Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Okay Folder 13.12.2019

Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28

ù à X er N Pk u. ©] Ol Ei Zalm in dragonsaus met hasselbackaardappelen en butternutmousseline Ingrediënten (4 personen) 2 dl room 800 g Atlantische zalmfilet (freshmart) 500 g butternutpompoen 1 di droge witte wijn 2 di visfond 200 g groene-aspergepunten 500 g aardappelen (Laurette) 2 eetl. olijfolie 1 sjalot 1/2 koffiel. dragon (gedroogd) 2 eetl. boter peper en zout Voorbereiding (20 min.) - Verwarm de oven voor op 180 °C Boni Selection = Schil de butternutpompoen en sni in 2. Verwijder de pitten en de draden. Snij het Atlantische zalmfilets vruchtvlees in blokjes en doe in een ovenschaal Meng 1 eetl. olijfolie onder de stukjes pompoen en kruid met peper en zout 4Axt200g e21, 951g Voor de hasselbackaardappelen: wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen in elke aardappel, maar snij niet volledig door Snipper de sjalot fijn Bereiding (10 min. + 40 min. in de oven) 1 Groene-aspergepunten Schik de aardappelen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met 1 eetl Best Choice olijfolie. Bestrooi met wat zout. 2 Zet de aardappelen en de pompoen 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal de pompoen 2008 na 30 min. uit de oven | 645 3 Kook intussen de aspergepunten 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af. Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de sjalot glazig. Giet er de wijn bij en laat volledig c3, 29 yalasrmpen. Voeg de visfond toe en laat tot de helft inkoken. Voeg 1,5 dl room en de dragon toe. 5. Mix de pompoen fijn samen met 1/2 dl room = 6. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout Hz, elle || Boni Selection vastkokende Vi ré-Clessé A.O.P. aardappelen Lekker ] Laurette ieilles Vignes’ 2018 met 'e de Vire 2,5 kg => ei Bing 75 a se, «7,49 e2 ,95 jai 28 Alle voordelen geldig met æ XTRA Ons vakmanschap drink je met verstand

Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28