Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
A
De
mer Ed
Di
Ca
»
N
©
oe
ann
De
PR
(+
Kd
TT
CD:
@l
ne
Vegetarische wellington met
duo van paddenstoelen en zoete aardappelen
Ingrediënten (4 personen)
250 g oesterzwammen
.
3 eetl. olijfolie
200 g champignonmix met kruiden
.
zwarte peper
.
zout
500 g zoete aardappelen
Zoete aardappel
3 rode uien
100 g feta (blok)
Voor het winterslaatje:
Boni Selection
100 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)
los
1 eidooier
25 g walnootpitten
1 rol bladerdeeg
1 eetl. vloeibare honing
75 g walnootpitten
1 koffiel. mosterd op traditionele wijze
€2,19,
2 eetl. sesamzaad
Z eetl. olijfolie
6 gedroogde abrikozen
1 eetl. wittewijnazijn
CC»
Oesterzwammen
Voorbereiding (20 min.)
7;
Boni Bio
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
Hak de walnootpitten grof.
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
Klop de eidooier los met 1 eetl. water.
250 g
Snij de rode uien in ringen en de abrikozen
Verwarm de oven voor op 180 °C.
€916ng
SEREN EE An ER
in hele fijne reepjes.
€2,29
Bereiding (20 min. + 35 min. in de oven )
1
Kook de zoete aardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-25 %
2. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de oesterzwammen en de champignons
S
5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
vanaf 2 stuks
3. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de rode uien 5 min. Voeg de zoete
combineer
aardappelen en de champignons opnieuw toe. Meng er de abrikozen en 75 g grofgehakte
naar keuze
walnootpitten onder (hou een beetje abrikozen apart voor de afwerking).
aderd
urn
4. Rol het bladerdeeg open op het bakpapier en schik het op een bakplaat. Verdeel de
& gem
mengeling over het midden van het deeg.
Herta
5. Verkruimel er de feta over en bestrooi met de abrikozen. Vouw de zijkanten
Bladerdeeg 230 g
omhoog en vouw daarna dicht. Bestrijk het deeg met de losgeklopte eidooier
volledig assortiment
en bestrooi met het sesamzaad. Zet + 35 min. in de voorverwarmde oven.
ones
e11,26ng
kant-en-klaar deeg
6. Maak intussen een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie met de mosterd, de
honing en de wittewijnazijn. Kruid met peper en zout.
€2,59
7.
Snij het bladerdeeg in stukken van 2 à 3 cm. Doe de sla in een serveerkom
WD
720
en meng er de vinaigrette onder. Bestrooi met de rest van de gehakte
TTC
walnootpitten.
Florette
4
en Trio
Trio rucola, veldsla
Gio Grenache rosé 2018
en rode biet
}
1.G.P. Pays d'Oc
Lekker
«
140g
1A 2ing
75 cl
met
en
Fris en rond,
FH
met rijp rood fruit.
1,99
DD
65,15 —/
Ons vakmanschap drink je met verstand.
okay
27