Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 5 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5
Tb kijk ere u mm ib sum de ele avan lang te gunieten vom Iwerlijlke lapjes eu prisse dranbies. Heu het lekker Vassiek ef laad jo vormassen dest ib hapje vom hunsslibrssel, 904 ulo M Eu pompelnees! ore na, dric van Cédric ay Lo n met Ganda-ham en pompelmoes nn 2 der @l Ingrediënten (12 hopjes) 6 sneetjes Ganda-ham (freshmart) + 150 g ricotta Berloumi 1bosje aterker 2 eetjes mu brood 1 roze pompelmoe zwarte peper olen) plantje bieslook Voorberei g 5 min.) Hou 12 t ‚aterker art en snipper de rest fijn Snipper het bieslook fijn. - Snij de neetji ndaham in de le: in 2. Vorm ro Ber. ng (15 min) an Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en ij de partj n de v oe dat boven een kommetje en var het Pr Steek figuurtj uit het brood met een uitsteekvorm naar keu: terk n het bieslook. Meng de ricotta met de fijn ipperde Voeg het pompelmo p toe en kruid met rte peper. Verdeel de ricottamen; ling over het brood, leg r een partje pompelmoes en een ndahamroosje op. Werk af met een takje | waterk: =] Meng of schep je overschotje ricotta i ep en werk af met wat bieslook en te peper. La Voeding: arden van het recept ( persoon) Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Sauvignon Blanc 2019/2020 D.O. Central Valley Chili 75 cl Ons vakmanschap drink je met verstand.
Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5