Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 16

Hier is pagina 16 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\
Lu
7:
Sr
N
kV
»“
Zie
2)
eG
L N
A
hd
a
EN
ze
SS
AN,
&0l
AS
Garnalencocktail met zalm bellevue
-
rd
Ingrediënten (4 personen)
ne _
250 g gekookte Atlantische zalm
1 handvol rucola
bellevue (freshmart)
1limoen
125 g noordzeegarnalen (freshmart)
4 takjes verse dille
cen
Z eetl. rode of zwarte lompviseieren
2 eetl. Griekse yoghurt natuur
(freshmart)
Îeetl. cocktailsaus
1/2 komkommer
zwarte peper
1avocado
Voorber.
ng (15 min.)
Snij 1/2 ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met
een koffielepel. Schil de rest in slierten met een dunschiller.
Pers 1/2 limoen en snij de rest in fijne plakjes.
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met Î eetl. limoensap.
Boni Selection
gekookte Atlantische zalm,
bellevue
Bereiding (5 min.)
+250g
1. Trek de zalm uit elkaar met een vork. Meng de Griekse yoghurt met de cocktailsaus
en kruid met zwarte peper.
2. Verdeel de rucola over 4 brede glaasjes. Verdeel er de helft van de garnalen over.
3. Vul de glaasjes achtereenvolgens met de zalm, de avocado en de
De
komkommerslierten.
— un
2
Fa
Pr
4. Lepel er wat saus over en werk af met de rest van de garnalen, plukjes
pa
dille, de lompviseieren en een scl
e limoen.
—
=
hi
>
Jean-Luc Colombo
Lekker
Terroirs du Vent
met
Kolios
‘La Violette’ 2018
n_/
Griekse yoghurt natuur
Er
150g
A
CTI
el
droog en fruitig.
€
19
Ons vakmanschap drink je met verstand.
16 Alle voordelen geldig met