Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25
Ed hi) en ande NI = EE me | COR" % Ke - ee: 16 = 7 Er Il LA: Tg, à > + @-@ IO D) Hertengebraad met knolselderpuree, witloof en eekhoorntjesbroad a Ingrediënten (4 personen) 800 g hertengebraad (freshmart) 1 teentje knoflook Es 4 gratins dauphinois (diepvries) 5 eetl. boter za Hertengebraad = 500 g knolselder 1dl rode porto 2 6 stronkjes fijnproeverswitloof 2dl wildfond +700g nootmuskaat 5 takjes verse tijm 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood 1 blaadje laurier EE. 2 sjalotten peper en zout won Gr: Voorbereiding (1 u. weken + 20 min.) Laat het eekhoorntjesbrood 1 u. weken in koud water. Knijp uit en snij in fijne stukjes Schil de knolselder en snij in blokjes Snipper de sjalotten en het knoflook fijn Snij het witloof in de lengte in 2 Verwarm de oven voor op 180 ° ERS Ed Knolselder EP 4 _ PET Bereiding (40 min.) 1 » Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak het gebraad aan alle kanten goudbruin. Kruid LS met peper en zout en leg in een ovenschaal. Zet + 35 min. in de voorverwarmde oven Zet de pan opzij voor de saus 2. Kook intussen de knolselder 12 min. in lichtgezouten water. Giet af, mix fijn en meng er Î eetl. boter onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. 3. Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof het witloof 6 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan van TI 2) het witloof en bak het eekhoorntjesbrood 5 min. ÿ 4. Zet de aardappelgratins 20 à 25 min. mee in de oven bij het gebraad 5. Giet intussen het vet uit de pan van het gebraad. Smelt er 1 eetl. boter in en stoof het knoflook en de sjalotten glazig. Voeg de porto, de wildfond de takjes tijm en het laurierblad toe. Breng aan de kook en laat inkoken tot Fijnproeverswitloof de helft. Giet door een zeef. Boni Selection À Sstuks 175g Château La Chapelle 2018 Lekker A.O.P. Bordeaux EE ete = met 75 cl gratin dauphinois Karaktervol en fruitig. =. | 10 stuks 1,2 kg Ê | Ons vakmanschap drink je met verstand C7 25
Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25