Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.

Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 9
| Nb te a en D Ur id HH é LT rd rn LE Fn er en + + fe 4 = ww aj maf 2. Ma u + 0 à ik A PT CUT LITE LEN Mu L CE LET SEN ireepji Co roene-aspei ek Y \ 4 zn A Ie À At ” 4e TE ds Ta Zuiders spiesje met ze artisjok en chorizo 12 sneetjes chorizo (charcuterie) de 6 kerstomaten 4 12 blaadjes basilicum 2 ses gemarineerde artisjokhart 12 groene olijven LE 2 el pesto verde spinazie en TA basilicum (versmarkt) É 12 minimozzarellabolletjes = (20 min) Snij de tomaten in 2. WE Laat de mozzarella uitlekken. ú Prik een half tomaatje, een stukje artisjok, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella op een prikker. Vouw de chorizo in 4 en J prik ook op de prikker. Eindig met de olif. Herhaal dit voor de andere prikkers. Leg op een serveerbord. Besprenkel net voor het serveren met de pesto. en
Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 9