Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Veggie elke andere dag.



€ 2,05 per persoon

Vandaag

Portobello

op de BBQ,

Ir Elke week pluizen

Bruschetta Style

morgen in de oven

we de folders van de

Ba © 30 min.

concurrenten uit zodat

Nog restjes over? Maak deze

overheerlijke ovenschotel van

we snel op alle promo's

FAP?

kunnen reageren,

portobello's gevuld met een

Ingrediënten

smeuïge erwtenrisotto.

ook voor groenten en

fruit. Zodra de winkels

4 portobello's

4 el balsamicocrème

6 trostomaten

4 el olijfolie

openen moeten ze de

1/2 plantje basilicum zwarte peper

ke

N

nieuwste promo's en

4 teentjes knoflook

himalayazout

\

reacties op concurrenten

Berei

ng in de keuken (15 mn)

Er

kunnen aanbieden. Zo

1

Snij de tomaten in 4, verwijder de

garanderen we de laagste

pitjes en snij in kleine blokjes. Pers het

RN

prijzen.

Knoflook fijn.

»

— Anja, prijsopneemster

Snipper 3/4 van het basilicum fijn. Meng

"1

groenten en fruit

samen met de helft van het knoflook en

En

2 el dlijfolie onder de tomatenblokjes.

Kruid met peper. Meng goed, dek af en

zet in de koelkast tot gebruik.

m

Meng de rest van het geperste knoflook

met 2 el olijfolie.

ng op de barbecue (15 min)

Capefoods

NIE

Bestrijk de portobello's met de olijfolie

= e

himalayazout in molen

met knoflook en kruid met peper en

zout. Bak + 4 min. aan elke kant op de

3908

gril indirect grillen) op een goed warme

€2,79

barbecue. Of leg de portobello's op een

(€ 7,15/kg)

plancha of aluminium schaaltje op de

barbecue.

u

Neem de portobello's van het vuur en

vul ze met de tomatenblokjes. Werk

zigzaggend af met de balscamicocreme

en bestrooi met de rest van de

blaadjes basilicum. Geef een draai van

de pepermolen en werk af met wat

himalayazout.

v

Borgo Casale

balsamicocrème

Portobello

Van dit BBQ-recept maak je gemakkelijk

3 stuks 2108

250 ml

een gerecht voor elke dag. Bak de

portobello's dan 4 min. aan elke kant

Herkomst: België/Nederland.

€5,99

|

in de grilpan.

€ 2,99 (€ 14,24/kg)

€ 23,961)

17

Av