Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 13

Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
<
€ 4,95 per persoon
Gemarineerde kalkoenbrochettes
met couscous
Morgen in de pan
A4 © 50 min.
Je kan deze brochettes ook in de
Ingrediënten
pan bakken. Maak er een kleurrijke
4 gemarineerde
8 takjes verse koriander
quinoasalade bij en je haalt meteen
kalkoenbrochettes
1 teentje knoflook
een beetje zomer in huis.
(beenhouwer)
200 g couscous
100 g edamame (diepvries)
2 el sesamzaadjes
1 komkommer
1 avocado
200 g Griekse yoghurt
4 el sriracha
1 gele nectarine
2 el olijfolie
50 g blauwe bessen
1/2 blokje groentebouillon
1,5 limoen
peper en zout
4 takjes verse munt
Bereiding in de keuken zomin)
1
Breng een kookpot met 2,5 dl water aan de kook en
voeg het bouillonblokje toe samen met de couscous.
Neem van het vuur, dek af en laat 5 min. zwellen. Maak
los met een vork.
»
Kook intussen de diepgevroren edamamebonen 7 min.
in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud
water.
Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado,
de ongeschilde komkommer en de ongeschilde
nectarine in blokjes. Besprenkel met enkele druppels
limoensap.
>
Snipper de koriander en de munt fin. Rooster de
5
sesamzaadjes kort in een pan met antiaanbaklaag tot
ze goudbruin zijn. Meng de kruiden en de helft van de
sesamzaadjes onder de couscous. Voeg 2 el limoensap
E
i
en de olijfolie toe. Kruid met peper.
u
Maak de yoghurtdressing: pers het knoflook en meng
samen met 1 el limoensap onder de yoghurt. Kruid
met peper en zout.
a
Verdeel de couscous over een grote schaal. Verdeel
er de komkommer, de blauwe bessen, de avocado,
2.
de nectarine en de edamamebonen over. Schep de
ë
yoghurtdressing in het midden. Werk af met sriracha en
de rest van de sesamzaadjes.
Y
Boni Selection
Bereiding op de barbecue 10 min)
Bio quinoa
7. Bakde brochettes 10 min. op de gril van een matig
500g
warme barbecue. Draai regelmatig om.
€ 3,56 (€ 6,72/k8)
„
Wist je dat onze aankopers persoonlijk
het vlees gaan kiezen in de slachthuizen?
23
Zo zijn ze zeker van de beste kwaliteit
22
voor de laagste prijzen!
Boni Selection
Bio parelcouscous
— Horst, prijsopnemer beenhouwerij
Emm
4
4008
€ 2,99 (€ 7,48/kg)
13
Av