Okay - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Okay folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
LS
#
me
=
Veer wij mogen de feestdagen lekker
makkelijk vorlepen. Dours kies Ue vol
&
ji von honde ef gourmet. Deze
shae met eetbare vieeldjes past lier
—
porto bij ew is op-en-tep hezstelijk!
store manager Nancy van
OKay Loppem
2
ET >
0123
#4
AMA
gourmetsalade
zé
à. |
pat)
|,
OO!
Ingrediënten (4 personen)
140 g Florette slamix Trio
1/3 plantje bieslook
(rucola, veldsla, rode biet)
1rode ui
3 stronken
3 eetl. Griekse yoghurt
hr
finproeverswitloof
1 eetl. mayonaise
4g eetbare viooltjes
1eetl. chiazaad
ij
il
1 kaki (persimon)
1 kofilaurrypaoder
Voochereiding (10 min.)
Snij de kaki in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.
ed
5
Snipper de rode ui en het bieslook fijn
Pluk de blaadjes Finproeversuitloof.
Bereiding (5 min.)
1.
Doe de slamix in een serveerschaal en voeg de blaadjes
a
fiinproeverswitloof toe.
in
»
Meng de kaki en de rode ui onder de salade.
w
Voeg de mayonaise, de helft van het bieslook en het currypoeder
4
toe aan de yoghurt.
Bestrooi de salade met de rest van het bieslook en het chiazaad en
bedruppel met het kerriesausje. Werk af met de eetbare viooltjes.
ET
‘Voedingswaarden van het recept (per persoon)
ve
2
»
Beier ved
ie
10
or
DS
À
Cales Saint-Pierre 2019
Ep)
u
Cru du Rhône
kl
ÿ
AOP. Vacqueyras
‘à
kn
„75 el
a
ni
Ee
RL
yes
23