Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pe

Ä

£

ac

Lu

©

a

ul

PB.

Sl

>

Fin RE

N.

© OI

Eend met gekaramelliseerde

wortelen en pastinaak-waterkerspuree

-15%

Ingrediënten (4 personen)

GS

vanaf 1 verpakking

2 eendenborstfilets (freshmart)

2 eetl. veenbessencompote

à \

400 g pastinaak

1 eetl. vloeibare honing

12 miniwortelen

1 eetl. olijfolie

1 bosje waterkers

1 di gevogeltefond

400 g aardappelen

nootmuskaat

A >

1dl culinaire room (20 % V.G.)

peper en zout

2

Maistres Occitans

Voorbereiding (15 min.)

eendenborstfilet

=

Verwarm de oven voor op 180 °C.

‘magret’

Leg de wortelen naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie en de

+390g €20,49,

vloeibare honing. Kruid met peper en zout.

Schil de pastinaken en de aardappelen en snij in stukken.

Pluk de blaadjes van de waterkers.

RNN Nes

Bereiding (30 min.)

1

Zet de wortelen 25 min. in de voorverwarmde oven.

2

Kook intussen de aardappelen en de pastinaak 20 min. in lichtgezouten water. Giet af

Miniwortelen

en stamp fijn. Meng er de room onder en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

3

200g

Laat een pan met antiaanbaklaag goed heet worden, zonder vetstof. Leg er de



eendenborstfilets in, met de velkant naar onder, en bak 10 à 12 min. op een matig

e18,45ng

vuur. Giet het vrijgekomen vet regelmatig weg.

ne

nn

c3,69

Draai het vlees om en bak nog * 6 min. (het vlees moet nog rozig zijn). Kruid met

peper en zout. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.

5. Doe de veenbessencompote in de pan van het vlees en

EXCLUSIEF

voeg de gevogeltefond toe. Verwarm goed.

bij Okay

6. Meng de helft van de waterkers onder de puree.

Gebruik de rest voor de afwerking.

Sg

2 +1 gratis

Lekker

Chäteau Haut Gayat 2016

Boni Selection

Ln

A.O.P. Graves de Vayres

met

75 cl

veenbessencompote

SJ

ee

Rijp fruit, houttoets.

met stukjes

-33,34 %: korting wordt automatisch

400 g

verrekend aan de kassa.

e11,39

ae

GE Ook verkrijgbaar in kistje van 3 flessen.

e1,85

Ideaal als cadeau!

26 Alle voordelen geldig met æ XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand.