Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Chianti Classico
D.0.C.G
Nozzoleto 2018
ern *
6)
Tenute Ambrogio e
smaakvolle
Giovanni Folonari
met pastinaaktorentje en salade
wers
Toscana - Italië
met druiven-notendressing
75 cl
c8,19
|
7
SE
m
Vz
a!
iz
En
FAN
?
2.
Zat
Ye
5
À
5,
ij
Ÿ
2
N
Ei
m
»
te
ré
w-
ef
ss
#)
on
ms
Ee
M
ra
NE
kidsproof
NUTRI-SCORE
u
EEE
Serveer het gebraad met grand
rt
lac
een leuk potje, aardappel-pastinaak
5
er
@
de vorm van een ster en een druivenspi
Hé
Ingrediënten (4 personen)
A
Bere
ing 25 et
a
1voorgebakken
600 g aardappel
1. Zethet gebraad 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet er na 10 min. de
kalkoenengebraad appel-
1 teentje knoflook
pastinaakblokjes bij
rozijn Freshmart)
1eetl. boter
3 eetl. walnootpitten
2. Kook intussen de aardappelen en de grotere stukken pastinaak 20 min. gaar in,
600 g pastinaak
ichtgezouten water. Giet
100 g Florette slamix Trio
5 eetl. olijfolie
3. Verhit intussen Î eetl. olijfolie in een kookpot en bak de walnootpitten en de
(rucola, veldsla, rode biet)
3 eetl. balsamicoazijn
nootmuskaat
druifjes tot ze barsten (+ 2 min.). Voeg de balsamicoazijn toe, bak nog 1 min.
200 g witte druiven
en haal van het vuur. Meng er 2 eetl. ol
M
folie onder en kruid met zwarte
(pitloos)
zwarte peper (molen)
peper en zout.
zout
113 plantje verse
4. Stamp de aardappelen en de pastinaak fijn, meng er de boter onderen
kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
5. Haal de kalkoen uit de oven en laat 10 min. afgedekt rusten. Snij in sneetjes.
Voorbereiding (15 min.)
€
6. Meng de helft van de druivendressing onder de salade
Schil de pastinaken en snij de helft in kleine
dobbelsteentjes van + 1 em.
Snij de rest in grove stukken.
Afwerking
Maak een torentje van de aardappel-pastinaakpuree, verdeel er de geroosterde
Schil de aardappelen en snij in stukken.
Pers het knoflook fijn.
pastinaak over en werk af met een takje
jm. Leg 2 plakjes kalkoen op een bord en
Rits de blaadjes van de takjes tijm (hou 4 takjes opzij.
lepel er de rest van de dressing over. Serveer met het slaatje.
Meng met 2 eetl. olijfolie en de knoflook. Meng onder de
edingewaarden van het recept (per,
pastinaakdobbelsteentjes en doe in een ovenschaal.
welman 210 gren verk OT vemten GEA gezoet 23E
aeg Aken vreten 259 g man 59 vend hadhjdten 220.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
„x
*
Ons vakmanschap drink je met verstand.
B.