Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38

Hier is pagina 38 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
PRE N
En
ne
WERE
dk
Pe ir
U
x
a
=
Be
A —
Gen
Il
Œ
ra
CEC
or
fi
E
SE
a
SE rc RE roze
u kjes
eu
Ingredienten (8 personen)
.
80 g +1 eetl. patisseriebloem
2
250 g blauwe bessen
4 eieren
80 g maïszetmeel
je
Blauwe bessen
5 di room (min. 30 % V.G.)
4 eetl. bloemsuiker
1 eetl. boter
2508
1 eetl. bakpoeder
175 g roze koekjes van Reims
1zakje vanillesuiker
200 g suiker
Voorbereiding (20 min. + 35 min. in de oven + afkoelen)
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten stijf. Klop er de suiker en de vanillesuiker
=
A
u
onder en blijf 10 min. kloppen tot een stijf en glanzend mengsel.
=
0
N
Roer de eidooiers los met een vork. Meng er 1 eetl. eiwitschuim onder en meng voorzichtig onder
ne
=d A
EN,
het opgeklopte eiwit.
Meng 80 g bloem met de maïzena en het bakpoeder. Zeef boven de eiermengeling en roer het er
voorzichtig onder.
Beboter een springvorm (Q 24 cm) en bestrooi met 1 eetl. bloem. Giet er het beslag in en bak
re
35 min. in de voorverwarmde oven. Haal het deeg uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Eren
Heen
sde
esse
Re
sens
Maiszetmeel
0e
Bereiding (20 min.)
a |
1
eA 98e
Mix100 g blauwe bessen.
99
2. Klop de room stijf samen met 2 eetl. bloemsuiker. Meng de gemixte blauwe bessen onder de helft
Ce
77
van de slagroom.
er ENE |
3. Snij de afgekoelde biscuit in 2 gelijke schijven. Bestrijk het onderste deel met de
Maizena
blauwebessenroom. Zet er de bovenste schijf op en bestrijk de bovenkant en de
N
volledig assortiment
zijkant van de biscuit met de rest van de slagroom.
4. Schik de roze koekjes met de gesuikerde kant naar buiten rechtop tegen de zijkanten van
de biscuit. Duw een beetje aan en bind er een lint rond, zodat ze mooi recht blijven staan.
5. Werk de bovenkant van de taart af met de rest van de blauwe bessen en zeef er
nn
Eee
— -
2 eetl. bloemsuiker over. Dek af en zet in de koelkast
157
"|
tot gebruik.
LA
\ 1e
dE
3
x
en
=
2fl
Eh
nn
id
BISCUÏT ROSE
ur
we
0)
vanal
Ya
NEE
zT
ES
un man va
Lekker
met
Marquis de Villon
Fossier
champagne brut
roze koekjes van Reims
|
EN
©
9
100 g
5
=]
9
38 Alle
Ons vakmanschap drink je met verstand.
NEE SUR: