Colruyt - Folder van 23.04.2025 tot 17.06.2025 - Pagina 17

Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 23.04.2025 tot 17.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Veggie elke andere dag.
€
€ 2,05 per persoon
Vandaag
Portobello
op de BBQ,
Ir Elke week pluizen
Bruschetta Style
morgen in de oven
we de folders van de
Ba © 30 min.
concurrenten uit zodat
Nog restjes over? Maak deze
overheerlijke ovenschotel van
we snel op alle promo's
FAP?
kunnen reageren,
portobello's gevuld met een
Ingrediënten
smeuïge erwtenrisotto.
ook voor groenten en
fruit. Zodra de winkels
4 portobello's
4 el balsamicocrème
6 trostomaten
4 el olijfolie
openen moeten ze de
1/2 plantje basilicum zwarte peper
ke
N
nieuwste promo's en
4 teentjes knoflook
himalayazout
\
reacties op concurrenten
Berei
ng in de keuken (15 mn)
Er
kunnen aanbieden. Zo
1
Snij de tomaten in 4, verwijder de
garanderen we de laagste
pitjes en snij in kleine blokjes. Pers het
RN
prijzen.
Knoflook fijn.
»
— Anja, prijsopneemster
Snipper 3/4 van het basilicum fijn. Meng
"1
groenten en fruit
samen met de helft van het knoflook en
En
2 el dlijfolie onder de tomatenblokjes.
Kruid met peper. Meng goed, dek af en
zet in de koelkast tot gebruik.
m
Meng de rest van het geperste knoflook
met 2 el olijfolie.
ng op de barbecue (15 min)
Capefoods
NIE
Bestrijk de portobello's met de olijfolie
= e
himalayazout in molen
met knoflook en kruid met peper en
zout. Bak + 4 min. aan elke kant op de
3908
gril indirect grillen) op een goed warme
€2,79
barbecue. Of leg de portobello's op een
(€ 7,15/kg)
plancha of aluminium schaaltje op de
barbecue.
u
Neem de portobello's van het vuur en
vul ze met de tomatenblokjes. Werk
zigzaggend af met de balscamicocreme
en bestrooi met de rest van de
blaadjes basilicum. Geef een draai van
de pepermolen en werk af met wat
himalayazout.
v
Borgo Casale
balsamicocrème
Portobello
Van dit BBQ-recept maak je gemakkelijk
3 stuks 2108
250 ml
een gerecht voor elke dag. Bak de
portobello's dan 4 min. aan elke kant
Herkomst: België/Nederland.
€5,99
|
in de grilpan.
€ 2,99 (€ 14,24/kg)
€ 23,961)
17
Av