Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
De ingrediänten vor wvijw porterie
kaasplank? Die haal Ue bij Okan. Krek
stelbreod, smaakvolle Lazon in
p=
zelgenaalde pillige mange-vigenchutney
Dos zab ie mijn gasten mee verrass
store manager Evivan
5,
|
Okay Pittem
Evi
mango-vijgenchutney
an.
pe
CD Vn me
l
O1 >
Ingrediënten (4 personen)
a
1 rode peper
teetl. olijfolie
100 g zachte vijgen
1 eetl. rodewijna
100 g mango
4 peperbolletjes
1rode ui
lj
2 kruidnagels
1,5 eetl. donkerbruine suiker
Voorberei:
ing (10 min)
-
Snij de rode ui
ringen en de mango in blokjes.
AU
= Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de peper en snij in stukjes.
-
kokend water
Week de zachte vijgen 10 m
Gorg dat ze net onderstaan). Snij in stukken
Ber.
hir?
ing (20 min.)
|.)
1. Verhit 1 eetl. olifolie en bak de rode ui, de rode peper en de mango
A
de
5 min. Roer regelmatig en bestrooi met de suiker.
tan
Ee
2. Voeg de vijgen, de kruidnagel, de peperbolletjes en de rodewijnazijn toe.
Doe er 75 ml heet water bij en kook 10 min. op een zacht vuur.
3. Giet in een gesteriliseerde confituurpot. Je kan de chutney
3 à 4 weken bewaren in de koelkast.
Voed
van betrapt (per
ur
vie
wnd,
En
toosten 266,
TR:
Terre di Chieti 1.G.T.
Ltd ate ALC ber)
Umani Ronchi
Abruzzo - Italie
75 cl
37
Ons vakmanschap drink je met verstand