Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
M
4 personen +
lu
600 an van hert
% wortel
1 bokaal wildfond
500 g aard
1 sjalot
1 à (tijjm/ laurier/
4
1
+
|
2008 kleine spruitjes
1teen look
1
Xmas kroket
2 dl rode wijn
Spar boter
enkele kervelblaadjes
Was de wortel en snij fijn
Pel de sjalot en teen look en snij beide fijn
DZT Vo
Stoof samen met de wortelstukjes aan in
IRE
hete bot
Voeg de gedroogde jeneverbessen toe en
en
laat bruin bakke
Bestrooi met de el bloem en laat kort
|
meebakken,
ka
re
Fe u
Bevochtig het geheel met de rode wijn
en laat volledig inkoken tot alle wijn in de
nf
groentjes is getrokk
à
<
Voeg de
ildfond en het kruidentuiltje toe
en laat zachtjes ko
Kleur de herienfileke: aan in hete boter. Schik
een vuurvaste schotel met een mooie
klont
er.
00
Kook de braadsappen uit de pan los met
een scheutje water en voeg toe aan de saus
Verwarm de oven voor o
[2
gs
aardpeer zeer grondig. "us de
buitenste blaadjes van de sprui
K
aardpeer en spruitjes an
8
4
beetgaar.
Gaar het hertenvlees + 8 min in de voor-
verwarmde oven. De ideale kerntempe-
=
u
”
ratuur van het vlees is 52°C. Je kan dat
checken met een kernthermometer.
à
stukken en bak samen
Snij de aardpeer in
met de spruitjes goudgeel in hete boter.
zou
AS
Kruid met pep:
=
m
Giet de saus door een fijne zeef, kook
opnieuw in en kruid met peper en zout.
Werk de saus af met w.
at pure chocolade.
RE
Le
Proef ve alvorens extra chocolade
toete
Haal het lees uit de oven en laat nog
+
+4 min rusten onder aluminiumfolie. Snij
het vlees in
|
Bak de kroketjes in de frietketel.
Giet wat saus i
idden van het bord
en schik het vlees erop. Werk af met wat
ki
Cahors, Frankrijk
fleur de sel. Serveer de gebakken kroketjes
+ ‘supe
aakt van enkel
en aardpeer-spruitmengeling erbij. Werk af
de oudste druivenstokken
met wat kervelblaadj
« lange vlezige en tegelijk frisfruitige
Ons vakmanschap drink je met verstand