Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Okay Folder 16.12.2020

Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 23

= LS # me = Veer wij mogen de feestdagen lekker makkelijk vorlepen. Dours kies Ue vol & ji von honde ef gourmet. Deze shae met eetbare vieeldjes past lier — porto bij ew is op-en-tep hezstelijk! store manager Nancy van OKay Loppem 2 ET > 0123 #4 AMA gourmetsalade zé à. | pat) |, OO! Ingrediënten (4 personen) 140 g Florette slamix Trio 1/3 plantje bieslook (rucola, veldsla, rode biet) 1rode ui 3 stronken 3 eetl. Griekse yoghurt hr finproeverswitloof 1 eetl. mayonaise 4g eetbare viooltjes 1eetl. chiazaad ij il 1 kaki (persimon) 1 kofilaurrypaoder Voochereiding (10 min.) Snij de kaki in 2 en daarna in dunne halvemaantjes. ed 5 Snipper de rode ui en het bieslook fijn Pluk de blaadjes Finproeversuitloof. Bereiding (5 min.) 1. Doe de slamix in een serveerschaal en voeg de blaadjes a fiinproeverswitloof toe. in » Meng de kaki en de rode ui onder de salade. w Voeg de mayonaise, de helft van het bieslook en het currypoeder 4 toe aan de yoghurt. Bestrooi de salade met de rest van het bieslook en het chiazaad en bedruppel met het kerriesausje. Werk af met de eetbare viooltjes. ET ‘Voedingswaarden van het recept (per persoon) ve 2 » Beier ved ie 10 or DS À Cales Saint-Pierre 2019 Ep) u Cru du Rhône kl ÿ AOP. Vacqueyras ‘à kn „75 el a ni Ee RL yes 23

Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 23