Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Chianti Classico

D.0.C.G

Nozzoleto 2018

ern *

6)

Tenute Ambrogio e

smaakvolle

Giovanni Folonari

met pastinaaktorentje en salade

wers

Toscana - Italië

met druiven-notendressing

75 cl

c8,19

|

7

SE

m

Vz

a!

iz

En

FAN

?

2.

Zat

Ye

5

À

5,

ij

Ÿ

2

N

Ei

m

»

te



w-

ef

ss

#)

on

ms

Ee

M

ra

NE

kidsproof

NUTRI-SCORE

u

EEE

Serveer het gebraad met grand

rt

lac

een leuk potje, aardappel-pastinaak

5

er

@

de vorm van een ster en een druivenspi



Ingrediënten (4 personen)

A

Bere

ing 25 et

a

1voorgebakken

600 g aardappel

1. Zethet gebraad 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet er na 10 min. de

kalkoenengebraad appel-

1 teentje knoflook

pastinaakblokjes bij

rozijn Freshmart)

1eetl. boter

3 eetl. walnootpitten

2. Kook intussen de aardappelen en de grotere stukken pastinaak 20 min. gaar in,

600 g pastinaak

ichtgezouten water. Giet

100 g Florette slamix Trio

5 eetl. olijfolie

3. Verhit intussen Î eetl. olijfolie in een kookpot en bak de walnootpitten en de

(rucola, veldsla, rode biet)

3 eetl. balsamicoazijn

nootmuskaat

druifjes tot ze barsten (+ 2 min.). Voeg de balsamicoazijn toe, bak nog 1 min.

200 g witte druiven

en haal van het vuur. Meng er 2 eetl. ol

M

folie onder en kruid met zwarte

(pitloos)

zwarte peper (molen)

peper en zout.

zout

113 plantje verse

4. Stamp de aardappelen en de pastinaak fijn, meng er de boter onderen

kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.

5. Haal de kalkoen uit de oven en laat 10 min. afgedekt rusten. Snij in sneetjes.

Voorbereiding (15 min.)



6. Meng de helft van de druivendressing onder de salade

Schil de pastinaken en snij de helft in kleine

dobbelsteentjes van + 1 em.

Snij de rest in grove stukken.

Afwerking

Maak een torentje van de aardappel-pastinaakpuree, verdeel er de geroosterde

Schil de aardappelen en snij in stukken.

Pers het knoflook fijn.

pastinaak over en werk af met een takje

jm. Leg 2 plakjes kalkoen op een bord en

Rits de blaadjes van de takjes tijm (hou 4 takjes opzij.

lepel er de rest van de dressing over. Serveer met het slaatje.

Meng met 2 eetl. olijfolie en de knoflook. Meng onder de

edingewaarden van het recept (per,

pastinaakdobbelsteentjes en doe in een ovenschaal.

welman 210 gren verk OT vemten GEA gezoet 23E

aeg Aken vreten 259 g man 59 vend hadhjdten 220.

Verwarm de oven voor op 180 °C.

„x

*

Ons vakmanschap drink je met verstand.

B.