Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
®
N
N
al.
a
17
1
«
ba
Ü
U
4 personen e 1 u 30 min + oven: 25 min
400 ml wildfond
300 g z wortelen
100 g Spar boter
300 gerwten
I
800 g Spar franceline-
1 teen lool
af’
aardappele
50 ml En volle room
3 takken
300 g eendenvet
2te
Spar En
bo:
2 takken rozemarijn
200 = bscampinon
1te
400 g pastinaa
250 ml groentebouillon
Lt
100 g Spar boter
% bosje bieslook
arachideolie
zi 8 Boni en
1 bosje waterkers
N
L
+
voor op 9
snij in fijne blok
beide zijden in wat eendenvet in een
TL
Pel de er en rte met de platte kant
Pel de sjalot en look en snipper fijn.
antikleefpan. Kruid met zwarte peper
van een gro!
Bak glazig in wat boter.
en zout
Verwarm het eender en voeg de look
Vor 8 de wort telt
ml
at
F
F
p
en rozemarij
e.
elk bi
>
Schil de aardappelen, snij er 12 cilinders
10 min garen. Roer de erwten en room
champignons, risotto en kastanjepuree
van en schik in een ovenschotel
erdoor en gaar nog 5 min. Kruid met
bij. Serveer met enkele dunne
F
F
va
p
r
n
u
sneden filetgebraad en werk af
4
ñ
L
B
+
|
A
voorverwarmde o
nons schoon en scheur grotere exem-
Haal uit de oven en laat de aardappelen
plaren in kleinere stukken
afkoelen in het vet.
Pel de sjalot en look en snij fijn
r
tot
=)
deze hazelnootbruin wo
arachideol
n
©
Schil de pastinaak en snij in blokjes
Roer de sjalotten, look en fijngesnipperde
Verhit wat boter in een kool
bieslook erdoor en kruid met zwarte
roer de pastinaak erdoor. Blus met de
pep
Y
A
| verder inkoken
Il
A
à
es
et 25 min inde
5
Chäteau Paran Justice
Giet de karamaanhater bij de pastinaak.
oven op 180
Saint-Emilion, Grand Cru,
|
Pas pn
Laat de donkerbruine stipjes achterwege.
le bakpan van het vlees met de
F
}
Mix tot een smeuige puree en kruid me
wildfond. Laat tot % inkoken. Klop de
« charmante wijn diein demond
zwarte peper en zo
boter er op een laag vuur door en kruid
is
met zwarte peper.
* ronde tannines
Ons vakmanschap drink je met verstand