Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 18

Hier is pagina 18 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
++
0
4
5Trip (voor 4 personen)
de
Ip
NIET Haal 12 oesters uit hun schelp. Vang het
\%
vocht op en giet door een zeef. Stoof
een fijngesnipperde sjalot in wat boter en
giet er het oestervocht en het sap van
Î citroen bij. Voeg 1 dl room en 1/2 dl
"4
df)
champagne of schuimwijn toe. Laat inkoken
tot een smeuige saus. Kruid met peper en
zout. Schik de schelpen op een bakplaat, leg er
W
Se
1
de oesters opnieuw in en overgiet met de saus.
Bestrooi met oudekaasschilfers en zet 4 min.
in een voorverwarmde oven, op 200 °C. Zet
nog Î min. onder de grill. Haal uit de oven en
bestrooi met fijngesnipperd bieslook.
%
ie
gs beschikbaar vanaf 19/12
m
Hui
Marenn
OI
n
e beschikbaar vanaf 19/12
a
€-3
en
8
u
a 1fles
_
>
=
AEN
_—
Boni Selection
Oesters Fines Claires
Zeeuwse holle oesters
12 stuks
12 stuks
Kaliber 2.
Kaliber 2.
Herkomst: Frankrijk.
€9,69
Herkomst: noordoostelijk deel van
€6,99
de Atlantische Oceaan.
(3
lin
ET
U ROMAGE V
EIDSIECK
ES
nn
eslook
Bieslook
*boutet”
in pot
Piper-Heidsieck
€42,52n
Boni Selection
champagne brut
oudekaasschilfers
e18,2 Ing
75 cl
e31
89
c1,19
175 g
c3,19
18 Alle voordelen geldig met x XTRA
Ons vakmanschap drink je met verstand