Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.

Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 13
< € 4,95 per persoon Gemarineerde kalkoenbrochettes met couscous Morgen in de pan A4 © 50 min. Je kan deze brochettes ook in de Ingrediënten pan bakken. Maak er een kleurrijke 4 gemarineerde 8 takjes verse koriander quinoasalade bij en je haalt meteen kalkoenbrochettes 1 teentje knoflook een beetje zomer in huis. (beenhouwer) 200 g couscous 100 g edamame (diepvries) 2 el sesamzaadjes 1 komkommer 1 avocado 200 g Griekse yoghurt 4 el sriracha 1 gele nectarine 2 el olijfolie 50 g blauwe bessen 1/2 blokje groentebouillon 1,5 limoen peper en zout 4 takjes verse munt Bereiding in de keuken zomin) 1 Breng een kookpot met 2,5 dl water aan de kook en voeg het bouillonblokje toe samen met de couscous. Neem van het vuur, dek af en laat 5 min. zwellen. Maak los met een vork. » Kook intussen de diepgevroren edamamebonen 7 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado, de ongeschilde komkommer en de ongeschilde nectarine in blokjes. Besprenkel met enkele druppels limoensap. > Snipper de koriander en de munt fin. Rooster de 5 sesamzaadjes kort in een pan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin zijn. Meng de kruiden en de helft van de sesamzaadjes onder de couscous. Voeg 2 el limoensap E i en de olijfolie toe. Kruid met peper. u Maak de yoghurtdressing: pers het knoflook en meng samen met 1 el limoensap onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. a Verdeel de couscous over een grote schaal. Verdeel er de komkommer, de blauwe bessen, de avocado, 2. de nectarine en de edamamebonen over. Schep de ë yoghurtdressing in het midden. Werk af met sriracha en de rest van de sesamzaadjes. Y Boni Selection Bereiding op de barbecue 10 min) Bio quinoa 7. Bakde brochettes 10 min. op de gril van een matig 500g warme barbecue. Draai regelmatig om. € 3,56 (€ 6,72/k8) „ Wist je dat onze aankopers persoonlijk het vlees gaan kiezen in de slachthuizen? 23 Zo zijn ze zeker van de beste kwaliteit 22 voor de laagste prijzen! Boni Selection Bio parelcouscous — Horst, prijsopnemer beenhouwerij Emm 4 4008 € 2,99 (€ 7,48/kg) 13 Av
Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 13