Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.



Colruyt Folder 23.04.2025

Hier is pagina 9 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 9

| Nb te a en D Ur id HH é LT rd rn LE Fn er en + + fe 4 = ww aj maf 2. Ma u + 0 à ik A PT CUT LITE LEN Mu L CE LET SEN ireepji Co roene-aspei ek Y \ 4 zn A Ie À At ” 4e TE ds Ta Zuiders spiesje met ze artisjok en chorizo 12 sneetjes chorizo (charcuterie) de 6 kerstomaten 4 12 blaadjes basilicum 2 ses gemarineerde artisjokhart 12 groene olijven LE 2 el pesto verde spinazie en TA basilicum (versmarkt) É 12 minimozzarellabolletjes = (20 min) Snij de tomaten in 2. WE Laat de mozzarella uitlekken. ú Prik een half tomaatje, een stukje artisjok, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella op een prikker. Vouw de chorizo in 4 en J prik ook op de prikker. Eindig met de olif. Herhaal dit voor de andere prikkers. Leg op een serveerbord. Besprenkel net voor het serveren met de pesto. en

Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 9