Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.

Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 17
Veggie elke andere dag. € € 2,05 per persoon Vandaag Portobello op de BBQ, Ir Elke week pluizen Bruschetta Style morgen in de oven we de folders van de Ba © 30 min. concurrenten uit zodat Nog restjes over? Maak deze overheerlijke ovenschotel van we snel op alle promo's FAP? kunnen reageren, portobello's gevuld met een Ingrediënten smeuïge erwtenrisotto. ook voor groenten en fruit. Zodra de winkels 4 portobello's 4 el balsamicocrème 6 trostomaten 4 el olijfolie openen moeten ze de 1/2 plantje basilicum zwarte peper ke N nieuwste promo's en 4 teentjes knoflook himalayazout \ reacties op concurrenten Berei ng in de keuken (15 mn) Er kunnen aanbieden. Zo 1 Snij de tomaten in 4, verwijder de garanderen we de laagste pitjes en snij in kleine blokjes. Pers het RN prijzen. Knoflook fijn. » — Anja, prijsopneemster Snipper 3/4 van het basilicum fijn. Meng "1 groenten en fruit samen met de helft van het knoflook en En 2 el dlijfolie onder de tomatenblokjes. Kruid met peper. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik. m Meng de rest van het geperste knoflook met 2 el olijfolie. ng op de barbecue (15 min) Capefoods NIE Bestrijk de portobello's met de olijfolie = e himalayazout in molen met knoflook en kruid met peper en zout. Bak + 4 min. aan elke kant op de 3908 gril indirect grillen) op een goed warme €2,79 barbecue. Of leg de portobello's op een (€ 7,15/kg) plancha of aluminium schaaltje op de barbecue. u Neem de portobello's van het vuur en vul ze met de tomatenblokjes. Werk zigzaggend af met de balscamicocreme en bestrooi met de rest van de blaadjes basilicum. Geef een draai van de pepermolen en werk af met wat himalayazout. v Borgo Casale balsamicocrème Portobello Van dit BBQ-recept maak je gemakkelijk 3 stuks 2108 250 ml een gerecht voor elke dag. Bak de portobello's dan 4 min. aan elke kant Herkomst: België/Nederland. €5,99 | in de grilpan. € 2,99 (€ 14,24/kg) € 23,961) 17 Av
Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 17