Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Okay Folder 13.12.2019

Hier is pagina 38 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38

7 PRE N En ne WERE dk Pe ir U x a = Be A — Gen Il Œ ra CEC or fi E SE a SE rc RE roze u kjes eu Ingredienten (8 personen) . 80 g +1 eetl. patisseriebloem 2 250 g blauwe bessen 4 eieren 80 g maïszetmeel je Blauwe bessen 5 di room (min. 30 % V.G.) 4 eetl. bloemsuiker 1 eetl. boter 2508 1 eetl. bakpoeder 175 g roze koekjes van Reims 1zakje vanillesuiker 200 g suiker Voorbereiding (20 min. + 35 min. in de oven + afkoelen) Verwarm de oven voor op 175 °C. Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten stijf. Klop er de suiker en de vanillesuiker = A u onder en blijf 10 min. kloppen tot een stijf en glanzend mengsel. = 0 N Roer de eidooiers los met een vork. Meng er 1 eetl. eiwitschuim onder en meng voorzichtig onder ne =d A EN, het opgeklopte eiwit. Meng 80 g bloem met de maïzena en het bakpoeder. Zeef boven de eiermengeling en roer het er voorzichtig onder. Beboter een springvorm (Q 24 cm) en bestrooi met 1 eetl. bloem. Giet er het beslag in en bak re 35 min. in de voorverwarmde oven. Haal het deeg uit de oven en laat afkoelen op een rooster. Eren Heen sde esse Re sens Maiszetmeel 0e Bereiding (20 min.) a | 1 eA 98e Mix100 g blauwe bessen. 99 2. Klop de room stijf samen met 2 eetl. bloemsuiker. Meng de gemixte blauwe bessen onder de helft Ce 77 van de slagroom. er ENE | 3. Snij de afgekoelde biscuit in 2 gelijke schijven. Bestrijk het onderste deel met de Maizena blauwebessenroom. Zet er de bovenste schijf op en bestrijk de bovenkant en de N volledig assortiment zijkant van de biscuit met de rest van de slagroom. 4. Schik de roze koekjes met de gesuikerde kant naar buiten rechtop tegen de zijkanten van de biscuit. Duw een beetje aan en bind er een lint rond, zodat ze mooi recht blijven staan. 5. Werk de bovenkant van de taart af met de rest van de blauwe bessen en zeef er nn Eee — - 2 eetl. bloemsuiker over. Dek af en zet in de koelkast 157 "| tot gebruik. LA \ 1e dE 3 x en = 2fl Eh nn id BISCUÏT ROSE ur we 0) vanal Ya NEE zT ES un man va Lekker met Marquis de Villon Fossier champagne brut roze koekjes van Reims | EN © 9 100 g 5 =] 9 38 Alle Ons vakmanschap drink je met verstand. NEE SUR:

Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38