Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Okay Folder 16.12.2020

Hier is pagina 33 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33

+* J Saint-Véran AO.P. ‘Blason de TR AR LAU smaakvolle Bourgogne’ 2018 CPAS Cave de Prissé 75 cl met knolselderpuree en boschampignons Ar 7,99 D Po an) 4 dr ul EN Nien Vervang de ravioli met RS F truffel door linguine. u pe 4 ro re LA > il j fre, NS x és: à4 PT af ze pet # ze, Au 7 onl | By: Br. Ki © Ol Ze > Ingredienten (4 personen) Bereiding (25 min.) 1/2 knolselder 1. Verhit leetl. ol 500 ggrantortelli ein een kookpot en stoof de ui glezig Voeg de knolselder” 400 g boschampignons met truffel, ricotta en toe en stoof 5 min. Overgiet met de melk en de bouillon. Breng aan de kook 1 plantje platte peterselie Italiaanse harde kaas en laat + 15 min. sudderen. 2- 1 plantje bieslook (freshmart) Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de boschampignons ui - 2 eetl. hazelnoten 5 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig om, kruid met peper en zout en 2,5 dl melk 5 dl groentebouillon + haal van het vuur. Meng er de fijngesnipperde kruiden onder. 50 g parmezaan (blok) (blokje opgelost in 5 dl Leg de rest van de kruiden 10 sec. in kokend water. Haal eruit en spoel onder leetl. boter heet wat r) koud water. Doe in een hoge beker en mixfijn samen met 3 eetl. olijfolie. Ri 5 eetl. olijfolie Kruid met zwarte peper en zout. 4. Kook zwarte peper (molen) ussen de ravioli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie ei zout verpakking). > Giet af en menger Î eetl. olijfolie onder. Voerber iding (15 min.) Giet de knolselder af en mix fijn met de staafmixer. Kruid met peper en zout. \ Schil de halve knolselder en snij in stukken van + 2 em. en meng er de helft van de parmezaan onder. 6. Trek een streep knolseldersaus op een bord, verdeel er de ravioli, de Snij de ui in stukken. Snipper de helft van de kruiden fijn. boschampignons en de hazelnoten over en bestrooi met de rest van de Rasp de parmezaan. parmezaan. Bedruppel met de groenekruidendressing, \ Hak de hazelnoten grof en rooster ze zonder vetstof in Voedingrwaarden vanhet rece, on) een pan met antiaanbaklaag. verk gr ritten 268 get 43€ agi 4 heal votten 5 Ag nav D, Grand: Koohydaten 20,4 g, mar 67 md x * Ons vakmanschap drink je met verstand. 3:

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33