Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+*
J
Saint-Véran
AO.P. ‘Blason de
TR AR LAU
smaakvolle
Bourgogne’ 2018
CPAS
Cave de Prissé
75 cl
met knolselderpuree en boschampignons
Ar
7,99
D
Po
an)
4
dr ul
EN
Nien
Vervang de ravioli met
RS
F
truffel door linguine.
u
pe
4
ro
re LA
>
il
j fre,
NS
x
és:
à4
PT
af
ze
pet
#
ze,
Au
7
onl
|
By:
Br.
Ki
© Ol
Ze
>
Ingredienten (4 personen)
Bereiding (25 min.)
1/2 knolselder
1. Verhit leetl. ol
500 ggrantortelli
ein een kookpot en stoof de ui glezig Voeg de knolselder”
400 g boschampignons
met truffel, ricotta en
toe en stoof 5 min. Overgiet met de melk en de bouillon. Breng aan de kook
1 plantje platte peterselie
Italiaanse harde kaas
en laat + 15 min. sudderen.
2-
1 plantje bieslook
(freshmart)
Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de boschampignons
ui
-
2 eetl. hazelnoten
5 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig om, kruid met peper en zout en
2,5 dl melk
5 dl groentebouillon
+
haal van het vuur. Meng er de fijngesnipperde kruiden onder.
50 g parmezaan (blok)
(blokje opgelost in 5 dl
Leg de rest van de kruiden 10 sec. in kokend water. Haal eruit en spoel onder
leetl. boter
heet wat
r)
koud water. Doe in een hoge beker en mixfijn samen met 3 eetl. olijfolie.
Ri
5 eetl. olijfolie
Kruid met zwarte peper en zout.
4.
Kook
zwarte peper (molen)
ussen de ravioli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
ei
zout
verpakking).
>
Giet af en menger Î eetl. olijfolie onder.
Voerber iding (15 min.)
Giet de knolselder af en mix fijn met de staafmixer. Kruid met peper en zout.
\
Schil de halve knolselder en snij in stukken van + 2 em.
en meng er de helft van de parmezaan onder.
6. Trek een streep knolseldersaus op een bord, verdeel er de ravioli, de
Snij de ui in stukken.
Snipper de helft van de kruiden fijn.
boschampignons en de hazelnoten over en bestrooi met de rest van de
Rasp de parmezaan.
parmezaan. Bedruppel met de groenekruidendressing,
\
Hak de hazelnoten grof en rooster ze zonder vetstof in
Voedingrwaarden vanhet rece,
on)
een pan met antiaanbaklaag.
verk gr ritten 268 get 43€
agi 4 heal votten 5 Ag nav D, Grand: Koohydaten 20,4 g, mar 67 md
x
*
Ons vakmanschap drink je met verstand.
3: