Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Okay Folder 16.12.2020

Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 20

Vong 18/12 verkrijgbaar 2 PI = D hotes € Mtoveneres lien f / ie PA Et aaa 17 Z Boni Selection Huîtres Favier Zeeuwse holle oesters oesters Marennes Oléron Boni Selection 12 stuks Fines Claires «9,1 scampi in pikante Kaliber 2. 5,76 12 stuks botersaus €26,60, Herkomst: noordoostelijk deel Kaliber 2. van de Atlantische Oceaan. c8,29 Herkomst: Frankrijk. c10,99 150 g «3,99 % * X x S : Boni Selection * sint-jakobsnoten e zonder koraal 22 à 33 stuks EN 3 500g 4 Boni Selection Boni Selection gevulde sint- tourte van vis en broccoli jakobsschelpen e14,49 2x170g c5,75 2 stuks 250g «6,99 ——— S a smaakvolle Meng stukjes butternut met olijfolie, peper en zout. Zet 20 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C. Mix met oudekaasschilfers en olijfolie. Bak fijnproeverswitloof aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout en laat karamelliseren in vloeibare honing. Besprenkel met balsamicoazijn. À Verdeel de butternuterème over 4 borden, leg er gebakken sint-jacobsvruchten en het L à witloof op en werk af met salademix van microgroenten. eldig mèt” OU zumal 2 Alle voord + EEE

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 20