Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

De ingrediänten vor wvijw porterie

kaasplank? Die haal Ue bij Okan. Krek

stelbreod, smaakvolle Lazon in

p=

zelgenaalde pillige mange-vigenchutney

Dos zab ie mijn gasten mee verrass

store manager Evivan

5,

|

Okay Pittem

Evi

mango-vijgenchutney

an.

pe

CD Vn me

l

O1 >

Ingrediënten (4 personen)

a

1 rode peper

teetl. olijfolie

100 g zachte vijgen

1 eetl. rodewijna

100 g mango

4 peperbolletjes

1rode ui

lj

2 kruidnagels

1,5 eetl. donkerbruine suiker

Voorberei:

ing (10 min)

-

Snij de rode ui

ringen en de mango in blokjes.

AU

= Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de peper en snij in stukjes.

-

kokend water

Week de zachte vijgen 10 m

Gorg dat ze net onderstaan). Snij in stukken

Ber.

hir?

ing (20 min.)

|.)

1. Verhit 1 eetl. olifolie en bak de rode ui, de rode peper en de mango

A

de

5 min. Roer regelmatig en bestrooi met de suiker.

tan

Ee

2. Voeg de vijgen, de kruidnagel, de peperbolletjes en de rodewijnazijn toe.

Doe er 75 ml heet water bij en kook 10 min. op een zacht vuur.

3. Giet in een gesteriliseerde confituurpot. Je kan de chutney

3 à 4 weken bewaren in de koelkast.

Voed

van betrapt (per

ur

vie

wnd,

En

toosten 266,

TR:

Terre di Chieti 1.G.T.

Ltd ate ALC ber)

Umani Ronchi

Abruzzo - Italie

75 cl

37

Ons vakmanschap drink je met verstand