Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Okay Folder 16.12.2020

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17

hk Ib how von exporimenteren en 206 gras) eens ils anders ep heb menu, et tijdens de feestdagen. Zoals deze visolie mel eekheermntjesbrood. Mijn tip voor eon x spiay toels: wiurtgrsendan! store manager Ophälie van Okay Pecq ophelie met eekhoorntjesbrood en carpaccio x NUTRI-SCORE ad 5 © OI sa en Ingrediënten (4 personen) = m 2 eetl. verse kaas met knoflook en 120 g rundercarpaccio (freshmart) 5 40 g mierogroenten Spicy Mik fijne kruiden (bv. Boursin) > ei 1/2 plantje platte peterselie 125 g risottorijst = 15 gextra gedroogd 50 ml droge witte wijn eekhoomtjesbrood 5 1 bouillonketeltje kip 4 5 1sjalot 2 1 eetl. olijfolie \ Voorbere g (30 min) - # Laat het eekhoorntjesbrood 30 min. weken in lauwwarm water. Spoel grondig onder stromend water en knijp uit. Snij in kleine stukjes. - Snipper intussen de sjalot en de platte peterselie fijn. r Bereiding (30 min.) 1 . Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot glazig. Voeg de risotto toe en laat even bakken, roer goed. 2. Giet de witte wijn erbij en laat volledig verdampen. Voeg 4 dl water en het bouillonketeltje toe en breng aan de kook. Roer goed, verlaag het vuur en laat 18 min. afgedekt sudderen. 4 Voeg de laatste 10 min. het eekhoorntjesbrood toe. 4. Voeg de parmezaanschilfers uit de verpakking van de carpaccio toe en de verse kaas. Meng er de peterselie onder. Afwerkin, Verdeel de risotto over 4 diepe borden, werk af met een sneetje rundercarpaccio en de microgroenten. Bedruppel met wat olijfolie uit het pakketje van de rundercarpaccio. ‘Voedingswaarden van het recept (per persoon) eragie Ohe vaten 153 g woon 6 gvermdgl- lootten 23e, marve gen» vds nitie rot} 8 MAR inca del Mar Tempranillo rianza 2016 D.O. Valencia - Spanje 5 cl hap drink je met verstand. 2”

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17