Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

A

De

mer Ed

Di

Ca

»

N

©

oe

ann

De

PR

(+

Kd

TT

CD:

@l

ne

Vegetarische wellington met

duo van paddenstoelen en zoete aardappelen

Ingrediënten (4 personen)

250 g oesterzwammen

.

3 eetl. olijfolie

200 g champignonmix met kruiden

.

zwarte peper

.

zout

500 g zoete aardappelen

Zoete aardappel

3 rode uien

100 g feta (blok)

Voor het winterslaatje:

Boni Selection

100 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

los

1 eidooier

25 g walnootpitten

1 rol bladerdeeg

1 eetl. vloeibare honing

75 g walnootpitten

1 koffiel. mosterd op traditionele wijze

€2,19,

2 eetl. sesamzaad

Z eetl. olijfolie

6 gedroogde abrikozen

1 eetl. wittewijnazijn

CC»

Oesterzwammen

Voorbereiding (20 min.)

7;

Boni Bio

Scheur de oesterzwammen in reepjes.

Hak de walnootpitten grof.

Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.

Klop de eidooier los met 1 eetl. water.

250 g

Snij de rode uien in ringen en de abrikozen

Verwarm de oven voor op 180 °C.

€916ng

SEREN EE An ER

in hele fijne reepjes.

€2,29

Bereiding (20 min. + 35 min. in de oven )

1

Kook de zoete aardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.

-25 %

2. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de oesterzwammen en de champignons

S

5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

vanaf 2 stuks

3. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de rode uien 5 min. Voeg de zoete

combineer

aardappelen en de champignons opnieuw toe. Meng er de abrikozen en 75 g grofgehakte

naar keuze

walnootpitten onder (hou een beetje abrikozen apart voor de afwerking).

aderd

urn

4. Rol het bladerdeeg open op het bakpapier en schik het op een bakplaat. Verdeel de

& gem

mengeling over het midden van het deeg.

Herta

5. Verkruimel er de feta over en bestrooi met de abrikozen. Vouw de zijkanten

Bladerdeeg 230 g

omhoog en vouw daarna dicht. Bestrijk het deeg met de losgeklopte eidooier

volledig assortiment

en bestrooi met het sesamzaad. Zet + 35 min. in de voorverwarmde oven.

ones

e11,26ng

kant-en-klaar deeg

6. Maak intussen een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie met de mosterd, de

honing en de wittewijnazijn. Kruid met peper en zout.

€2,59

7.

Snij het bladerdeeg in stukken van 2 à 3 cm. Doe de sla in een serveerkom

WD

720

en meng er de vinaigrette onder. Bestrooi met de rest van de gehakte

TTC

walnootpitten.

Florette

4

en Trio

Trio rucola, veldsla

Gio Grenache rosé 2018

en rode biet

}

1.G.P. Pays d'Oc

Lekker

«

140g

1A 2ing

75 cl

met

en

Fris en rond,

FH

met rijp rood fruit.

1,99

DD

65,15 —/

Ons vakmanschap drink je met verstand.

okay

27