Spar - Folder van 18.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 59 pagina's van de Spar folder, geldig van 18.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Glühbier

EZ

Ln -

2

4 personen « 30 min

un

AT A LI AL

2 flesjes Kasteelbier Rood

=

4

ni vloeibare honing

il

1dl

1 kaneelstok

De)

6 kruid

u.

2 gedroogde jeneverbessen

1 vanil

T

PN OO

(

3 steranijs

ns

|

%

1

Was de citroen en snij in kleine

À

part

Snij de vanillestok open en schraap

h



B

Pr

>

h

Zet het water, de honing en alle

aromaten, behalve het bier, samen

À

Be

nj

df

op h

+

5

0

Laat dit + 10 min zachtjes koken

ee

zodat alle smaken zich go

En



engen

Voeg het bier toe en warm verder

>

à

op. Laat het bier niet koke

en

Giet warm in glazen en voeg enkele

van de aromaten toe in elk glas



2

8 stuks

30 min + rusten: 30 min

me

250 g Spar ek aardappelen

3 ne gedroogde ham naar keuze

boerenh

60 g Boni bloe:

nootmuskaat

100g nr

stukje kaas

lei

1kl Boni BE

4

L

wann

en gaar de deegballetjes hierin. Let op

een bat en droog in een oven op

Duw het deeg uit ope een plateau met

dat het water rond het kookpunt blijft

and

bakpapier en laat wat rusten in de

en niet te hevig kookt, anders zullen de

Haal, wanneer de ham voldoende droog

is, uit de oven, laat wat afkoelen en

Y

L

4

De balen gaar

wanneer ze boven

verkruimel de ham tot een ‘crumble’

met wat bloem om vlotter te werken.

komen

d,

Was de aardappelen en kook in de pel

Neem een klein hoopje deeg in je han

Doe de honing in een kommetje of

gaar in gezouten w.

maak een kuiltje in het midden en ste

ek

schaaltje

Laat wat afkoelen, pele en draai ze door

Druk de bovenkant van elke knödel kort

daar de gekozen vulling in.

een roerzee

L

van

Kneed kort, voeg de eidooier toe en

de zuurkool op en serveer de

kneed opnieuw kort. Stop met kneden

Kook in een kookpot water met zout

knödels hier:

Ons vakmanschap drink je met verstand