Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

++

0

4

5Trip (voor 4 personen)

de

Ip

NIET Haal 12 oesters uit hun schelp. Vang het

\%

vocht op en giet door een zeef. Stoof

een fijngesnipperde sjalot in wat boter en

giet er het oestervocht en het sap van

Î citroen bij. Voeg 1 dl room en 1/2 dl

"4

df)

champagne of schuimwijn toe. Laat inkoken

tot een smeuige saus. Kruid met peper en

zout. Schik de schelpen op een bakplaat, leg er

W

Se

1

de oesters opnieuw in en overgiet met de saus.

Bestrooi met oudekaasschilfers en zet 4 min.

in een voorverwarmde oven, op 200 °C. Zet

nog Î min. onder de grill. Haal uit de oven en

bestrooi met fijngesnipperd bieslook.

%

ie

gs beschikbaar vanaf 19/12

m

Hui

Marenn

OI

n

e beschikbaar vanaf 19/12

a

€-3

en

8

u

a 1fles

_

>

=

AEN

_—

Boni Selection

Oesters Fines Claires

Zeeuwse holle oesters

12 stuks

12 stuks

Kaliber 2.

Kaliber 2.

Herkomst: Frankrijk.

€9,69

Herkomst: noordoostelijk deel van

€6,99

de Atlantische Oceaan.

(3

lin

ET

U ROMAGE V

EIDSIECK

ES

nn

eslook

Bieslook

*boutet”

in pot

Piper-Heidsieck

€42,52n

Boni Selection

champagne brut

oudekaasschilfers

e18,2 Ing

75 cl

e31

89

c1,19

175 g

c3,19

18 Alle voordelen geldig met x XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand