Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hk
Ib how von exporimenteren en 206 gras)
eens ils anders ep heb menu, et tijdens
de feestdagen. Zoals deze visolie mel
eekheermntjesbrood. Mijn tip voor eon
x
spiay toels: wiurtgrsendan!
store manager Ophälie van
Okay Pecq
ophelie
met eekhoorntjesbrood en carpaccio
x
NUTRI-SCORE
ad
5
© OI
sa
en
Ingrediënten (4 personen)
=
m
2 eetl. verse kaas met knoflook en
120 g rundercarpaccio (freshmart)
5
40 g mierogroenten Spicy Mik
fijne kruiden (bv. Boursin)
>
ei
1/2 plantje platte peterselie
125 g risottorijst
=
15 gextra gedroogd
50 ml droge witte wijn
eekhoomtjesbrood
5
1 bouillonketeltje kip
4
5
1sjalot
2
1 eetl. olijfolie
\
Voorbere
g (30 min)
-
#
Laat het eekhoorntjesbrood 30 min. weken in lauwwarm water.
Spoel grondig onder stromend water en knijp uit. Snij in kleine stukjes.
-
Snipper intussen de sjalot en de platte peterselie fijn.
r
Bereiding (30 min.)
1
.
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot glazig. Voeg de risotto toe
en laat even bakken, roer goed.
2.
Giet de witte wijn erbij en laat volledig verdampen. Voeg 4 dl water en het
bouillonketeltje toe en breng aan de kook. Roer goed, verlaag het vuur en
laat 18 min. afgedekt sudderen.
4
Voeg de laatste 10 min. het eekhoorntjesbrood toe.
4.
Voeg de parmezaanschilfers uit de verpakking van de carpaccio toe en de
verse kaas. Meng er de peterselie onder.
Afwerkin,
Verdeel de risotto over 4 diepe borden, werk af met een sneetje
rundercarpaccio en de microgroenten. Bedruppel met wat
olijfolie uit het pakketje van de rundercarpaccio.
‘Voedingswaarden van het recept (per persoon)
eragie Ohe vaten 153 g woon 6 gvermdgl- lootten 23e,
marve gen» vds nitie
rot}
8
MAR
inca del Mar Tempranillo
rianza 2016
D.O. Valencia - Spanje
5 cl
hap drink je met verstand.
2”