Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

<

€ 4,95 per persoon

Gemarineerde kalkoenbrochettes

met couscous

Morgen in de pan

A4 © 50 min.

Je kan deze brochettes ook in de

Ingrediënten

pan bakken. Maak er een kleurrijke

4 gemarineerde

8 takjes verse koriander

quinoasalade bij en je haalt meteen

kalkoenbrochettes

1 teentje knoflook

een beetje zomer in huis.

(beenhouwer)

200 g couscous

100 g edamame (diepvries)

2 el sesamzaadjes

1 komkommer

1 avocado

200 g Griekse yoghurt

4 el sriracha

1 gele nectarine

2 el olijfolie

50 g blauwe bessen

1/2 blokje groentebouillon

1,5 limoen

peper en zout

4 takjes verse munt

Bereiding in de keuken zomin)

1

Breng een kookpot met 2,5 dl water aan de kook en

voeg het bouillonblokje toe samen met de couscous.

Neem van het vuur, dek af en laat 5 min. zwellen. Maak

los met een vork.

»

Kook intussen de diepgevroren edamamebonen 7 min.

in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud

water.

Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado,

de ongeschilde komkommer en de ongeschilde

nectarine in blokjes. Besprenkel met enkele druppels

limoensap.

>

Snipper de koriander en de munt fin. Rooster de

5

sesamzaadjes kort in een pan met antiaanbaklaag tot

ze goudbruin zijn. Meng de kruiden en de helft van de

sesamzaadjes onder de couscous. Voeg 2 el limoensap

E

i

en de olijfolie toe. Kruid met peper.

u

Maak de yoghurtdressing: pers het knoflook en meng

samen met 1 el limoensap onder de yoghurt. Kruid

met peper en zout.

a

Verdeel de couscous over een grote schaal. Verdeel

er de komkommer, de blauwe bessen, de avocado,

2.

de nectarine en de edamamebonen over. Schep de

ë

yoghurtdressing in het midden. Werk af met sriracha en

de rest van de sesamzaadjes.

Y

Boni Selection

Bereiding op de barbecue 10 min)

Bio quinoa

7. Bakde brochettes 10 min. op de gril van een matig

500g

warme barbecue. Draai regelmatig om.

€ 3,56 (€ 6,72/k8)



Wist je dat onze aankopers persoonlijk

het vlees gaan kiezen in de slachthuizen?

23

Zo zijn ze zeker van de beste kwaliteit

22

voor de laagste prijzen!

Boni Selection

Bio parelcouscous

— Horst, prijsopnemer beenhouwerij

Emm

4

4008

€ 2,99 (€ 7,48/kg)

13

Av