Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

eN

|

1

7

a

D

OD

Y

Dil

7

n

1

hid

m

e

e

NC

)

I

LDI

UC

N

UU

l

1

e

Is

|

cn

S

e

CLS

eols

UU.

a

A

hep

6 personen e 40 min

=

30 Spar sint-jakobsnoten

1 bloemkoo

zw

Fi

u -

100 g Spar rucola

6 tene,

Ce

% citr

Fe -

Boni olijfolie

100 ml Boni room

5

sp,

warm de oven voor op 200°C

=

Snij de bloemkool in roosjes

en de steel in stukken. Ver-

à

É

spreid over een

laa

Ne

en besprenkel met olijfolie.

Kruid met peper

zout.

A

Le

Rooster helemaal Ee inde

armde

et.

eea

5

»

Pr

3

=

ureer de rucola

met het sap

ap van % citroen en

CL

200 ml olijfolie. Kruid met peper

$

en zout,

»

p

>

el de lo

oken

=

snij in sim aanne plakjes.

oudbruin in olijfolie en

laat de lookchips uitlekken

op keukenpapier. Bewaar de

7.47

loo

Pureer

de bloemkool met de

room en kruid met peper en

a

Wentel de sint-jakobsnoten

eoossssssssessesecee

door de lookolie en bak kort

goudbruin aan beide zijden

=

ncerre ‘Les Mar

Sauvignon Blanc, ss Frankrijk

Verdeel de bloemkoolpuree

À

over de borden. Schik 5 sint-

4

x

« krachtige neus Remand enenenhen,

d

ir

vlieren

jakobsnoten erop, besprenkel

Le

e

e

met r

ola-olie en werk af met

- pittige rasch: met citroentoets

« lange afdrı

loo

Ons vakmanschap drink je met verstand