Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Spar Folder 18.11.2021

Hier is pagina 36 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36

M 4 personen + lu 600 an van hert % wortel 1 bokaal wildfond 500 g aard 1 sjalot 1 à (tijjm/ laurier/ 4 1 + | 2008 kleine spruitjes 1teen look 1 Xmas kroket 2 dl rode wijn Spar boter enkele kervelblaadjes Was de wortel en snij fijn Pel de sjalot en teen look en snij beide fijn DZT Vo Stoof samen met de wortelstukjes aan in IRE hete bot Voeg de gedroogde jeneverbessen toe en en laat bruin bakke Bestrooi met de el bloem en laat kort | meebakken, ka re Fe u Bevochtig het geheel met de rode wijn en laat volledig inkoken tot alle wijn in de nf groentjes is getrokk à < Voeg de ildfond en het kruidentuiltje toe en laat zachtjes ko Kleur de herienfileke: aan in hete boter. Schik een vuurvaste schotel met een mooie klont er. 00 Kook de braadsappen uit de pan los met een scheutje water en voeg toe aan de saus Verwarm de oven voor o [2 gs aardpeer zeer grondig. "us de buitenste blaadjes van de sprui K aardpeer en spruitjes an 8 4 beetgaar. Gaar het hertenvlees + 8 min in de voor- verwarmde oven. De ideale kerntempe- = u ” ratuur van het vlees is 52°C. Je kan dat checken met een kernthermometer. à stukken en bak samen Snij de aardpeer in met de spruitjes goudgeel in hete boter. zou AS Kruid met pep: = m Giet de saus door een fijne zeef, kook opnieuw in en kruid met peper en zout. Werk de saus af met w. at pure chocolade. RE Le Proef ve alvorens extra chocolade toete Haal het lees uit de oven en laat nog + +4 min rusten onder aluminiumfolie. Snij het vlees in | Bak de kroketjes in de frietketel. Giet wat saus i idden van het bord en schik het vlees erop. Werk af met wat ki Cahors, Frankrijk fleur de sel. Serveer de gebakken kroketjes + ‘supe aakt van enkel en aardpeer-spruitmengeling erbij. Werk af de oudste druivenstokken met wat kervelblaadj « lange vlezige en tegelijk frisfruitige Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36