
ru
n
gi.
1!
| „serveert, Spar heeft alvas
Ai
|
I:
PS
ware smaaksensatie, recht uit
zeven toppers voor jou
mi
Lombardije. De blauwschimmel-
kaas wordt gewassen met de plaat-
|
de (koel)kast aut
N
selijke moscatowijn, waardoor hij
B
een verrassend zoete toets krijgt
}
ak
Perfect om de pittige smaak in
balans te breng
& à
Lj
Pet
4
In de buurt van het Franse Saint-
|
if
4
1
f
4
Marcellin, gekend van de gelijkna-
di
1?
“7
|
|
af
Ik
v
mige kaas, wordt nog een topkaas
|
8)
in
|
A
ER
Het witschimmelkaasje op basis
L
4
Ai
|
3 #2
1
fr
kl
Le
:
|
ji
epasteuriseerde koemelk is
d
[|
|
zacht van textuur, romig en vol van
5
Pavé met
*:
\
noten en Fa A
150 g), afkomstig
a
en de gelijknamige streek in
=
9)
N
Midden-Frankrijk, is een unieke
kaas met gewassen korst. Hij wordt
gemaakt van rauwe geitenmelk en
Ph
heeft een stevige smaak
té
rs
5
De basis voor
is rauwe geitenmelk. Het Ee
/
2
kaasje heeft een mooie witte kleur
en kent een uitgesproken, maar
/
u 4
delicate smaa
Lr
1
must op je kaasplank. De zwarte
da
|
truffel geeft deze harde Italiaanse
tal
ile
2
schapenkaas uit Toscane
in-
Re
tense smaak en feestelijke toets.
1a
Vi