Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ras el fianout zorgt uaor de

uereldne taets. De Marokkaanse

0:

Beunt AC

1172

A

Tajine met

*

kabeljauwerumble

meer dan 20 specerijen.

4 personen © 1u

1 verpakking Spar kabeljauwcrumble*

1 rode, gele en groene papri

1 ge e

1 el Boni =

a

— - }

1klras el

4 el Boni WE a

Boni oli

li

1 bosje bladpeterselie

Pel de ui en snipper

Verwijder de steelaanzet en

ik 4

nd van de paprika's. Snij

ruchtvlees

nde pa

ika’s

en ie courgette in gelijke blokjes.

Verwarm een s:

li

N

el

tajine en stoof de uisnippers aan

>

Roer de tomatenpuree en ras el

hanout erdoor en laat even bakken

Voeg de groenteblokjes toe. Kruid

met zout en peper en dek de

Æ

=

Laat beetgaar stovel

DA Je

Ve

arm de oven voor op 180°C

Snij de olijven in ringetjes.

vono

Pluk de peterselieblaadjes los en

1

Si

=

0.

Schik de kabeljauwcrumble op

Æ

Zij ù 4 had

de gro

m

Zet 15 à 20 min in de voor-

dr

1

où |

rwarl

r AT

4

Ha

Werk af met smeet en

%

bestrooi met bladpeterselie.

D

* kabeljauwcrumble is een kabeljauw-

Le

Hi

aasje met een krokante crumble en

nn

citroentoe

2

>

%

+

ce

>

a

pe

Pee veneeeveserern,

;

Ename Tripel (8,5%)

>

- lichtzoete aanze

a

3.

ENAME

Le

he

* zachte, fruitige sma:

a

+ lange en pittige afdronk

Ere

Li

ss 22

Ons vakmanschap drink je met verstand