Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

®

N

N

al.

a

17

1

«

ba

Ü

U

4 personen e 1 u 30 min + oven: 25 min

400 ml wildfond

300 g z wortelen

100 g Spar boter

300 gerwten

I

800 g Spar franceline-

1 teen lool

af’

aardappele

50 ml En volle room

3 takken

300 g eendenvet

2te

Spar En

bo:

2 takken rozemarijn

200 = bscampinon

1te

400 g pastinaa

250 ml groentebouillon

Lt

100 g Spar boter

% bosje bieslook

arachideolie

zi 8 Boni en

1 bosje waterkers

N

L

+

voor op 9

snij in fijne blok

beide zijden in wat eendenvet in een

TL

Pel de er en rte met de platte kant

Pel de sjalot en look en snipper fijn.

antikleefpan. Kruid met zwarte peper

van een gro!

Bak glazig in wat boter.

en zout

Verwarm het eender en voeg de look

Vor 8 de wort telt

ml

at

F

F

p

en rozemarij

e.

elk bi

>

Schil de aardappelen, snij er 12 cilinders

10 min garen. Roer de erwten en room

champignons, risotto en kastanjepuree

van en schik in een ovenschotel

erdoor en gaar nog 5 min. Kruid met

bij. Serveer met enkele dunne

F

F

va

p

r

n

u

sneden filetgebraad en werk af

4

ñ

L

B

+

|

A

voorverwarmde o

nons schoon en scheur grotere exem-

Haal uit de oven en laat de aardappelen

plaren in kleinere stukken

afkoelen in het vet.

Pel de sjalot en look en snij fijn

r

tot

=)

deze hazelnootbruin wo

arachideol

n

©

Schil de pastinaak en snij in blokjes

Roer de sjalotten, look en fijngesnipperde

Verhit wat boter in een kool

bieslook erdoor en kruid met zwarte

roer de pastinaak erdoor. Blus met de

pep

Y

A

| verder inkoken

Il

A

à

es

et 25 min inde

5

Chäteau Paran Justice

Giet de karamaanhater bij de pastinaak.

oven op 180

Saint-Emilion, Grand Cru,

|

Pas pn

Laat de donkerbruine stipjes achterwege.

le bakpan van het vlees met de

F

}

Mix tot een smeuige puree en kruid me

wildfond. Laat tot % inkoken. Klop de

« charmante wijn diein demond

zwarte peper en zo

boter er op een laag vuur door en kruid

is

met zwarte peper.

* ronde tannines

Ons vakmanschap drink je met verstand