Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28

Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ù à
X
er
N
Pk
u.
©] Ol
Ei
Zalm in dragonsaus met
hasselbackaardappelen en butternutmousseline
Ingrediënten (4 personen)
2 dl room
800 g Atlantische zalmfilet (freshmart)
500 g butternutpompoen
1 di droge witte wijn
2 di visfond
200 g groene-aspergepunten
500 g aardappelen (Laurette)
2 eetl. olijfolie
1 sjalot
1/2 koffiel. dragon (gedroogd)
2 eetl. boter
peper en zout
Voorbereiding (20 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C
Boni Selection
=
Schil de butternutpompoen en sni in 2. Verwijder de pitten en de draden. Snij het
Atlantische zalmfilets
vruchtvlees in blokjes en doe in een ovenschaal
Meng 1 eetl. olijfolie onder de stukjes pompoen en kruid met peper en zout
4Axt200g
e21, 951g
Voor de hasselbackaardappelen: wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud
water. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen in elke aardappel, maar snij niet
volledig door
Snipper de sjalot fijn
Bereiding (10 min. + 40 min. in de oven)
1
Groene-aspergepunten
Schik de aardappelen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met 1 eetl
Best Choice
olijfolie. Bestrooi met wat zout.
2
Zet de aardappelen en de pompoen 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal de pompoen
2008
na 30 min. uit de oven
|
645
3
Kook intussen de aspergepunten 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de sjalot glazig. Giet er de wijn bij en laat volledig
c3, 29
yalasrmpen. Voeg de visfond toe en laat tot de helft inkoken. Voeg 1,5 dl room en de
dragon toe.
5. Mix de pompoen fijn samen met 1/2 dl room
=
6. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm 3 min. aan
elke kant. Kruid met peper en zout
Hz,
elle ||
Boni Selection
vastkokende
Vi
ré-Clessé A.O.P.
aardappelen
Lekker
]
Laurette
ieilles Vignes’ 2018
met
'e de Vire
2,5 kg
=>
ei Bing
75 a
se,
«7,49
e2 ,95
jai
28 Alle voordelen geldig met æ XTRA
Ons vakmanschap drink je met verstand