Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Okay Folder 13.12.2019

Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27

5 A De mer Ed Di Ca » N © oe ann De PR (+ Kd TT CD: @l ne Vegetarische wellington met duo van paddenstoelen en zoete aardappelen Ingrediënten (4 personen) 250 g oesterzwammen . 3 eetl. olijfolie 200 g champignonmix met kruiden . zwarte peper . zout 500 g zoete aardappelen Zoete aardappel 3 rode uien 100 g feta (blok) Voor het winterslaatje: Boni Selection 100 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) los 1 eidooier 25 g walnootpitten 1 rol bladerdeeg 1 eetl. vloeibare honing 75 g walnootpitten 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze €2,19, 2 eetl. sesamzaad Z eetl. olijfolie 6 gedroogde abrikozen 1 eetl. wittewijnazijn CC» Oesterzwammen Voorbereiding (20 min.) 7; Boni Bio Scheur de oesterzwammen in reepjes. Hak de walnootpitten grof. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes. Klop de eidooier los met 1 eetl. water. 250 g Snij de rode uien in ringen en de abrikozen Verwarm de oven voor op 180 °C. €916ng SEREN EE An ER in hele fijne reepjes. €2,29 Bereiding (20 min. + 35 min. in de oven ) 1 Kook de zoete aardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. -25 % 2. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de oesterzwammen en de champignons S 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. vanaf 2 stuks 3. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de rode uien 5 min. Voeg de zoete combineer aardappelen en de champignons opnieuw toe. Meng er de abrikozen en 75 g grofgehakte naar keuze walnootpitten onder (hou een beetje abrikozen apart voor de afwerking). aderd urn 4. Rol het bladerdeeg open op het bakpapier en schik het op een bakplaat. Verdeel de & gem mengeling over het midden van het deeg. Herta 5. Verkruimel er de feta over en bestrooi met de abrikozen. Vouw de zijkanten Bladerdeeg 230 g omhoog en vouw daarna dicht. Bestrijk het deeg met de losgeklopte eidooier volledig assortiment en bestrooi met het sesamzaad. Zet + 35 min. in de voorverwarmde oven. ones e11,26ng kant-en-klaar deeg 6. Maak intussen een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie met de mosterd, de honing en de wittewijnazijn. Kruid met peper en zout. €2,59 7. Snij het bladerdeeg in stukken van 2 à 3 cm. Doe de sla in een serveerkom WD 720 en meng er de vinaigrette onder. Bestrooi met de rest van de gehakte TTC walnootpitten. Florette 4 en Trio Trio rucola, veldsla Gio Grenache rosé 2018 en rode biet } 1.G.P. Pays d'Oc Lekker « 140g 1A 2ing 75 cl met en Fris en rond, FH met rijp rood fruit. 1,99 DD 65,15 —/ Ons vakmanschap drink je met verstand. okay 27

Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27