Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hk

Ib how von exporimenteren en 206 gras)

eens ils anders ep heb menu, et tijdens

de feestdagen. Zoals deze visolie mel

eekheermntjesbrood. Mijn tip voor eon

x

spiay toels: wiurtgrsendan!

store manager Ophälie van

Okay Pecq

ophelie

met eekhoorntjesbrood en carpaccio

x

NUTRI-SCORE

ad

5

© OI

sa

en

Ingrediënten (4 personen)

=

m

2 eetl. verse kaas met knoflook en

120 g rundercarpaccio (freshmart)

5

40 g mierogroenten Spicy Mik

fijne kruiden (bv. Boursin)

>

ei

1/2 plantje platte peterselie

125 g risottorijst

=

15 gextra gedroogd

50 ml droge witte wijn

eekhoomtjesbrood

5

1 bouillonketeltje kip

4

5

1sjalot

2

1 eetl. olijfolie

\

Voorbere

g (30 min)

-

#

Laat het eekhoorntjesbrood 30 min. weken in lauwwarm water.

Spoel grondig onder stromend water en knijp uit. Snij in kleine stukjes.

-

Snipper intussen de sjalot en de platte peterselie fijn.

r

Bereiding (30 min.)

1

.

Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot glazig. Voeg de risotto toe

en laat even bakken, roer goed.

2.

Giet de witte wijn erbij en laat volledig verdampen. Voeg 4 dl water en het

bouillonketeltje toe en breng aan de kook. Roer goed, verlaag het vuur en

laat 18 min. afgedekt sudderen.

4

Voeg de laatste 10 min. het eekhoorntjesbrood toe.

4.

Voeg de parmezaanschilfers uit de verpakking van de carpaccio toe en de

verse kaas. Meng er de peterselie onder.

Afwerkin,

Verdeel de risotto over 4 diepe borden, werk af met een sneetje

rundercarpaccio en de microgroenten. Bedruppel met wat

olijfolie uit het pakketje van de rundercarpaccio.

‘Voedingswaarden van het recept (per persoon)

eragie Ohe vaten 153 g woon 6 gvermdgl- lootten 23e,

marve gen» vds nitie

rot}

8

MAR

inca del Mar Tempranillo

rianza 2016

D.O. Valencia - Spanje

5 cl

hap drink je met verstand.

2”