Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ù à

X

er

N

Pk

u.

©] Ol

Ei

Zalm in dragonsaus met

hasselbackaardappelen en butternutmousseline

Ingrediënten (4 personen)

2 dl room

800 g Atlantische zalmfilet (freshmart)

500 g butternutpompoen

1 di droge witte wijn

2 di visfond

200 g groene-aspergepunten

500 g aardappelen (Laurette)

2 eetl. olijfolie

1 sjalot

1/2 koffiel. dragon (gedroogd)

2 eetl. boter

peper en zout

Voorbereiding (20 min.)

-

Verwarm de oven voor op 180 °C

Boni Selection

=

Schil de butternutpompoen en sni in 2. Verwijder de pitten en de draden. Snij het

Atlantische zalmfilets

vruchtvlees in blokjes en doe in een ovenschaal

Meng 1 eetl. olijfolie onder de stukjes pompoen en kruid met peper en zout

4Axt200g

e21, 951g

Voor de hasselbackaardappelen: wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud

water. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen in elke aardappel, maar snij niet

volledig door

Snipper de sjalot fijn

Bereiding (10 min. + 40 min. in de oven)

1

Groene-aspergepunten

Schik de aardappelen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met 1 eetl

Best Choice

olijfolie. Bestrooi met wat zout.

2

Zet de aardappelen en de pompoen 40 min. in de voorverwarmde oven. Haal de pompoen

2008

na 30 min. uit de oven

|

645

3

Kook intussen de aspergepunten 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de sjalot glazig. Giet er de wijn bij en laat volledig

c3, 29

yalasrmpen. Voeg de visfond toe en laat tot de helft inkoken. Voeg 1,5 dl room en de

dragon toe.

5. Mix de pompoen fijn samen met 1/2 dl room

=

6. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm 3 min. aan

elke kant. Kruid met peper en zout

Hz,

elle ||

Boni Selection

vastkokende

Vi

ré-Clessé A.O.P.

aardappelen

Lekker

]

Laurette

ieilles Vignes’ 2018

met

'e de Vire

2,5 kg

=>

ei Bing

75 a

se,

«7,49

e2 ,95

jai

28 Alle voordelen geldig met æ XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand