Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Glühbier
EZ
Ln -
2
4 personen « 30 min
un
AT A LI AL
2 flesjes Kasteelbier Rood
=
4
ni vloeibare honing
il
1dl
1 kaneelstok
De)
6 kruid
u.
2 gedroogde jeneverbessen
1 vanil
T
PN OO
(
3 steranijs
ns
|
%
1
Was de citroen en snij in kleine
À
part
Snij de vanillestok open en schraap
h
€
B
Pr
>
h
Zet het water, de honing en alle
aromaten, behalve het bier, samen
À
Be
nj
df
op h
+
5
0
Laat dit + 10 min zachtjes koken
ee
zodat alle smaken zich go
En
”
engen
Voeg het bier toe en warm verder
>
à
op. Laat het bier niet koke
en
Giet warm in glazen en voeg enkele
van de aromaten toe in elk glas
—
2
8 stuks
30 min + rusten: 30 min
me
250 g Spar ek aardappelen
3 ne gedroogde ham naar keuze
boerenh
60 g Boni bloe:
nootmuskaat
100g nr
stukje kaas
lei
1kl Boni BE
4
L
wann
en gaar de deegballetjes hierin. Let op
een bat en droog in een oven op
Duw het deeg uit ope een plateau met
dat het water rond het kookpunt blijft
and
bakpapier en laat wat rusten in de
en niet te hevig kookt, anders zullen de
Haal, wanneer de ham voldoende droog
is, uit de oven, laat wat afkoelen en
Y
L
4
De balen gaar
wanneer ze boven
verkruimel de ham tot een ‘crumble’
met wat bloem om vlotter te werken.
komen
d,
Was de aardappelen en kook in de pel
Neem een klein hoopje deeg in je han
Doe de honing in een kommetje of
gaar in gezouten w.
maak een kuiltje in het midden en ste
ek
schaaltje
Laat wat afkoelen, pele en draai ze door
Druk de bovenkant van elke knödel kort
daar de gekozen vulling in.
een roerzee
L
van
Kneed kort, voeg de eidooier toe en
de zuurkool op en serveer de
kneed opnieuw kort. Stop met kneden
Kook in een kookpot water met zout
knödels hier:
Ons vakmanschap drink je met verstand