Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
Chianti Classico D.0.C.G Nozzoleto 2018 ern * 6) Tenute Ambrogio e smaakvolle Giovanni Folonari met pastinaaktorentje en salade wers Toscana - Italië met druiven-notendressing 75 cl c8,19 | 7 SE m Vz a! iz En FAN ? 2. Zat Ye 5 À 5, ij Ÿ 2 N Ei m » te ré w- ef ss #) on ms Ee M ra NE kidsproof NUTRI-SCORE u EEE Serveer het gebraad met grand rt lac een leuk potje, aardappel-pastinaak 5 er @ de vorm van een ster en een druivenspi Hé Ingrediënten (4 personen) A Bere ing 25 et a 1voorgebakken 600 g aardappel 1. Zethet gebraad 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet er na 10 min. de kalkoenengebraad appel- 1 teentje knoflook pastinaakblokjes bij rozijn Freshmart) 1eetl. boter 3 eetl. walnootpitten 2. Kook intussen de aardappelen en de grotere stukken pastinaak 20 min. gaar in, 600 g pastinaak ichtgezouten water. Giet 100 g Florette slamix Trio 5 eetl. olijfolie 3. Verhit intussen Î eetl. olijfolie in een kookpot en bak de walnootpitten en de (rucola, veldsla, rode biet) 3 eetl. balsamicoazijn nootmuskaat druifjes tot ze barsten (+ 2 min.). Voeg de balsamicoazijn toe, bak nog 1 min. 200 g witte druiven en haal van het vuur. Meng er 2 eetl. ol M folie onder en kruid met zwarte (pitloos) zwarte peper (molen) peper en zout. zout 113 plantje verse 4. Stamp de aardappelen en de pastinaak fijn, meng er de boter onderen kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat. 5. Haal de kalkoen uit de oven en laat 10 min. afgedekt rusten. Snij in sneetjes. Voorbereiding (15 min.) € 6. Meng de helft van de druivendressing onder de salade Schil de pastinaken en snij de helft in kleine dobbelsteentjes van + 1 em. Snij de rest in grove stukken. Afwerking Maak een torentje van de aardappel-pastinaakpuree, verdeel er de geroosterde Schil de aardappelen en snij in stukken. Pers het knoflook fijn. pastinaak over en werk af met een takje jm. Leg 2 plakjes kalkoen op een bord en Rits de blaadjes van de takjes tijm (hou 4 takjes opzij. lepel er de rest van de dressing over. Serveer met het slaatje. Meng met 2 eetl. olijfolie en de knoflook. Meng onder de edingewaarden van het recept (per, pastinaakdobbelsteentjes en doe in een ovenschaal. welman 210 gren verk OT vemten GEA gezoet 23E aeg Aken vreten 259 g man 59 vend hadhjdten 220. Verwarm de oven voor op 180 °C. „x * Ons vakmanschap drink je met verstand. B.
Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29