Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ras el fianout zorgt uaor de
uereldne taets. De Marokkaanse
0:
Beunt AC
1172
A
Tajine met
*
kabeljauwerumble
meer dan 20 specerijen.
4 personen © 1u
1 verpakking Spar kabeljauwcrumble*
1 rode, gele en groene papri
1 ge e
1 el Boni =
a
— - }
1klras el
4 el Boni WE a
Boni oli
li
1 bosje bladpeterselie
Pel de ui en snipper
Verwijder de steelaanzet en
ik 4
nd van de paprika's. Snij
ruchtvlees
nde pa
ika’s
en ie courgette in gelijke blokjes.
Verwarm een s:
li
N
el
tajine en stoof de uisnippers aan
>
Roer de tomatenpuree en ras el
hanout erdoor en laat even bakken
Voeg de groenteblokjes toe. Kruid
met zout en peper en dek de
Æ
=
Laat beetgaar stovel
DA Je
Ve
arm de oven voor op 180°C
Snij de olijven in ringetjes.
vono
Pluk de peterselieblaadjes los en
1
Si
=
0.
Schik de kabeljauwcrumble op
Æ
Zij ù 4 had
de gro
m
Zet 15 à 20 min in de voor-
dr
1
où |
rwarl
r AT
4
Ha
Werk af met smeet en
%
bestrooi met bladpeterselie.
D
* kabeljauwcrumble is een kabeljauw-
Le
Hi
aasje met een krokante crumble en
nn
citroentoe
2
>
%
+
ce
>
a
pe
Pee veneeeveserern,
;
Ename Tripel (8,5%)
>
- lichtzoete aanze
a
3.
ENAME
Le
he
* zachte, fruitige sma:
a
+ lange en pittige afdronk
Ere
Li
ss 22
Ons vakmanschap drink je met verstand