Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

PRE N

En

ne

WERE

dk

Pe ir

U

x

a

=

Be

A —

Gen

Il

Œ

ra

CEC

or

fi

E

SE

a

SE rc RE roze

u kjes

eu

Ingredienten (8 personen)

.

80 g +1 eetl. patisseriebloem

2

250 g blauwe bessen

4 eieren

80 g maïszetmeel

je

Blauwe bessen

5 di room (min. 30 % V.G.)

4 eetl. bloemsuiker

1 eetl. boter

2508

1 eetl. bakpoeder

175 g roze koekjes van Reims

1zakje vanillesuiker

200 g suiker

Voorbereiding (20 min. + 35 min. in de oven + afkoelen)

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten stijf. Klop er de suiker en de vanillesuiker

=

A

u

onder en blijf 10 min. kloppen tot een stijf en glanzend mengsel.

=

0

N

Roer de eidooiers los met een vork. Meng er 1 eetl. eiwitschuim onder en meng voorzichtig onder

ne

=d A

EN,

het opgeklopte eiwit.

Meng 80 g bloem met de maïzena en het bakpoeder. Zeef boven de eiermengeling en roer het er

voorzichtig onder.

Beboter een springvorm (Q 24 cm) en bestrooi met 1 eetl. bloem. Giet er het beslag in en bak

re

35 min. in de voorverwarmde oven. Haal het deeg uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

Eren

Heen

sde

esse

Re

sens

Maiszetmeel

0e

Bereiding (20 min.)

a |

1

eA 98e

Mix100 g blauwe bessen.

99

2. Klop de room stijf samen met 2 eetl. bloemsuiker. Meng de gemixte blauwe bessen onder de helft

Ce

77

van de slagroom.

er ENE |

3. Snij de afgekoelde biscuit in 2 gelijke schijven. Bestrijk het onderste deel met de

Maizena

blauwebessenroom. Zet er de bovenste schijf op en bestrijk de bovenkant en de

N

volledig assortiment

zijkant van de biscuit met de rest van de slagroom.

4. Schik de roze koekjes met de gesuikerde kant naar buiten rechtop tegen de zijkanten van

de biscuit. Duw een beetje aan en bind er een lint rond, zodat ze mooi recht blijven staan.

5. Werk de bovenkant van de taart af met de rest van de blauwe bessen en zeef er

nn

Eee

— -

2 eetl. bloemsuiker over. Dek af en zet in de koelkast

157

"|

tot gebruik.

LA

\ 1e

dE

3

x

en

=

2fl

Eh

nn

id

BISCUÏT ROSE

ur

we

0)

vanal

Ya

NEE

zT

ES

un man va

Lekker

met

Marquis de Villon

Fossier

champagne brut

roze koekjes van Reims

|

EN

©

9

100 g

5

=]

9

38 Alle

Ons vakmanschap drink je met verstand.

NEE SUR: