Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

M

4 personen +

lu

600 an van hert

% wortel

1 bokaal wildfond

500 g aard

1 sjalot

1 à (tijjm/ laurier/

4

1

+

|

2008 kleine spruitjes

1teen look

1

Xmas kroket

2 dl rode wijn

Spar boter

enkele kervelblaadjes

Was de wortel en snij fijn

Pel de sjalot en teen look en snij beide fijn

DZT Vo

Stoof samen met de wortelstukjes aan in

IRE

hete bot

Voeg de gedroogde jeneverbessen toe en

en

laat bruin bakke

Bestrooi met de el bloem en laat kort

|

meebakken,

ka

re

Fe u

Bevochtig het geheel met de rode wijn

en laat volledig inkoken tot alle wijn in de

nf

groentjes is getrokk

à

<

Voeg de

ildfond en het kruidentuiltje toe

en laat zachtjes ko

Kleur de herienfileke: aan in hete boter. Schik

een vuurvaste schotel met een mooie

klont

er.

00

Kook de braadsappen uit de pan los met

een scheutje water en voeg toe aan de saus

Verwarm de oven voor o

[2

gs

aardpeer zeer grondig. "us de

buitenste blaadjes van de sprui

K

aardpeer en spruitjes an

8

4

beetgaar.

Gaar het hertenvlees + 8 min in de voor-

verwarmde oven. De ideale kerntempe-

=

u



ratuur van het vlees is 52°C. Je kan dat

checken met een kernthermometer.

à

stukken en bak samen

Snij de aardpeer in

met de spruitjes goudgeel in hete boter.

zou

AS

Kruid met pep:

=

m

Giet de saus door een fijne zeef, kook

opnieuw in en kruid met peper en zout.

Werk de saus af met w.

at pure chocolade.

RE

Le

Proef ve alvorens extra chocolade

toete

Haal het lees uit de oven en laat nog

+

+4 min rusten onder aluminiumfolie. Snij

het vlees in

|

Bak de kroketjes in de frietketel.

Giet wat saus i

idden van het bord

en schik het vlees erop. Werk af met wat

ki

Cahors, Frankrijk

fleur de sel. Serveer de gebakken kroketjes

+ ‘supe

aakt van enkel

en aardpeer-spruitmengeling erbij. Werk af

de oudste druivenstokken

met wat kervelblaadj

« lange vlezige en tegelijk frisfruitige

Ons vakmanschap drink je met verstand