Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

LS

#

me

=

Veer wij mogen de feestdagen lekker

makkelijk vorlepen. Dours kies Ue vol

&

ji von honde ef gourmet. Deze

shae met eetbare vieeldjes past lier



porto bij ew is op-en-tep hezstelijk!

store manager Nancy van

OKay Loppem

2

ET >

0123

#4

AMA

gourmetsalade



à. |

pat)

|,

OO!

Ingrediënten (4 personen)

140 g Florette slamix Trio

1/3 plantje bieslook

(rucola, veldsla, rode biet)

1rode ui

3 stronken

3 eetl. Griekse yoghurt

hr

finproeverswitloof

1 eetl. mayonaise

4g eetbare viooltjes

1eetl. chiazaad

ij

il

1 kaki (persimon)

1 kofilaurrypaoder

Voochereiding (10 min.)

Snij de kaki in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.

ed

5

Snipper de rode ui en het bieslook fijn

Pluk de blaadjes Finproeversuitloof.

Bereiding (5 min.)

1.

Doe de slamix in een serveerschaal en voeg de blaadjes

a

fiinproeverswitloof toe.

in

»

Meng de kaki en de rode ui onder de salade.

w

Voeg de mayonaise, de helft van het bieslook en het currypoeder

4

toe aan de yoghurt.

Bestrooi de salade met de rest van het bieslook en het chiazaad en

bedruppel met het kerriesausje. Werk af met de eetbare viooltjes.

ET

‘Voedingswaarden van het recept (per persoon)

ve

2

»

Beier ved

ie

10

or

DS

À

Cales Saint-Pierre 2019

Ep)

u

Cru du Rhône

kl

ÿ

AOP. Vacqueyras

‘à

kn

„75 el

a

ni

Ee

RL

yes

23