Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
eN
|
1
7
a
D
OD
Y
Dil
7
n
1
hid
m
e
e
NC
)
I
LDI
UC
N
UU
l
1
e
Is
|
cn
S
e
CLS
eols
UU.
a
A
hep
6 personen e 40 min
=
30 Spar sint-jakobsnoten
1 bloemkoo
zw
Fi
u -
100 g Spar rucola
6 tene,
Ce
% citr
Fe -
Boni olijfolie
100 ml Boni room
5
sp,
warm de oven voor op 200°C
=
Snij de bloemkool in roosjes
en de steel in stukken. Ver-
à
É
spreid over een
laa
Ne
en besprenkel met olijfolie.
Kruid met peper
zout.
A
Le
Rooster helemaal Ee inde
armde
et.
eea
5
»
Pr
3
=
ureer de rucola
met het sap
ap van % citroen en
CL
200 ml olijfolie. Kruid met peper
$
en zout,
»
p
>
el de lo
oken
=
snij in sim aanne plakjes.
oudbruin in olijfolie en
laat de lookchips uitlekken
op keukenpapier. Bewaar de
7.47
loo
Pureer
de bloemkool met de
room en kruid met peper en
a
Wentel de sint-jakobsnoten
eoossssssssessesecee
door de lookolie en bak kort
goudbruin aan beide zijden
=
ncerre ‘Les Mar
Sauvignon Blanc, ss Frankrijk
Verdeel de bloemkoolpuree
À
over de borden. Schik 5 sint-
4
x
« krachtige neus Remand enenenhen,
d
ir
vlieren
jakobsnoten erop, besprenkel
Le
e
e
met r
ola-olie en werk af met
- pittige rasch: met citroentoets
« lange afdrı
loo
Ons vakmanschap drink je met verstand