Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+*

J

Saint-Véran

AO.P. ‘Blason de

TR AR LAU

smaakvolle

Bourgogne’ 2018

CPAS

Cave de Prissé

75 cl

met knolselderpuree en boschampignons

Ar

7,99

D

Po

an)

4

dr ul

EN

Nien

Vervang de ravioli met

RS

F

truffel door linguine.

u

pe

4

ro

re LA

>

il

j fre,

NS

x

és:

à4

PT

af

ze

pet

#

ze,

Au

7

onl

|

By:

Br.

Ki

© Ol

Ze

>

Ingredienten (4 personen)

Bereiding (25 min.)

1/2 knolselder

1. Verhit leetl. ol

500 ggrantortelli

ein een kookpot en stoof de ui glezig Voeg de knolselder”

400 g boschampignons

met truffel, ricotta en

toe en stoof 5 min. Overgiet met de melk en de bouillon. Breng aan de kook

1 plantje platte peterselie

Italiaanse harde kaas

en laat + 15 min. sudderen.

2-

1 plantje bieslook

(freshmart)

Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de boschampignons

ui

-

2 eetl. hazelnoten

5 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig om, kruid met peper en zout en

2,5 dl melk

5 dl groentebouillon

+

haal van het vuur. Meng er de fijngesnipperde kruiden onder.

50 g parmezaan (blok)

(blokje opgelost in 5 dl

Leg de rest van de kruiden 10 sec. in kokend water. Haal eruit en spoel onder

leetl. boter

heet wat

r)

koud water. Doe in een hoge beker en mixfijn samen met 3 eetl. olijfolie.

Ri

5 eetl. olijfolie

Kruid met zwarte peper en zout.

4.

Kook

zwarte peper (molen)

ussen de ravioli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

ei

zout

verpakking).

>

Giet af en menger Î eetl. olijfolie onder.

Voerber iding (15 min.)

Giet de knolselder af en mix fijn met de staafmixer. Kruid met peper en zout.

\

Schil de halve knolselder en snij in stukken van + 2 em.

en meng er de helft van de parmezaan onder.

6. Trek een streep knolseldersaus op een bord, verdeel er de ravioli, de

Snij de ui in stukken.

Snipper de helft van de kruiden fijn.

boschampignons en de hazelnoten over en bestrooi met de rest van de

Rasp de parmezaan.

parmezaan. Bedruppel met de groenekruidendressing,

\

Hak de hazelnoten grof en rooster ze zonder vetstof in

Voedingrwaarden vanhet rece,

on)

een pan met antiaanbaklaag.

verk gr ritten 268 get 43€

agi 4 heal votten 5 Ag nav D, Grand: Koohydaten 20,4 g, mar 67 md

x

*

Ons vakmanschap drink je met verstand.

3: