Okay - Folder van 13.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

\

Lu

7:

Sr

N

kV

»“

Zie

2)

eG

L N

A

hd

a

EN

ze

SS

AN,

&0l

AS

Garnalencocktail met zalm bellevue

-

rd

Ingrediënten (4 personen)

ne _

250 g gekookte Atlantische zalm

1 handvol rucola

bellevue (freshmart)

1limoen

125 g noordzeegarnalen (freshmart)

4 takjes verse dille

cen

Z eetl. rode of zwarte lompviseieren

2 eetl. Griekse yoghurt natuur

(freshmart)

Îeetl. cocktailsaus

1/2 komkommer

zwarte peper

1avocado

Voorber.

ng (15 min.)

Snij 1/2 ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met

een koffielepel. Schil de rest in slierten met een dunschiller.

Pers 1/2 limoen en snij de rest in fijne plakjes.

Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met Î eetl. limoensap.

Boni Selection

gekookte Atlantische zalm,

bellevue

Bereiding (5 min.)

+250g

1. Trek de zalm uit elkaar met een vork. Meng de Griekse yoghurt met de cocktailsaus

en kruid met zwarte peper.

2. Verdeel de rucola over 4 brede glaasjes. Verdeel er de helft van de garnalen over.

3. Vul de glaasjes achtereenvolgens met de zalm, de avocado en de

De

komkommerslierten.

— un

2

Fa

Pr

4. Lepel er wat saus over en werk af met de rest van de garnalen, plukjes

pa

dille, de lompviseieren en een scl

e limoen.



=

hi

>

Jean-Luc Colombo

Lekker

Terroirs du Vent

met

Kolios

‘La Violette’ 2018

n_/

Griekse yoghurt natuur

Er

150g

A

CTI

el

droog en fruitig.



19

Ons vakmanschap drink je met verstand.

16 Alle voordelen geldig met